Ailemi nasıl ikna ederim ?

Allah yardımcın olsun canım . Güçlü olmaya çalış . Zamanla ailen de seni anlıcak inşallah . Bebeğin için bu yola girdin . Sen kendine iyi bak ki o da iyi olsun ❤
Cok tesekkur ederim canim insallah bana kuskunlukleri cok uzun surmeden insallah barisiriz cevremdeki herkes arkadaslarim aldır dedi aldırmadım kıyamadim insallah hayirlisi neyse o olur da ailem beni affeder
Yani babaniz bilmeyecek mi? Nasil haber vereceksiniz. Hayrlisi olsun hakkinizda
Yarin nikahtan sonra arkadaslar arasi bi yemege cikicaz eglence olacak ufak evimize dondugumde de evlilik cuzdaninin fotografini atip mesaj aticam
Bi şekilde annenle konuş
Konustum babam ikna olmadi
İzinsizmi evleniyorsunuz doğrumu anladım hakkında hayırlısı olsun keşke annene söyleseydin o belki babanı ikna ederdi
Anneme dedim babam ikna olmadi hicbir sekilde susn kimsenin haberide yok evlenecegimden

İnşallah pişman olmazsın.Böyle şeyler sadece filmlerde olur sanırdım keşke baban bu kadar diretmeseydi ya da doğruyu söyleseydin. Adam çok üzülecek ya

İnşallah pişman olmazsın.Böyle şeyler sadece filmlerde olur sanırdım keşke baban bu kadar diretmeseydi ya da doğruyu söyleseydin. Adam çok üzülecek ya
Insallah uzulecekler evet bende uzulucem kimse benim yasadigim kadar uzulemez bunalamaz ben su sure zarfinda neler yasadim bi Allah bi ben bilirim zaten kendimden de gectim tek kafama taktigim ailem
O zaman başka çaresi kalmamış ama böyle bir durumda linç yiyebilirim belkiama aldırmayı düşünürdüm o psikolojiyle hamilelikte nasıl geçer bilmiyorum hakkında hayırlısı olsun inş
Evet psikoloji berbat ama ben kıyamadım aldırmaya içim el vermedi

Bebeğini seçtin sen mükemmel bir annesin daha şimdiden
Cok tesekkurler canım annem dısında ailem hicbir zaman gercegi bilmeyecek yasadıgım süre boyunca da pat diye evlendim diye yuzume vurulacak ama baska carem olmadigini Allah biliyo inşallah ofkeleri cabuk diner tek dusundugum suan ailem

ama bak kacmandansa annen evlenmeye mecburlar desin en azındna baban gene bagarcak ama evden kovmaz heralde sen anlat baban bu durumu nasıl karsılar öldürür falan diyosan mecbur kacıcan zaten ama annen önce babana desin bu kızın mecbur evlenmesi lazım anla artık diye

Bana düşmez ama canim keşke evlenmeden önce sevgiline bu kadar açmasaydın kendini kocan olmadan böyle bişey yaşamıssın mecbur bazı şeylerin bedeli ağır oluyor hayat tercihlerimizi yaşıyoruz

Keşke daha önce görseydim konunu 18 sayfanın hepsini okudum nolur kötü yazanları asla kafana takma Rabbim bebeğini kucagına almayı nasip etsin inşallah çok mutlu huzurlu kocaman bi aileniz olsun.Aklıma bi fikir geldi uyar mı uymaz mı bilmiyorum ama inşallah bunu nikaha gitmeden okuyabilirsin.. Acaba gitmeden ve ordayken bi arkadaşınız video mu çekse sanki sana sevgilin süpriz yapmış gibi sende istediğin için kıyamayıp evet demişsin gibi böyle sonra eve girdiğinizde de video çekilse işte sende anlatsan sonra herşeyi hazırlamış benim için çok istiyoduk falan diye sonra yemeğe iki tarafında ailesinide çağırsanız düğüne kadar yine evde kalcam desen 02 02 20 de düğün yapcaz diyip salon tutsanız hatta tutmuş sevgilimde diyebilirsin en azından aileninde içinde kalmamış olur nolur beni yanlıs anlama evlilik cüzdanının fotografını göndermek çok yıkıcı olabilir baban için bide fotografla mı haberimiz olcaktı diye 2 ayda gerçekten düğün için hazırlık yapabileceğinizi anlatsanız Babanız da gönlünde ki gibi çeyiz alsa en azından nikahı güzel bi sekilde yansıtırsan düğün için de kapı açılmış olur hem Babanın gönlü olur hemde senin hevesin kursağında kalmaz.. Saten ev hazır olduğu için bekletmeye gerek kalmadığını anlayacak. aklıma böyle bi fikir geldi böyle olmasada bu tarz biseyle yumsatmayı denesen bence güzel olabilir. Umutsuzluğa sakın kapılma. Dua et Allah yardımcın olcaktır eminim tüm kalbimle. Bu aksam evde son gecenmiş ne kadar derin duygulardasındır.. Ama ümitsiz olma sakın.. Birde şöyle bişey de diyebilirsin daha ikna edici olması açısından mesela nikahtan geldikten sonra sevgilinle bi an önce evlenmenin onun için önemli olan bi sebep bulsan yalanda olsa aklıma da hiç gelmedi elle tutulur bişey ama belki sizin gelir işte sana söylemeyedik aslında böyle böyleydi falan diye bilmiyorum kalbimde hissettim seni insallah yolun bahtın açık olsun sen şuan karnında ki canına sahip çıktın Rabbim de sana sahip çıksın su gibi durulsun yüreğin ferahlasın inşallah.. Hayırlı sabahlar olsun..

Baska yol birakmadi baban.
Uzulme sen dogru olani yapiyorsun, madem korunmadin hamile kaldin en azindan sorunlulugunu ustune aliyorsun, bir cana kiymiyorsun.
Aferin kizim sana

tatlım bak bende kacarak evlendim ve 2 sene küs kaldık kacmak en son is de zaten neden kactıgını anlıcak önce annen mecbur kız hamile evlenicek desene yoksa normal sartlarda hicbi baba 2 ayda dügün yapmaz mecbur söyliceniz yani bundan kacarı yok ama sen babanı bilirsin babam beni öldürür falan diyosan zaten söyleme hamileyim diye döver falan bosver yaz bize ama ne yaptıgını

Bana düşmez ama canim keşke evlenmeden önce sevgiline bu kadar açmasaydın kendini kocan olmadan böyle bişey yaşamıssın mecbur bazı şeylerin bedeli ağır oluyor hayat tercihlerimizi yaşıyoruz

Sizin bu zihniyetleriniz yüzünden midem bulanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…