- 30 Kasım 2019
- 1.154
- 2.527
- 48
- Konu Sahibi lonelinessyk
Cok cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin kusura bakmayın yazamadım evet ayın 17 sinde evlendik gizli saklı oldu ama sağolsun eşim bir şeyimi eksik etmedi guzel bi nikah elbisesi aldık kuafore gittim sacimi da yaptirdim arabada kiraladik sonra yemege sahile fotograf cekimi de oldu elimizden geleni yaptik ikimizde arkadaslarimizi cagirdik onun ailesi geldi herkes benim yanimda arkadaslarimdan baska kimsem yoktu icim buruktu o yuzden ağlamaklıydım keske yanımda benimde ailem olsa diye ama olmadı gene de güzel bi gündü aksamında aileme evlilik cuzdanini attim kiyamet koptu tabiki doğal olarak annem cok agladi durumu biliyodu ama gene de cok agladı teyzemler cok agladı niye yaptın ettin vs babam demedigini bırakmadı telefonda kufurler beddualar hakaretler.. benle konusmuyo annem sık sık arıyo diger aile fertlerimde soğuklar biraz ama merak edip arıyolar gene de şükürler olsun genede bu günlere de evimdeyim kafam daha boş huzurluyum artık kendi evimi yatagımı odamı ailemi ozluyorum keske bu sekilde ayrilmasaydim ama yaptigimin arkasinda durmaktan baska carem yoktu aldıramazdım içim razı olmazdı asla
Tebrik ederim Allah mutlu mesut etsin.
Babanin siniri zamanla gecer, hersey rayina oturur,sabir