- 13 Kasım 2015
- 1.149
- 787
- 73
- 38
- Konu Sahibi floyd_boddah
-
İnanılmaz doğru tespit tebriklrrvalla bende okurken utandım ama gerçekten çok ayıp etmişler ,
sanırım anne bu işe onay vermedi nerden koparsa kardır gözüyle bakıyor ,
sen genede çok karşına alma aileni , allah muhtaç etmesin insana ailesi herzaman gerekli güzelim ,
o yuzden alltan al , takacaklarını mumkunse biraz abartılı alın sonra satarsınız sıkıntı yapma ,
kaç yıllık sevgilin? ve ailen önceden de sana karşı böyle miydi? önceki mesajlarını da okudum ve objektif olmak için bu soruyu soruyorum. erkeklere çok değer verdiğini belli edip pardon ama götünü kaldırmayacaksın.[/. Iki yıl oluyor sevgili olalı , daha önce bir ilişkim oldu . 3 Aydırda sözlüyüz daha önceki konularımda da yine aile baskım vardı ve o iş onların o zor zamanlarımda yalnız bırakmaları ile uZadı sonradan kabul ettiler yani Ayrıl diye baskı yapmak yerine manevi olarak yanımda olmalılardı bu ilişkim ise hatta evleneceğim adam çünkü ilk gördüğümde hissttim diğer konumda bahsettiğim eski erkek arkadaşımla alakası yok hem kişilik hem insanlık olarak değer tabi ki veriyorum ama önce kendime o yüzden olaylara dışardan iki kez bakarak karar veriyorum onlar benim ailem her koşulda yanımda olmaları gerekir ben böyle düşünüyorum .
İnanılmaz doğru tespit tebriklrr
Bunu ailelerinizin kavramış olması ne güzel bir olgunluk süreç sizin için mutluluk olmuş güle oynaya olmuşEvlilik süreci cok sıkıntılı bir surec gibi gorunsede bu sıkıntıyı yaratan malesef surekli beklenti icinde olan aileler.benim herseyim cok sukur sıkıntısız gule oynaya gecti. Cunku ne benim ailemin maddi beklentisi oldu nede esimin ailesinin. Onlarin tek istediği bizim mutlulugumuzdu cok sukur iki tarafta cok anlayisliydi. Esimin ailesiyle farkli kulturlerden geliyoruz ama oyle guzel uyum saglandi ki. Maddi konular gundeme gelmesin diye esyalarin parasini yarı yariya verdik cokta iyi oldu.
Demem o ki evlenirken cok maddi beklenti icinde olmasa aileler hic bir zorluk sıkıntı yasanmiyor. Haa bu arada sen bedavaya mi gittin diyenler olabilir. Kesinlikle. Esimin ailesi bütün gorevlerini yerine getirdiler sagolsunlar. Ama benim ve ailemin tek beklentisi mutlu bir evlilikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?