- Konu Sahibi lonelinessyk
-
Belli oluyo kimin cahil geri kafalı olduğu. Geri kafalı değilsin madem toplumun baskısından neden korkuyorsun. İşim gücüm var senle uğraşamam seviyemi de düşüremem daha fazlaCok tesekkur ederim dualarınız icinde bende asla boyle olsun istemezdim ama aldırmakta istemedim hem kıyamadım hem günahını göze alamadım yaptığım her şeyin arkasında duruyorum ama aile ozellikle babam öyle yordu ki beni
Benim konum korunmamak cinsellik mi ? Ailemi nasil ikna ederim diye yazdım konu dısında olan seyler benim kararım ki arkasındayım kime ne saldırmışım ben senin ne kuyruk acın var bu kadar yazma arkadaşım yorum yapma o zaman kafana silah zoruyla mı yazdıran var ? Bana ne iyilik yaptında sen bebege yazıkmış sen mi karar veriyosun sen kimsin ki haddini bil terbiyesiz sana yazık hadsiz seni boyle ne dedigini bilmeyen geri kafalı olayı iyilikten bebege yazıktan baslayan kafadan anormal bi insanin cocugu varsa yada olacaksa ona yazık simdiden uzuldum
Anneme dedim aramızda bi sır ama annrm babamla ne kadar konusursa konussun gene de babam ikna olmuyo
Babama duyurmadan halletmeye calisiyorum işte tarihi aliyoruz yarin
Annem biliyo ne kadar kızsa etsede arkamda babamıda ikna etmeye calisiyo olmuyo asla ikna da olmaz da bana dun aksam babam demedigini birakmadi
Evet yaşadık
Dusuncelerinizde haklısınız bi insanı yasadiginix ayni catı altında tanırsınız bizde yasayip gorecegiz hayirlisiyla ama ben seviyorum onubu duruma dusmesek bile gene onla evlenip cocugumun babasi olsun isterdim yasına gore olgun ağır anlayıslı da zaman bize neler gosterir genede bilemem
Amin inşallah
Bunu denedim olmadı annem biliyo destek çıkıyo bana ama babamın ikna oldugu asla yok
Iyi guzel dilekleriniz icin cok cok tesekkur ederin annem biliyo kızdi bağırdı etti ama dayanamadı bana destek oluyo babamı oda coo ikna etmeye calıstı ama babam asla katiyen dinlemiyo bağırıp çağırıyo evime de gelemezler demeye başladı şimdi istemiyo işi hepten inada bindirdi
Farkındayız ki erken olsun diye çabalıyoruz annem biliyo babam aynı reddediyo
Babam dun apaçık bir şekilde konuştu olmaz dedigini dile getirdi evime bile gelemezler diyo yarin bizde nikah tarihi alıcaz babam birde illa varıcam diyosan git var ama seni sileriz annenide kardesini de gostermem sana dedi babama hicbir sekilde işin gercegide ne simdi ne 5 10 sene sonra ileride bile soylenmesini istemiyorum elimde degil 1 aya yakındır stresliyim uyudugum uykuyu alamıyorum hep kafam dolu dusunceliyim
Ben ne hâldeyim bi Allah biliyo birde ben oyle zor seyler yasiyorum ki
Boyle hadsiz ne konustugunh bilmeyen her zaman insanlar var maalesef dogmamis cocuguma bile yazık diyo beni tanimiyo bile burada yazdiklarim kadarini goruyo ben ne yasiyorum allah goruyo biliyo agzimi acmamak icin cok zor tutuyorum şu insana karşı yazıkmış
Bunu diyemem babami biliyorum taniyorum daha kotuye suruklenir her sey
Neler neler dedim illa varmak istiyorum ben ona diyosan git var bizi de silmiş olursun senin gibi kizim olmaz diye bi dunya laf dedi baska carem yok
Ben olan olaya hata diye bakmayi gectim artik olan oldu durumu da kabullendim yaptigimin arkasindayim tek dusundugum ailem ister istemez elimde degil bu durumlar oldugundan beri kafam dolu dusune dusune bi hâl oldum hep gerginim stredliyim uzgunum gulmuyorum bile icime kapandım bi an önce şu durumlar düzelse her şey yoluna girse tek temennim bu
Senden âlâ terbiyesiz mi var hadi hadii yazık sana cocuguna yazık (anlayacagin senin kullandigin dilden) Hadii
Yarin nikah islemlerini baslatiyoruz sabah erken uyanıp kalkıcam gerekli işlemleri halledicez
Babamın huyunu suyunu biliykrum her şeyi yapabilecek kapasite var dememem daha iyi ki boyle yapiyorum bende bi yol bulmaya calistim ikna olsun diye çırpınıp durdum ikna olmadi yapacak tek çare kalıyo geriye de maalesefBabanıza neden söylemiyorsunuz?
Tamam her baba kolayca kabullenmez böyle bir şeyi ama zaten ipler kopmak üzere. Ne kaybedeceksiniz ki?
Gidip habersiz evlenince de silecek sizi. Belki uzun bir süre görüşmeyecek. Çocuğun doğduğu tarihe bakınca neden bu kadar acele ettiğinizi de anlayacak.
Kaçarak evlenirseniz babanız çevreye karşı zor durumda kalacağı için affetmesi daha zor olacaktır.
Açıkça söyleseniz de olacak olan buysa, size zarar verecek biri değilse söyleyin gitsin. Belki düşündüğünüz gibi olmaz, "elalem ne der" diye düşünerek "gelip istesinler hemen evlendirelim" der.
Kabul etmezse yine gider evlenirsiniz zaten.
Ama siz diğer yolu denemeden direkt kötü olanı seçiyorsunuz.
Ya hadi arkadasım bak işine ne uzattın konuştun sen oyle ya parazitmisin nesinBelli oluyo kimin cahil geri kafalı olduğu. Geri kafalı değilsin madem toplumun baskısından neden korkuyorsun. İşim gücüm var senle uğraşamam seviyemi de düşüremem daha fazla
Ne yapayım 5 sene daha mı icimde tutayım ?Ya bu yaşta çocuk mu doğurulur
Teşekkür ederim inşallah her şey düzelir bu stresin yükün altında boğuldum artık hem onlara kıyamıyorum hemde hâlime üzülüyorum çok zor çok[B]@mavimilena1[/B] Umarım biran önce bu kadar stresin ve yükün altından kalkarsın hem sana hem bebeğine zarar. Güzellikler seninle olsun
İş daha da karışır sevgilime dahi kalkıp zarar verme noktasına gelir birde anneme de hayatı dar eder ona da yüklenir her şeyi yapabilir bu şeyi denecek son insan yoruldum artık bu yüktende silecek beni o kesin de sebebini Allah biliyo ya o da yeter o bilmese de olur ben keyfime pat diye nikah kıymak zorunda kalmıyorum sonuçtaSon olaylari okudum da sanirim babana soyleme zamanin gelmis. Yoksa is neredeyse seni evlatliktan silmeye kadar gelmis. Daha dogrusu kardesinle ve ailenle gorusturmemeye kadar gelmis. Neden boyle yaptigini bilmeli bence. Kendi basina is yaparsan daha da kirilir. Beni ata yerine koymadi, kendi badina is yapiyor diye dusunur. Gercrgi bilmeli. Bu sastten sonra olan olmus artik.
Sağol canım inşallah ama umudum kalmadı hiçbir şey daha eskisi gibi olmazKonuyu takipteyim insallah baban insafa gelir dualarim seninle canim
Ne kadar kotu bi donem gecirdigi belli degil miBelli oluyo kimin cahil geri kafalı olduğu. Geri kafalı değilsin madem toplumun baskısından neden korkuyorsun. İşim gücüm var senle uğraşamam seviyemi de düşüremem daha fazla
Insanin damarına basıp lafı yerler sonra iyilik yaramaz dogacak cocuga acıdım sana her sey mustehak tarzı yorum atar bu kadın neyin kafasında ben anlamadım bi gerilik var beynindeNe kadar kotu bi donem gecirdigi belli degil mi
Neden ustune geliyorsunuz daha, biraz insaf lutfen
Evet bunun icin demekten de geri duruyorum anneme yüklenecek diğer yandan kendimi gectim anneme dayanamam susuyorum işte elden ne gelir stresli olmamam en önemli zamanda 23 senedir yaşamadığım stresi gerginliği yaşıyo bulunmaktayım sabır diyorum anca sabırAnnenize yüklenecekse babanız bence de söylemeyin. Yazık kadına. Babanız hırsını ondan almasın.
umarım herşey yoluna girer. Hamilesiniz hormonlarınız zaten altüst olmuş. Böyle üzülmemeniz lazım. Kendinize hızlıca düzen kurun. O düzende sağlığınızla ilgilenin. Üzülmemeye çalışın. İnanın herkesin hayatında işlerin çığrından çıktığı dönemler oluyor. Siz güçlü durun. Bu sarsıntıları atlatmaya çalışın.
Evet bunun icin demekten de geri duruyorum anneme yüklenecek diğer yandan kendimi gectim anneme dayanamam susuyorum işte elden ne gelir stresli olmamam en önemli zamanda 23 senedir yaşamadığım stresi gerginliği yaşıyo bulunmaktayım sabır diyorum anca sabır
Babanız bebeği er ya da geç öğrenecek, o zaman da yüklenecek annenize.
Sen biliyordun diyecek, araları bozulacak.
Babanız da haklı. Adam kızını evlendirmeyeceğini söylemiyorki, ne aceleniz olduğunu merak ediyor.
Bu kış kıyamette,apar topar ne nikahı diyor. Tamamen haksız diyemeyiz. Davet edeceği insanlar vardır, hayalleri planları vardır baba olarak.
Ama sizin de başka çareniz yok.
Anneniz söylemeli.
Sahiden başka çare yok.
Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz ama hamilelik sürecinde bebeğin kilo olarak önde gittiğini, gebelik şekeriniz olduğunu vs söylersiniz, bebeğin büyük doğacağına hazırlamış olursunuz çevrenizi.
Buna gerek var mı bilmem ama aklıma geldi yazdım.
Yaptığınız hatayı bir de ben dillendirmeyeceğim. Keşke demenin faydası yok artık.
Umarım en az hasarla atlatırsınız bu günleri.
Çevreyi çok takmayın, konuşmak isteyen her türlü konuşur. Bizde karar verdikten sonra çok kısa sürede evlendik, 1 ay sonrada hamile kaldım. Hesap uymadığı halde hamile olduğum için evlendiğimi konuşan, düşünen olmuştur. Takmayıp geçeceksiniz. Bebeğiniz için şuan stresli olmanız çok sakıncalı, mümkün olduğunca kendinizi sakin tutmaya çalışın, bugünler geçip gidecek çocuğunuza şimdiden stres yüklemeyin. Herşey gönlünüzce olur umarım.
İnşallah iyisindir..
Basin nikahi kimseye haber vermeden olmaz mi?
Karnin belirginlesince nikahli karisiyim desen ici sogumaz mi babanin?
Cok gencsin su gibi ona ragmen bebegini aldirmayi dusunmemissin aferin kiz. ❤
Son durum nedir inşallah iyisindir
Allah yardımcın olsun canım . Güçlü olmaya çalış . Zamanla ailen de seni anlıcak inşallah . Bebeğin için bu yola girdin . Sen kendine iyi bak ki o da iyi olsunmerhabalar,yazamadim kusura bakmayin yogun telastan yarına nikahimiz var evleniyoruz evde tamamen kuruldu bi eksigimiz olmadan cok sukur yarın gunduz nikahimizi da kiyiyoruz bugun hastaneye gittik kan verdim hamileligim kesinlesti hamileymisim gene icimde bi suphe vardi belki degilimdir eczaneden aldigim testlere guvenmim diye de ya 6 haftalik yada 7 haftalikmis suan 2 tane de ilac verdi 3 ncu ayina girdiginde bunlari duzenli kullanacaksin dedi şuan evimde son gecem icim cok buruk cok agladim duygulandim ama yapacak bir sey yok evimide ozlucem hayirlisi olsun
merhabalar,yazamadim kusura bakmayin yogun telastan yarına nikahimiz var evleniyoruz evde tamamen kuruldu bi eksigimiz olmadan cok sukur yarın gunduz nikahimizi da kiyiyoruz bugun hastaneye gittik kan verdim hamileligim kesinlesti hamileymisim gene icimde bi suphe vardi belki degilimdir eczaneden aldigim testlere guvenmim diye de ya 6 haftalik yada 7 haftalikmis suan 2 tane de ilac verdi 3 ncu ayina girdiginde bunlari duzenli kullanacaksin dedi şuan evimde son gecem icim cok buruk cok agladim duygulandim ama yapacak bir sey yok evimide ozlucem hayirlisi olsun
Bi şekilde annenle konuşherkese iyi aksamlar
1 senedir beraber olduğum sevgilimden hamile kaldım ben hala kabul edemiyorum şoklardayım ama sevgilim aksine cok mutlu baba oluyorum diye bu arada ben 23 o 25 yasında zaten evlenme teklifi etmisti ama biraz daha dusuneyim edeyim diye yuzugu takmamistim taktim aileme de uzun zamandir gorustugum biri var evlenme teklifi etti kabul ettim bu hafta izninizle istemeye gelmek istiyo ailesiyle cok uzatmak istemiyoruz nikahimizi kıyıp ufak bi eğlence yapmak istiyoruz dedim.
babamda annemde pat diye evlenmek mi olur yazın olsun 1 2 aya evlilik olmaz düğünde olacak edecek diye başladılar söylenmeye istemeyr gelsinler etsinler ama düğün nikahta yaza olur boyle aceleye ne gerek var dediler durdular kaldım çıkmazda sevgilime anlattım oda bende kimsenin kalbini kirmadan bize küsmeden olsun bu iş istiyoruz bana ikna et babanı bi şekilde benimde babam olsun gene konuş ikna etmeye diyo bende diğer işleri hallediyorum diyo arkadaşıyla beraber yaşıyordu başka bi ev kiraladi hemen bu hafta da eşyaları almaya gidicez ben bunlari hallederken sende ailen işini hallet diyo
ben herkesi idare etmekten konusmaktan ikna etmekten yoruldum çok hemde benim zaten psikolojim alt üst durumda birde babam annem hepten yoruldum karnımda şişmeden belli olmadan hemen evlenmemiz lazım tahmini 1 aya yakın gebelikte iyice kafayı yedim ne yiyebiliyorum uyuyabiliyorum sinirden ağlaya ağlaya günlerim geciyo bana bi akıl fikir tavsiye verin ne olur ... nasıl düzlecek bu işler..
Kime neyse çok biliyor millet de yanı...evliler mı evliler artık şu saatten sonra lafını yapmak da çok ayipArkadasim bebek 2 aylikken evlendi. Gobrk mobek yoktu tabi. Dogunca da erken dogdu dediler ama tosun gibi cocuktu. Premature olmadigi 10 metre oteden belliydi. Kimse inanmamis tabi. Baya arkasindan konusmuslar kizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?