Ailemi nasıl ikna ederim ?

Nikah kıyıldı mı?
Geçtiniz mi evinize?
İnşallah babanız torun haberini alınca affeder.

Gerçekler hiç bulanmasın evlilik dışı birlikteliklerde bu ihtimal hep var

Tabi ihtimal olur daha kadınlarımız sizin gibi cahil cüheyla oldukça kendi cinsini bir zardan ibaret mal gibi gördükçe bizim toplumda daha çok böyle şeyler olur.

Sanki evlenmeden önce beraber olmayan kadınları adamlar evlenince el üstünde tutuyor, hep baştacı ediyor hiç yere indirmiyor.
Konu bu değil ben baştacı ediyor demedim zaten evlilik dışı birlikteliklerde böyle ihtimaller oluyor bu birlikteliği yaşıyorsan bu riski göze almıssındır tabiki hoş bi durum değil gönül ister ailesi razı olsun ama bizim büyüklerimizin bu konularda tabusu var ister kabul edin ister etmeyin Türkiye gerçeği bu

Evet tabiki başka türlü hamile kalınmıyor zaten, evli olup olmamakla ne alakası var. Ayrıca evet ama nerdeyse 2020nin Türkiyesi. Aşın artık bazı şeyleri Evladım doğrusu ile hatası ile evladımdır. Bu babada tabularını yıkabilseydi, kızının her şekilde arkasında durabilseydi o kızda bugün evinden gelinlikle çıkardı, gizli kaçak nikah yapmak zorunda kalmazdı.

En güzeli bu olurdu ama böyle bi dünya olmuyo çoğu zaman malesef

Aniden evlenin sürprizzzz deyin
Bana düşmez ama canim keşke evlenmeden önce sevgiline bu kadar açmasaydın kendini kocan olmadan böyle bişey yaşamıssın mecbur bazı şeylerin bedeli ağır oluyor hayat tercihlerimizi yaşıyoruz
Baska yol birakmadi baban.
Uzulme sen dogru olani yapiyorsun, madem korunmadin hamile kaldin en azindan sorunlulugunu ustune aliyorsun, bir cana kiymiyorsun.
Aferin kizim sana ❤
Naptiniz? Evden ayrıldınız mı?
Ben de merak içindeyim.
Bende merak ediyorum sizi umarım herşey yolundadır
Gelişmeleri haberdar et canım nasılsın bebeğin nasıl ailenle son durum ne iyisindir inşallah
Sanki evlenmeden önce beraber olmayan kadınları adamlar evlenince el üstünde tutuyor, hep baştacı ediyor hiç yere indirmiyor.
Nikah kıyıldı mı?
Geçtiniz mi evinize?
İnşallah babanız torun haberini alınca affeder.
Umarım mutlu olursunuz Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi. Çocuğunuza kıymadığınız için sizi yürekten kutluyorum Aklımız sizde son durum nedir ?
Tabi ihtimal olur daha kadınlarımız sizin gibi cahil cüheyla oldukça kendi cinsini bir zardan ibaret mal gibi gördükçe bizim toplumda daha çok böyle şeyler olur.
19 sayfayı tek tek okudum.
Size hayran kaldım.
Keşke başka bir yol olsaydı.
Umarım ailenizle enmkısa sürede barışır, sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alır, mutlu bir evlilik yaşarsınız.
Merak ettim naptınız?
Canım seni çok merak ediyorum inşallah iyisindir
Cok cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin kusura bakmayın yazamadım evet ayın 17 sinde evlendik gizli saklı oldu ama sağolsun eşim bir şeyimi eksik etmedi guzel bi nikah elbisesi aldık kuafore gittim sacimi da yaptirdim arabada kiraladik sonra yemege sahile fotograf cekimi de oldu elimizden geleni yaptik ikimizde arkadaslarimizi cagirdik onun ailesi geldi herkes benim yanimda arkadaslarimdan baska kimsem yoktu icim buruktu o yuzden ağlamaklıydım keske yanımda benimde ailem olsa diye ama olmadı gene de güzel bi gündü aksamında aileme evlilik cuzdanini attim kiyamet koptu tabiki doğal olarak annem cok agladi durumu biliyodu ama gene de cok agladı teyzemler cok agladı niye yaptın ettin vs babam demedigini bırakmadı telefonda kufurler beddualar hakaretler.. benle konusmuyo annem sık sık arıyo diger aile fertlerimde soğuklar biraz ama merak edip arıyolar gene de şükürler olsun genede bu günlere de evimdeyim kafam daha boş huzurluyum artık kendi evimi yatagımı odamı ailemi ozluyorum keske bu sekilde ayrilmasaydim ama yaptigimin arkasinda durmaktan baska carem yoktu aldıramazdım içim razı olmazdı asla

Tebrik ederim. Allahım mutluluğunuzu bozmasın Ben inanıyorum babanızın öfkesi zamanla geçecek. Siz aldırmamakla en doğrusunu yaptınız emin olun.

yaaa nasıl mutlu oldum boşverin düzelir
bebek ne kadarlık

bence ailene söyleme, böyle güzel bir olayda kendilerini rahatsız hissetmesinler.
Biz böyle karar verdik, erkek arkadaşımın tayini mayini de, işle ilgili birşeyler at.

Benim bir arkadaşım " sevgilimin yurtdışına gitme durumu var evlilik durumundan beni de götürecek, o yüzden erkene almamız lazım" diyip razı etti ailesini sonra iptal oldu dedi.

Tebrik ederim. Allahım mutluluğunuzu bozmasın Ben inanıyorum babanızın öfkesi zamanla geçecek. Siz aldırmamakla en doğrusunu yaptınız emin olun.
Amin canım çok sağol bende öyle düşünüyorum ne olursa olsun iyikide aldırmadım
yaaa nasıl mutlu oldum boşverin düzelir
bebek ne kadarlık
Çok teşekkürler 6 veya 7 ymiş şuan sağlık ocağında ebe öyle söyledi hastaneden randevu aldım zar zor hep doluydu ocağın ilk haftasıda ultrasonda göreceğiz inşallah
Neler denedim ettim dediğine benzer de oldu ama olan oldu canım evlendik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…