Ailemin bitmek bilmeyen oyalamaları

Okududuğum en saçma konulardan biri .
Senin iraden yok mu canım . Topla eşyanı çık git .muz cumhuriyeti mi burası,zincire mi vurdular seni. Biraz daha kalırsan eşin bırakacak seni bu gidişle.
İlla düğün olsun diye mi tutturdun anlamadım? Ay hayatı ne kadar zorlaştırıyorsunuz kendinize ya .
Hayır ben tutturmuyorum benim umrumda bile değil o kısım. Ama bizimkiler bir öyle bir böyle bu zamana kadar güzellikle hallolacağına inanmak istediğimden sabrettim. Bir de olayı bilen bazı yakınlarım bana hep 'ne derlerse kabul etmek zorundasın haksız olan sensin' vs gibi laflar ettikleri için sabredeyim dedim ama niyetleri maalesef oldurmak değilmiş

Gidip nikah kıyacak kadar gözü kara ama kocasının yanına gidemeyecek kadar korkak olmak çok absürt geldi bana. Ya boşanın adama yazık olmasın ya da bir kere daha karartın gözünüzü.
Ya korkaklıktan ziyade onun ailesi de içimde kalsın istemiyor bazı şeyleri. Gelinlikle çıkaralım seni o evden diyorlar yoksa nikahtan sonra gidip gitmemek korkutmuyor gözümü, onlar da benim gibi bizimkilerin göz boyamalarına inanmak istemişlerdi. Bizimkiler boşanma mevzusunu bu kadar açık açık gözümüze sokmazken..

Ee siz neden hala o evdesiniz peki? Polisi arayın, hazırlayın bavulunuzu gidin eşinizin yanına. Gerçekten sizde garipsiniz. Tamam önce düğün yapalım bari demişlerde bariz oyalıyorlar sizi. Sizden günah gitmiş, yeterince sabretmişsiniz.
İşte ben düğün yapıcaz muhabbetlerine inandığım için beklemiştim dediğim gibi bundan sonrası için olması gereken neyse o şekilde davranıp gidicem

Gerçek mi? Eşinizi tanıyor musunuz bunca olayı içinde şişirip size kötü davranmasın sonra? Nasılsa arkası yok falan demesin? İki üç gün huylarına git sonra markete diye çık git ortada bi yerde kocanla buluşup eve gidin. Her şey gerçek olamayacak kadar garipmiş. Canınıza tak edecek kadar nefret ediyorsunuz evlisiniz iki eşya peşine eve geri dönmüşsünüz , buraya yazabiliyorsunuz ama plan yapıp ayrılamıyorsunuz vs.
Sonradan temin edemeyeceğim özel birkaç eşya içindi, böyle olacağını bilsem dönmezdim zaten 🥺🥺 eşimin ailesi de bizimkilerin oyalamalarına inandı işte madem kabul ettiler seni o evden gelinlikle alalım dediler boşanma muhabbetleri daha yeni çıktı

Konuyu bilmiyorum ama ne olursa olsun intihar etmek normal bir davranış şekli değil, her istediğimiz olmayınca ölmeye mi çalışalım lütfen psikiyatrik destek alın.
İstediğimi oldurmak için yapmadım ki, insanların ne yaşadığını bilmeden yargılamayın lütfen. Ben asla böyle bir hata yapacak biri değildim ama öyle bir an gelip insanın gözü dönüyor ki hiçbir şey düşünemiyor maalesef sonrasında çok pişman oldum zaten ama herkesin derdi kendine ağır 🥺

Yetiskin evli kadinsiniz, kocanizin yanina gitmeniz icin ailenizin onayi ve dugun yapmaniz mi gerekiyor? Cikin gidin biz evlendik kabul ederseniz edin ya da etmeyin ama durum bu deyin. Ben konunun neden bu kadar uzadigini bile anlamadim.
İşte dediğim gibi eşimin ailesi de madem kabul ettilerse kimseyle kötü olma gelinlikle alalım seni o evden içinde bişey kalmasın dediler. Boşanma muhabbetleri sonradan çıktı

Eşin karımı zorla tutuyorlar diye şikayetçi olsun gelip polisle alsın seni intihardan daha mantıklı.
Yok arkadaş aileci bu. Ailesini bırakamıyor. Kan da kustursalar zakkum da yedirseler illa onaylatacak kendini, rahat edemez yoksa edemez anlıyor musun? Kendi hayatını da eşinin hayatını da cehenneme çevirir. Napıp edip o izin koparılmalı.

İşte dediğim gibi eşimin ailesi de madem kabul ettilerse kimseyle kötü olma gelinlikle alalım seni o evden içinde bişey kalmasın dediler. Boşanma muhabbetleri sonradan çıktı
İyi de kimseyle kötü olmayayım derken canından oluyordun. Telli duvaklı gelin olmanın alternatifi ölmek mi. Eğer ders vermek amacıyla yaptıysan da bu işler blöfe gelmez bak az daha gidiyormuşsun

Yok arkadaş aileci bu. Ailesini bırakamıyor. Kan da kustursalar zakkum da yedirseler illa onaylatacak kendini, rahat edemez yoksa edemez anlıyor musun? Kendi hayatını da eşinin hayatını da cehenneme çevirir. Napıp edip o izin koparılmalı.
Aileci ise o zaman onlardan gizli nikah da kıymayacaktı evde bekleyecekti onayı saçma sapan kararlar alıp normal Bi hayat beklemek çok ütopik. 🙄

Aileci ise o zaman onlardan gizli nikah da kıymayacaktı evde bekleyecekti onayı saçma sapan kararlar alıp normal Bi hayat beklemek çok ütopik. 🙄
Adam yakmış başını resmen, bu bela ailenin gönlünü edip duracak artık.

İyi de kimseyle kötü olmayayım derken canından oluyordun. Telli duvaklı gelin olmanın alternatifi ölmek mi. Eğer ders vermek amacıyla yaptıysan da bu işler blöfe gelmez bak az daha gidiyormuşsun
Ders vermek amacıyla değil yazımdan mı öyle anlaşıldım bilmiyorum ama ben zaten ona cesaret edecek biri değilimdir hem inancımdan hem de ölmekten korktuğum için ama işte insanın bi anlık gözü dönünce hiçbir şey düşünemiyor öyle oldu

Ailecilikle alakası yok anlattıklarım kadar anlatmayı unuttuğum detaylar da var ben bırakmayayım demiyorum ki aileci olsam onların sözünü dinler evlenmezdim. Onun ailesi de madem kabul ettilerse içinde kalmasın gelinlikle çıkaralım seni diyor ben kafama estiği gibi davranmıyorum ki ayrıca bu durum en çok bana zor böyle bir durumda neden onların tarafını tutayım yargılanmalarınız kırıyor

Back
X