Ailemi nasıl ikna ederim ?

Cok cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin kusura bakmayın yazamadım evet ayın 17 sinde evlendik gizli saklı oldu ama sağolsun eşim bir şeyimi eksik etmedi guzel bi nikah elbisesi aldık kuafore gittim sacimi da yaptirdim arabada kiraladik sonra yemege sahile fotograf cekimi de oldu elimizden geleni yaptik ikimizde arkadaslarimizi cagirdik onun ailesi geldi herkes benim yanimda arkadaslarimdan baska kimsem yoktu icim buruktu o yuzden ağlamaklıydım keske yanımda benimde ailem olsa diye ama olmadı gene de güzel bi gündü aksamında aileme evlilik cuzdanini attim kiyamet koptu tabiki doğal olarak annem cok agladi durumu biliyodu ama gene de cok agladı teyzemler cok agladı niye yaptın ettin vs babam demedigini bırakmadı telefonda kufurler beddualar hakaretler.. benle konusmuyo annem sık sık arıyo diger aile fertlerimde soğuklar biraz ama merak edip arıyolar gene de şükürler olsun genede bu günlere de evimdeyim kafam daha boş huzurluyum artık kendi evimi yatagımı odamı ailemi ozluyorum keske bu sekilde ayrilmasaydim ama yaptigimin arkasinda durmaktan baska carem yoktu aldıramazdım içim razı olmazdı asla

Tebrik ederim Allah mutlu mesut etsin.
Babanin siniri zamanla gecer, hersey rayina oturur,sabir

Cok cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin kusura bakmayın yazamadım evet ayın 17 sinde evlendik gizli saklı oldu ama sağolsun eşim bir şeyimi eksik etmedi guzel bi nikah elbisesi aldık kuafore gittim sacimi da yaptirdim arabada kiraladik sonra yemege sahile fotograf cekimi de oldu elimizden geleni yaptik ikimizde arkadaslarimizi cagirdik onun ailesi geldi herkes benim yanimda arkadaslarimdan baska kimsem yoktu icim buruktu o yuzden ağlamaklıydım keske yanımda benimde ailem olsa diye ama olmadı gene de güzel bi gündü aksamında aileme evlilik cuzdanini attim kiyamet koptu tabiki doğal olarak annem cok agladi durumu biliyodu ama gene de cok agladı teyzemler cok agladı niye yaptın ettin vs babam demedigini bırakmadı telefonda kufurler beddualar hakaretler.. benle konusmuyo annem sık sık arıyo diger aile fertlerimde soğuklar biraz ama merak edip arıyolar gene de şükürler olsun genede bu günlere de evimdeyim kafam daha boş huzurluyum artık kendi evimi yatagımı odamı ailemi ozluyorum keske bu sekilde ayrilmasaydim ama yaptigimin arkasinda durmaktan baska carem yoktu aldıramazdım içim razı olmazdı asla
Bir karar verdin ve uyguladin artık bebek doğana kadar beebginle ilgilen ztn doğunca baban da anlayacak zamanla da alışacak hakkında hayırlı olsun canım

Hiç kıyamam ya... İnşallah tez vakitte Babacığınızla da aranız düzelir inşallah yeni evinize düzeninize alışacaksınız. Zaman sadece birazcık zaman.. Konunuzu ilk okuduğumdan beri aklımdan çıkmadınız hep duamdaydınız inanın🌑 İnşallah bebeğinizle tüm sevdiklerinizle musmutlu bi hayatınız olur.... ❤️

6-7 haftalık ya babanıza seslenmeyin hamileliği bakalım.
Bir ömür mutlu olursunuz umarım... Allah başınızı kimseye eğdirmeden dimdik durmayı nasip etsin.

Tebrik ederim Allah mutlu mesut etsin.
Babanin siniri zamanla gecer, hersey rayina oturur,sabir
Cok tesekkurler insallah zamanla oda affeder
Bir karar verdin ve uyguladin artık bebek doğana kadar beebginle ilgilen ztn doğunca baban da anlayacak zamanla da alışacak hakkında hayırlı olsun canım
Sagol canim cok tesekkurler
Babaniza hamile olduğunuzu söylemeyin bari zaten ilk günden hamile kalmis gibi sanabilir
1 ay sonra hamileyim diyecegim aileme de
Hiç kıyamam ya... İnşallah tez vakitte Babacığınızla da aranız düzelir inşallah yeni evinize düzeninize alışacaksınız. Zaman sadece birazcık zaman.. Konunuzu ilk okuduğumdan beri aklımdan çıkmadınız hep duamdaydınız inanın🌑 İnşallah bebeğinizle tüm sevdiklerinizle musmutlu bi hayatınız olur.... ❤
Cok tesekkurler duanizi esirgememissiniz Allah razı olsun yorumunuz kalbimi ısıttı :KK200:
6-7 haftalık ya babanıza seslenmeyin hamileliği bakalım.
Bir ömür mutlu olursunuz umarım... Allah başınızı kimseye eğdirmeden dimdik durmayı nasip etsin.
Amin canım insallah Allah tum bayanlara nasip etsin :KK200:
Bence her sey hazır beklemek istemiyorum falan de. Dügünü de yaza yapariz falan dersin
Evlendik canım

Benim çocuğumun başına gelse aldırır ya da kendi nüfusuma geçirirdim(Bu kısım mumkunse). Evlendirmek gibi bi saçmalığı yapmazdım. Daha doğru düzgün tanimadigim huyunu suyunu bilmediğim bir adamla.. nasıl bir evlilik yaşayacağını yüzüne vurulup vurulmayacagi. Bilinmezliğe atmak gibi bu durumda evlilik hele daha okulunu biitirmemeis meslek sahibi olmamış ise

Erken dogum demek evlenir evlenmez hamile kalmak olmuyor iste. Haftaya evlendigini varsayalim. Nerden baksan 5 6 haftalik hamilesin su an. Hemen ilk gun hamile kaldin desek yine bi en az 4 hafta da ordan gelecek. Millete hamileligimi ogrendim demek icin. Yani sen millete hamileyim dediginde zaten en az 2 ayi gecmis olacak hamileligin. Bu da insanlarin bekledigi tarihten 2 ay erken dogurman demek.
2 ay erken dogan bebek zayif olur,gerekirse kuveze alinir, minicik olur. Yani dogdugunda onun zaten premature olmadigini anlayacaklar demek istedim.
Evet ama bebek hafta olarak önden gidito diyebilirsin mesela 30 haftalık ama 33 haftalık gözküyo fazla gelişiyo bebek amniyon sıvım fazla oyuzden tehlikeli bi durum felan diye ortalığı ayaga kaldırırsan kimse anlamaz bence hani 2 ay erken doğsa bile millet zaten sıkıntılı bebekti felan derler yani inşallah

Cok tesekkurler insallah zamanla oda affeder

Sagol canim cok tesekkurler

1 ay sonra hamileyim diyecegim aileme de

Cok tesekkurler duanizi esirgememissiniz Allah razı olsun yorumunuz kalbimi ısıttı :KK200:

Amin canım insallah Allah tum bayanlara nasip etsin :KK200:

Evlendik canım
Ne yaptınız son durum ne?

Benim çocuğumun başına gelse aldırır ya da kendi nüfusuma geçirirdim(Bu kısım mumkunse). Evlendirmek gibi bi saçmalığı yapmazdım. Daha doğru düzgün tanimadigim huyunu suyunu bilmediğim bir adamla.. nasıl bir evlilik yaşayacağını yüzüne vurulup vurulmayacagi. Bilinmezliğe atmak gibi bu durumda evlilik hele daha okulunu biitirmemeis meslek sahibi olmamış ise
Ne yaptınız son durum ne?
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
nasılsınız? tepkiler azaldı mı?
Iyiki evlenmisim diyorum hayirlisi boyleymis iyikide aldirmamisim zaten aldirmayida hicbir zaman dusunmemistim sevdigim adamla evlendim mutluyuz huzurluyuz hastaneye de gittik kalp atislarini dinledik pahabicilemez bi hismis gercekten 11 hafta 5 gunluk suan ailemle baristim şaka gibi geliyo ama babamlada eşimi cok sevdiler taniyinca dugun kına ortak bir sey yaptik aynı gun oldu ikiside babam ailem istedi arkandan kacti etti densin istemiyoruz kina dugun olacak dedi yaptık guzelde oldu her sey bekledigimden iyi guzel gelisti umdugum seyleri yasamadan su sureci atlattim bebegimin şansına veriyorum bu durumu şansıyla gelecek galiba :anneadayı::anneadayı::nazar:

Iyiki evlenmisim diyorum hayirlisi boyleymis iyikide aldirmamisim zaten aldirmayida hicbir zaman dusunmemistim sevdigim adamla evlendim mutluyuz huzurluyuz hastaneye de gittik kalp atislarini dinledik pahabicilemez bi hismis gercekten 11 hafta 5 gunluk suan ailemle baristim şaka gibi geliyo ama babamlada eşimi cok sevdiler taniyinca dugun kına ortak bir sey yaptik aynı gun oldu ikiside babam ailem istedi arkandan kacti etti densin istemiyoruz kina dugun olacak dedi yaptık guzelde oldu her sey bekledigimden iyi guzel gelisti umdugum seyleri yasamadan su sureci atlattim bebegimin şansına veriyorum bu durumu şansıyla gelecek galiba :anneadayı::anneadayı::nazar:
Aa adınıza çok sevindim. Babanız bebişi duydu mu durumu anladı mı?

ay ben çok sevindim adınıza.. çok mutlu olun.. sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın

Bizimkiler benj evlatliktan red ederdi bu durumda aile yapiniz nasil bilemeyiz ki ya biz evlendik diyip süpriz deyip cikacaksiniz karşılarına yada bebegi söylüyceksiniz bence ilk durum daha mantıkli yargılamak icin soylemiyorum ama acele etmissiz hersey icinde kalacak senin adina uzuldum

Back
X