- 12 Mart 2018
- 461
- 600
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladığım kadarıyla siz çalışan kendi paranızı kazanan bir kadınsınız..eşiniz size böyle deme hakkına hiçbir şekilde sahip değil.. Bana eşim bunu demiş olsa yani sırf sorun parayı yapsa yıllarca o bana baktı arada bir küçük jestler bende anneme kardeşime babama yapmak istiyorum ve de yapıcam.. Ablam abim kardeşim her neyse onlar yapsın ya da yapmasın ben yapmak istiyorum benim içimden geliyor yapacağım kendimi de onları da mutlu edeceğim derdim..istemiyorsan gelmek zorunda da değilsin derdim.. Annem zaten kendi parasını verir gibi bir açıklama bile yapmazdım yani ayrıca verse bile verdirtmezdim o ayrı mesele.. Yaa çok çirkin geliyor bana bu eşlerin ailelere birşey yapmaya gelince paranın lafını etmeleri.. Bizlerin nerelerden geldiğimizi unutuyorlar galiba arada inanılmaz geliyor bana.. Şunu da söyleyeyim maddi olarak zor zamanlar geçirirsiniz o paraya ihtiyacın varken bunu söylersin de kocan sana uygun bir uslupla reddeterse hak verebilirim ama bir kere söylenmesi o niye götürmüyor bu niye götürmüyor falan diye laf yapmasında hata var.. Kardeşlerimiz annelerimizi babalarımızı Allah korusun onlar muhtaçken kapıya atsalar onlar niye bakmıyor biz bakıyoruz mu dicez?? Kendi annesi babası olunca ama hiç sorun olmuyormuş ayıp yahu..Merhabalar. Bizim daha önce gittiğimiz bir otel vardı. Çok güzel yürüyüş parkuru vs var. Memnun kalmıştık.
Eşimle yemeğe gidelim diye konusmustuk. Bugün aklıma geldi işteyken onu aradım otele yemeğe gidebilim mi dedim istersen annemle kardeşim de gelsin dedim. Ben öyle der demez yok seninle gidecektim de onlarla nasıl gidicz para yok bende (kisı başı yemek 85 tl fln) hem niye biz götürüyoruz onları ablanlar götürmüyor bir yere onlar götürsün. Ben dedim annem kendi parasını verir zten vermese de ben de para var. Ama bu hâlâ bana kızıyor sayıyor da sayıyor. Benim de gözüm doldu konuşamadım kapattım. Eve geldim gitmedik zten.
Babam öyle çok gezen biri değil. Kardesimin bedensel rahatsızlığı var.Biryere gitmesine engel değil. Ben hem annem hem kardeism için bir güzellik yapmak istemiştim.. Zaten 3 günlük dünya. Bu gün var yarın yoklar yarin bir gün istesem de olmayacaklar belki yanimda. Annemin yildan yıla yaşlandığını fark ediyorum artık üzülüyorum da.
iyilik yapmak istemek suç mu?
Ablanlar götürsün diyor onlar daha önce izinleri vardı şu an izinleri yok daha önceden onlar da goturuyordu zten.
Bu arada eşimin anne babası daha onbizim yaşadığımız yere geldi. Eşim onlar köyde yaşıyor dedi diye biz onları tiyatroya sinemaya yemeğe götürdük hep. Ben sorun yapmadım..
Not koronavirusten bağımsız ( virüs var gitmeyin tarzı) yazarsanız sevinirim..kalabalık olmayan bir yer ve bikac saat durup gelecektik.
Nasıl alsınlar en dandik araba bile 50 bin o da en dandiği yaniSenin nezdinde bütün hanımlara söyleyeyim...
Kızlar ehliyetinizi 18 e girince mutlaka alın, yazın çalışın para kazanın ve o parayla gidip ehliyet alin... Evlenmeden arabanızı da alın. Çünkü araba kadın için çok büyük bir özgürlük...
Yemeyin içmeyin bekarken bı araba kesinlikle alın... (Yani evlenmeden önce işiniz de olsun)
Çalışıyorum zaten 5 bn civarı maaşım.
Kendim gitmek isterdim fakat araçla gidilmesi gereken bir yer şehir merkezine uzak ve benim ehliyetim yok
Okadar da değil 20 bine de arabalar varNasıl alsınlar en dandik araba bile 50 bin o da en dandiği yani
Malesef ülkede çoğu çalışan kadının durumu buBeş bin civarı maaş alan bir kadının kişi başı 85 lira için kocasından azar işitmesi, küçümsenmesi..
Gerçekten çok üzücü .
Ev kredisi ödemeye,kocanin karnini doyurmaya, kayın ailene para göndermeye mi kazanıyorsun onca parayi? Kendin için harcayacak birkaç yüz liran bile yok mu?