Ailemi tamamen sildim ama sizce ?

Bence senin bebeğine doğumun milat olsun kötü gününde sana ne kadar yakın olduklarını sen tart biç
sonra baktın doğum sonrası yine yanında olmamak için bahane üretiyorlar hepsini defterinden sil iyi gününde herkes herkese dost
aileni bunun tanımış olursun süreklide suçlamana haklılık payın olur kaynananda sana hak verir aileninde o kadar değeri olur kendi değerleri kendiler yok etmiş olur sen sakinliğini ve sabrını koru o zamana kadar ama tabi hiç bir konuda ailene güvenme , kötü günlerindede sen gitmezsin ailede olsa herkes ederi kadar ,seni aptal ve salak yerlere koymalarına bir nokta olur
Haklısın da ben o aşamaları geceli çok çok oldu simdi birkez daha bunun tavizini vermek sıkıntı olacak ben yumuşak ve merhametli olduğum için bu hale geldiler tekrar aynı hatayi yapmak istemiyorum zaten nasipse şurada 1 sene daha onlarla ayni sehirdeyiz sonra ins gidecez ama bu aşamada kygile de bunun tavizini vermek istemiyorum sonuçta dediğiniz gibi kimin ne olacağı belli olmaz ve kendilerinde en ufak durumda hak hissederler

Yani

O kadar şeyden bunu mu aldınız siz yüzeysel okudunuz belliki ben 8 aylik hamileyim ve ayıp ve yanlis ta bulmuyorumm her insanin ihtiyacı var desteğe ama su aşamada hamileyken gidilmez keske yorum yapmak için sadece okuyacaginiza düzgün okusaydinuz bunu yorumlamazdiniz bile

Hamile olmanız psikolojik destek almanızı etkilemezki?
Bende psikolojik destek alıyorum ve bundan gocunmuyorum.
Neden?
Çünkü ihtiyacım var.
Kötü bir şey değil bu:KK48:
Ciddi anlamda size yardımcı olmak amacıyla yazmıştım zira bebeğiniz için üzülüyorum.

Yani

O kadar şeyden bunu mu aldınız siz yüzeysel okudunuz belliki ben 8 aylik hamileyim ve ayıp ve yanlis ta bulmuyorumm her insanin ihtiyacı var desteğe ama su aşamada hamileyken gidilmez keske yorum yapmak için sadece okuyacaginiza düzgün okusaydinuz bunu yorumlamazdiniz bile
Hamileyken destek alinamayacagini neden dusunuyorsunuz? Bilhassa bence gerekli olabilecek durumlar olabiliyor. Asiri alinganlik, insanlari kultursuzlukle suclamak, elestirilere acik olmamak gibi

Daha önce olan olayları anlatmıştım.... ailemin cocukları arasında ayrim yaptığını ve beni evlendikten sonra cocukluktan beri yapılan ve evlenincede artarak devam eden ayrimciliga benim tepki verdigimi , beni çok üzüldüklerini her seferinde gelip özür dilediklerini ve benimde merhametten ve ailedir diye affettigimi .............................................en son kardeşimin düğünü için elalem gorduluk onlarla küs olmama ragmen beni düğüne ikna ettiklerini ve sonrada arayıp sormadiklarini ,ikinci yapılacak düğünde kendi çevremiz olmadığı için elalem gorduluk bir durum olmadığından dolayı hiç beni umursamadiklarini ,sonra da bu yuzden tartistigimizi diğer topigimde anlatmıştım kızlar sorum şu şimdiye kadar ben ailemle küs olsam bile kaynanamgil bunu bilmediler................................................soylemedim anlatmamda dünde geldi kaynanam bana oturmaya yine anlatmadim ailemi sordu iyiler dedim.neyse şimdi nasipse 1 ay sonra dogumum var ve bu orda ortaya çıkacak benim ailemde haklı gibi gelecek ama bu kez aht ettim affetmeyecem...... o zaman bu durumu kaynanama önceden anlatmalimiyim çünkü soracak bana doğum yapmış halimle ........................birde bu şeylerle mi ugrasayim yada eşime söylesem o konuşsa annesiyle deseki ben istemiyorum ailesi ile görüşmesini dese bir nevi yalan da degil esim de beni cok uzdukleri için benimde merhametli ve yumuşak olduğumu bildiği vede her seferinde aynısını yaptıklarını bildiği için gorusmemi istemiyor ki ; hakli diyorum artık ben çok yıprandım siz ne dersiniz burda beni eleştirecek olanlar olacak eşinle aileni diye ama benim ailem beni hep sahipsiz bıraktı ve eşimden başka hiç destek cim olmadı cocugumun vefatinda bile
Küs olduğunuzu şimdi söylemeyin,eğer sorarlarsa eşiniz ben istemedim demesin daha çok araştırırlar neden diye işleri yoğun hastalar vs gibi söyleyin.

Haklısın da ben o aşamaları geceli çok çok oldu simdi birkez daha bunun tavizini vermek sıkıntı olacak ben yumuşak ve merhametli olduğum için bu hale geldiler tekrar aynı hatayi yapmak istemiyorum zaten nasipse şurada 1 sene daha onlarla ayni sehirdeyiz sonra ins gidecez ama bu aşamada kygile de bunun tavizini vermek istemiyorum sonuçta dediğiniz gibi kimin ne olacağı belli olmaz ve kendilerinde en ufak durumda hak hissederler
Kendimi bir gün deşifre edeceğim ama yaaaa!Arkadaşım,güzel kardeşim şu dünyada hiçbir şeye güvenemezsin tek güveneceğin yine ailendir!kırgınlıksa kırgın ol,kızgınlıksa kızgın,her ne hissediyorsan hisset ama bir arkadaşın da dediği gibi gemileri yakma!ben 6 yıl sonra boşandım,hani o herkeste olan mükemmel anne var ya ondan yoktu bende!erkek kardeşlerime tapan,yiğenlerinden başkasını gözü görmeyen,sırf biraz göze görünüyorum diye görücü usulu,buluğda evlendirip beni sepetleyen bir anne düşün ki!Ne mi oldu 8 yıl babamın evinde birde dul olarak yaşadım o anneyle,bu süre zarfında oğlum7 yaşına yeni basmıştı kanser oldu;kim baktı tahmin et:ANNEM!ben ssk için annem oğlum için yaşadı!Sen bir evladını gömdün mezara ,çok acı bilirim az çok endişesiyle yaşadım koca 2 yıl,kimmi vardı ANNEM!o YÜZDEN NOLUR NE OLDUM DEME ,ALLAH BETERİNDEN KORUSUN VE İYİ Kİ KİMSESİZ DEĞİLSİN!

Hamile olmanız psikolojik destek almanızı etkilemezki?
Bende psikolojik destek alıyorum ve bundan gocunmuyorum.
Neden?
Çünkü ihtiyacım var.
Kötü bir şey değil bu:KK48:
Ciddi anlamda size yardımcı olmak amacıyla yazmıştım zira bebeğiniz için üzülüyorum.
Tabiki destek almak kötü birsey degil zamanında ilk çocuğumun hastaligi ve vefaatinda almıştım ama suan ilaç kullanamam hamileligim nedeniyle hangi doktora gitsem bana ilaç vermek isteyebilir bu yuzden dedim sizin kastınız eğer pskilog ise ben pek fayda göremedim daha önce psikologtan yinede yorumlariniz için ve bebegimi dusundugunuz için teşekkür ederim sanırım bana en büyük terapi bebeğim doğduğunda o olacak ins

Size son bir cevap yazacağım ben çevresi tarafından sevilen bir insanım hersey aile olsaydı onlar beni yok saymisken ben şimdiye yaşamıyor olurdum ayrıca burda aynı konuyu açmış olabilirim dikkat etmeniz gereken şey soru farklı siz elestri odaklı olduğunuz için soruyu değil konuyu görmek istiyorsunuz neyse size iyi günler tekrar cevap vermeyeceğim size

bana karşı verebilecek haklı bir cevabın yok sen de haklısın :)

onca insan destek almanı söylüyor, bir kulak kabart derim. bunda yanlış bir şey yok. psikiyatra gitmek deli olmaktır şeklindeki at gözlüğünü çıkar artık ayrıca öyle bir şey yok. bilinçli insanlar bunu yapar. soru farklı olsa da konularının içeriği tıpatıp aynı. demek ki kimsenin yazdığı çare olmamış ve olmayacak. tek tek psikatra gitmeni tavsiye eden insanları alıntılayıp onlara hakaret ediyormuş gibi davranmaktan vazgeç istersen.

Kendimi bir gün deşifre edeceğim ama yaaaa!Arkadaşım,güzel kardeşim şu dünyada hiçbir şeye güvenemezsin tek güveneceğin yine ailendir!kırgınlıksa kırgın ol,kızgınlıksa kızgın,her ne hissediyorsan hisset ama bir arkadaşın da dediği gibi gemileri yakma!ben 6 yıl sonra boşandım,hani o herkeste olan mükemmel anne var ya ondan yoktu bende!erkek kardeşlerime tapan,yiğenlerinden başkasını gözü görmeyen,sırf biraz göze görünüyorum diye görücü usulu,buluğda evlendirip beni sepetleyen bir anne düşün ki!Ne mi oldu 8 yıl babamın evinde birde dul olarak yaşadım o anneyle,bu süre zarfında oğlum7 yaşına yeni basmıştı kanser oldu;kim baktı tahmin et:ANNEM!ben ssk için annem oğlum için yaşadı!Sen bir evladını gömdün mezara ,çok acı bilirim az çok endişesiyle yaşadım koca 2 yıl,kimmi vardı ANNEM!o YÜZDEN NOLUR NE OLDUM DEME ,ALLAH BETERİNDEN KORUSUN VE İYİ Kİ KİMSESİZ DEĞİLSİN!
Benim kimsesizden farkım yok emin ol keske adı belli hiç olmasalardı emin ol ben çok çok kotu günler yaşadım sen çocuğunun hastaliginda annenin yaninda olduğunu söylüyorsun bak en önemli noktalardan biri bu benim çocuğum kalp hatasıydı
Bak sende söylüyorsun çocuğun hastaymud annen bakmış en büyük sorunda bu ya benim çocuğum kalp hastasiydı ama yanimda olmadıkları gibi o dönem vefeaatinda da 1 hafta geldi gittiler misafir gibi sonra yok oldular aklımı yitirecektim madem evlat acısını anlıyorsunuz bunun Be demek olduğunu da anlarsiniz.keske adı belli hiç olmasalardı zaten hic destek olmayan bir aile olsa ne olacak ki adı var kendi yok yinede bebeğim için ve yorumunuz için teşekkür ederim sanırım Allah nasip ederse doğum yapınca en büyük terapi bana çocuğum olacak eğer şunu düşünmüş olsaydınız benim ailem bana destek olsaydı suan burda bu soruyu sormak yerine onlarla oturup sohbet ediyor olurdum ki ben evlat olarak görevimi fazlasıyla onlara yaptim bundan eminim size iyi günler dilerim

Benim kimsesizden farkım yok emin ol keske adı belli hiç olmasalardı emin ol ben çok çok kotu günler yaşadım sen çocuğunun hastaliginda annenin yaninda olduğunu söylüyorsun bak en önemli noktalardan biri bu benim çocuğum kalp hatasıydı

Bak sende söylüyorsun çocuğun hastaymud annen bakmış en büyük sorunda bu ya benim çocuğum kalp hastasiydı ama yanimda olmadıkları gibi o dönem vefeaatinda da 1 hafta geldi gittiler misafir gibi sonra yok oldular aklımı yitirecektim madem evlat acısını anlıyorsunuz bunun Be demek olduğunu da anlarsiniz.keske adı belli hiç olmasalardı zaten hic destek olmayan bir aile olsa ne olacak ki adı var kendi yok yinede bebeğim için ve yorumunuz için teşekkür ederim sanırım Allah nasip ederse doğum yapınca en büyük terapi bana çocuğum olacak eğer şunu düşünmüş olsaydınız benim ailem bana destek olsaydı suan burda bu soruyu sormak yerine onlarla oturup sohbet ediyor olurdum ki ben evlat olarak görevimi fazlasıyla onlara yaptim bundan eminim size iyi günler dilerim
bu mevzuyu konuşmak üzmüyor mu seni?
neden üzerini kapatıp sünger çekmeyi denemiyorsun?
doğumda gelsinler gitsinler misafir gibi.
sonrasında ilişkilerinize mesafe koyarsın.
şu an nasıl bir durumdasınız anlamadım ki.
ailen seni rahatsız mı ediyor?
maddi manevi eziyetleri mi var.?
silmek derken tam olarak ne yapacaksın?
arayıp sizi sildim arayıp sormayın mı diyeceksin?
sessizce bir mesafe koyman yeterli bence

onca insan destek almanı söylüyor, bir kulak kabart derim. bunda yanlış bir şey yok. psikiyatra gitmek deli olmaktır şeklindeki at gözlüğünü çıkar artık ayrıca öyle bir şey yok. bilinçli insanlar bunu yapar. soru farklı olsa da konularının içeriği tıpatıp aynı. demek ki kimsenin yazdığı çare olmamış ve olmayacak. tek tek psikatra gitmeni tavsiye eden insanları alıntılayıp onlara hakaret ediyormuş gibi davranmaktan vazgeç istersen.
Burda size verebileceğim son cevap şu eğer yorumlara bakarsanız herkesi aynı kefeye koymuyor ayrıca nerden cikarttiniz deli doktor at gözlüğünü ben aksine her insanın destek alması gerekliliğine inanırım ki ilk cocugumun hastalığı ve vefati sonrası almusligim vardı suan hamile olduğum için ilaç kullanamiycam bu yuzden gidemem ki sorunlu olan taraf olarakta evet kendimi görmüyor çünkü sizler olayları burada ancak anlattığım kadarıyla yorumluyabilirsiniz çevremde olan kişiler benim hakliligimi görüp biliyorlar sizin bu aynı konu talebinize gelince aynı konu ama farklı soru evet sorun çözülmedi ama burda mantikli cevaplar yazan arkadaslar bana bir yön gösterdiler bu yuzden burda siz gibi olumsuzlar da var olumlu cevap yani gerekli cevabı yazan larda var yani sizin baştan beri yapmanız gereken şey bu arada bunu söylerken ben benim istediğim cevabı verin demiyorum bu durumda ne yapayım diyorum yine elestri yapacaksınız siz bilirsiniz yorumunuz için yinede tesekku ederim zaman ayirip zahmet etmişsiniz

Sana daha fazla örnek veririm,bir o kadar da geçerli şeyler olur ama aslında(sarılıp,koklaşıp birbirimizden özür dileyip,mükemmel evlat ve anne olamadık yine annemle) farkettim; ne kendimi üzmek ne de seni üzmek istemiyorum,çünkü yazdıkça aynı şeyleri yaşıyorum........Sana bence zaman gerek bu hislerin ve bu kızgınlığın geçmesi adına yine de bir uzmana görünmeni haddim olmayarak tavsiye ediyorum ,bir daha yazmamak üzere ,sanada meleğinle mutlu bir hayat diliyorum!

Arayıp onlara sildim deneme gereek yok onlar bunu biliyorlar kızlarına dur diyeceklerdi oglanlarini üzerime surmeyeceklerdi ne demek ya annesi babası benimde anne babam ama adam benim hiç hakkım yokmuş gibi görüyor sonra bana bağırıp cagiracakmis evime gelince yapacakları varmış ki ben sahipsiz degilim benim kizginligim bu tavizi anne baba ne kızlarına ne de oglanlarına vermeyeceklerdi benim ihtiyacim oldugunda hic yanimda olmadılar şimdi bin kerre kızları ve oglanlarini akillarıyla yaşasınlar ben hep taviz verdim bu hale geldi yorumlariniz icin size teşekkür ederim

Sana daha fazla örnek veririm,bir o kadar da geçerli şeyler olur ama aslında(sarılıp,koklaşıp birbirimizden özür dileyip,mükemmel evlat ve anne olamadık yine annemle) farkettim; ne kendimi üzmek ne de seni üzmek istemiyorum,çünkü yazdıkça aynı şeyleri yaşıyorum........Sana bence zaman gerek bu hislerin ve bu kızgınlığın geçmesi adına yine de bir uzmana görünmeni haddim olmayarak tavsiye ediyorum ,bir daha yazmamak üzere ,sanada meleğinle mutlu bir hayat diliyorum!
Teşekkür ederim

Onların adı var ama hicbirsey olarak manevi destekleri olmadığı için bana bu sekilde yapıp yapıp sonra birsey yykmuş gibi gelmeleri zoruma gidiyor yokluklari beni rahatlatıyor gormesem daha iyiyim emin ol zoruma gidiyor yapılanlar neden ayrim yapılır ki evlat arasında illa yalaka ve kurnaz mi olmalı insan

Birde burda sizinle polemiğe girme gibi bir niyetim yok ki hakli bir cevap kime göre neye göre siz olayları yasayan degilsinuz ki empati de kuramiyirsunuz neyse size iyi günler tekrar sağolun yinede

Eşinin ailesi merhametli anlattiginda eger seni anlayabilecek insanlarlarsa anlatabilirsin.ilerde başa kakacak seni zayif noktandan vuracak insanlarsa anlatma.en iyi sen tanirsin .ama benim sahsi fikrim insanlar acimasiz ilerde size kötu dönüşu olabilir.aileni idare et anlatma

Back
X