Ailemin Düğün Öncesi Yaptıkları Beni Sildiler !!

kesme bizim oralarda da var. biz de annemi bıraksak keserdi belki bilemedim babam direk girdi konuya "sizden hiçbir isteğimiz yok, nasıl isterseniz öyle olsun" diye , annem de "kendinize yakışanı yaparsınız herhalde " diyebildi ancak

ayyy ne atraksiyonlardı heaaa....

Ay allahim vallahi sinir küpü annen baban varken o kim acaba durumu olmasaydı yapabiliyor muydu bakalım hic bişi.. Asla anlamaz boyle insanlar halden.. takma canım maas bordronu da gosterseydin apisip kalsaydi bi

valla göstercektim de hatta aldım bordroyu :) ama yakışmaz bana diye vazgeçtim :)

Ailen bu durumu biraz yanlış anlamış sanırım, iş ilişkisi gibi kurallar istekler filan çok enteresan. Nişanlın ile ve ailesi ile uygun bir dille konuşur durumu açıklarsın, yine de kendi aileni çokta yerden yere vurma tabii. Özür dilersin onlar adına, kapatırsın konuyu o tarafta.
Ama kendi ailen ile çözmen gerekiyor, al karşına konuş anlat. Bu da çözüm değilse kendi hallerine bırak, bu şekilde seni sindirmelerine sana istediklerini yaptırmalarına izin verme. Daha en başından bu kadar müdahele etmeleri ileride hiç sağlıklı sonuçlar doğurmaz.

Nişanlımla benim elime aylık 9 bin para geçiyor ortak, zaten herşeyi hayli hayli yaparız da , biz evlenince bir ev daha alma derdindeydik ve hemen çocuk işte o hayelleri biraz ertelemek zorunda kalacağız artık
9 bin lira ile krallar gibi gecinir miss gibide dugununuzu yaparsınız. karismasinlar madem bu kadar uzeceklerse sizi.. Cocuk olayını da zaten bence 2 sene düşünmeyin evlilik farklı bir durum ne olur ne olmaz bu vesileyle biraz keyfini cikarmis olursunuz evliliginizin

doru söylüyorsunuz çok teşekkür ederim valla rahatladım anlatınca buraya o kadar dolmuşum ki

Bizim anneler kayıp ikiz kardeşler olabilir mi yaa
Annemde siz ne istiyorsanız onu takın biz buna karışamayız dedi ama
gel birde içine sor :d

valla göstercektim de hatta aldım bordroyu :) ama yakışmaz bana diye vazgeçtim :)
Keşke gösterseydin bende bu konularda sinir olurum inanmiyorsa inanmasin modundayimdir hep.. ama öğrendim ki boyle insanlara hakettigini yapacaksın ki seninle uğraşmayı bırakıp bir köşede hasetlerinden catlasinlar

doru söylüyorsunuz çok teşekkür ederim valla rahatladım anlatınca buraya o kadar dolmuşum ki
Coook iyi anlıyorum o yollardan gecerken az sinir krizleri gecirmedim ama atlattım net durdum.. bizimde adetlerimiz agirdir ama iki altin fazla olunca esimle mutlu olmayacagm dedim hep.. kimse kızmasın artık eski adetlerle yürümüyor bu işler orf adet tabiki guzel seyler ama genelde maddiyata dayandigi icin saygi maygi birakmiyo ciftler ve aileler arasinda

iş maddiyattan ziyade ego tatmini aileler egolarını tatmin ediyor arada olan bizlere oluyor. Önemli olan iki kişinin anlaşıp mutlu yuva kurabilmesi ne güzel çözebildyseniz bende bir an öne herşeyin olup bittiği dönemlere geçmek istiyorum artık :)

Keşke gösterseydin bende bu konularda sinir olurum inanmiyorsa inanmasin modundayimdir hep.. ama öğrendim ki boyle insanlara hakettigini yapacaksın ki seninle uğraşmayı bırakıp bir köşede hasetlerinden catlasinlar

Göstersem de kendin mi yazdın diyebilirdi :) Çirkinleşebilirdim o zaman gerek duymadım herkesin kazandığı kendine kazanana kadar ne zorluklarla uğraşıyoruz onu bi düşünmeli önce kendi kızı da evlenecek yakında onda ne yapacak bakalım

Kusura bakma canım anne baba tabiki atılmaz ama ailen çok cahil ve paragöz , evlatlarının mutluluğunu dusunceklerine dertleri kendimize ne kayiririz karlı cikariz. Kınada takılacak altınlarını bile istemişler böyle bisey varmı onların hakkı neyki onlarmi evlenecek onlar her zaman sizin hakkınız maaşınızı ne kadar iyi olursa olsun. Kaldiki karşı tarafin ailesi gerçekten anlayışlı insanlarmış benim oğlumun yanında bana diyecek iki bilezikle gelmeyinde olay çıkardı heralde ne kadar ezmis karşı tarafı yengen. Yazık gerçekten insanciklarin gururu ne kadar kırılmıştır. Ama anlatamazsin işte sorsan biz seni koruyoruz iyiliğin için derler, arana mesafe koy ailenle heleki evliliğine yapabilecekleri müdahaleye asla izin verme tatlim, yoksa esin bir sabreder iki sabreder oda patlayabilir. Çünkü ailen kaldırılabilecek hareketler yapmıyor gördüğüm kadarıyla kötü olan kendilerini hep haklı gormeleri..

Geçiyor geçiyor bu konuyu okuyana kadar silinmiş bile hafizamdan onu farkettim :) karıştırmayın kimseyi net durun hic bisi yapamazlar.. Benim dedemde tutturmustu bilezik bilezik diye istemiyorum gereksiz o iki teneke parcasi benim huzurumu saglamayacak dedim de öyle sakinlestiler boyle yürümüş bu işler hep onlarida anlamak lazım kırmadan çözersiniz olur biter evinize girdiginiz zaman bakip gulersiniz sadece

Hic sesini çıkarmaz emin olabilirsin.. bu tipler başkalarına aslan kesilir ama kızı soz konusuyda aman evde kalır dusuncesiyle olsun bitsine getirir

ayyy aileler girdi mi işin içine o iş yaşş. Pardon ama yengenin üstüne vazife mi de soruyor? Kim ne takarsa takar. Benim eşimin ailesinin durumu çok iyi olmasına rağmen ailemden kimse ne takacaksınız diye sormadı bile, bir meblağ ya da adet te velirtilmedi. Düğünde gördüler ne takıldığını. Çok çirkin olmuş, küçük düşürme gibi olmuş kusura bakma. Ne demek 2 bilezikle gelmeyin. Gösteriş meraklısıymış o yengen

cok utanc verici bisey ailenizin yaptigi
dusuncesizlikden oturu cahillik!!!
Siz calisiyosunuz nisanlinizda calisiyomus
yari yariya yapin butun masraflari paylasin
kimseden 1 altinda beklemeyin
gelen misafir ayiplicaksa ayiplasin ama seni degil
cunku sen kendi emeginle nisanlinla yapman gereken seyleri yapabildigin kadari yaptin
Allah yardimcin olsun guzelim

ailen gercekden cok cırkın davranmıs
yaptıkları tum masrafları odeyın
sız kendınız yapın herseyınızı
eksık olsun az olsun ama sızın olsun

Gerçekten şok oldum. Ailen çok acımasız ve çıkarına düşkünmüş. Ama nişanlının ailesi iyiye benziyor. O karmaşada bile kibar davranmaya çalışmışlar. Sende ailem diye onları sayarsın. Senin için üzüldüm. Evet benim yaşadığım yerdede genelde kız tarafı senin ailen gibi davranır. Evliliği alış verişe döker, altınların hesabını yaparlar. Ama nişanda takılan altınları istem
Allaaaaah!!!
e cürreti göstermediler, böyle bir şey duymadım. Allahtan nişanlın ve ailesi iyi. Onlarla muhabbeti artırır, kendi ailenide bayramdan bayrama görürsün.

Ailen senin nisanlinla evlenmeni istemiyor canım. Paralı veya zengin bir adam bulsaydin salyalari aka aka (kusura bakma ama öyle) kızımızı verdik derlerdi. 4 bin tlnin peşine düşüp de bu kadar karşı tarafı rencide edici konuşma nasıl olur aklım almıyor. Anne değil kaynana şanlı sen secemezsin sen yapamazsın ben yaparım ederim diyor şuursuz.

Kaç altın takacaksınız çok ayıp bi cümle bence.. Yani hepimiz bi şekilde bi stres yaşıyoruz ama senin annen ve yengen biraz abartmış bence. Ki sen hepsinden daha streslisin seni sakinleştirip yatıştırmaları gerekirken yaptıkları çok yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…