Ailen dahi olsa mesafenin koy kırıldığını belli etMerhabalar icim çok sıkılıyor yine bugün anlatırsam belki biraz rahatlarim annem ve babam abim ve erkek kardesimi her zaman benden çok sevdiler evliyim 2 çocuğum var çocuklarımı bile abimin ki kadar sevmiyorlar çünkü ben kız çocuğuyum şimdi erkek kardesimde evleniyor yeni geline bile kızım derken gözünün ici parlıyor biz her hafta giderdik artık ayda bir gidiyorum çünkü yanımızda bile oturmuyor babam cocuklardan rahatsız oluyor çok yaramaxlar of püf yapip ayrı odaya gidiyor beni sevmedikletini kabullenmeliyim belkide ama ben saf gibi uzun süre gitmeyince özlüyorum gidiyim diyorum ama kavga ediyoruz tartışıyoruz yine pişman oluyorum
Neyini özlüyorsun acı veriyolar bildiğinAilen dahi olsa mesafenin koy kırıldığını belli et
Ben olsam gitmezdim demek ki evde kızını torunlarını gördüklerine mutlu değiller uzaklaşın özlersiniz ama bir süre sonra alışırsınız gidipte sizi üzmelerine izin vermeyin.Merhabalar icim çok sıkılıyor yine bugün anlatırsam belki biraz rahatlarim annem ve babam abim ve erkek kardesimi her zaman benden çok sevdiler evliyim 2 çocuğum var çocuklarımı bile abimin ki kadar sevmiyorlar çünkü ben kız çocuğuyum şimdi erkek kardesimde evleniyor yeni geline bile kızım derken gözünün ici parlıyor biz her hafta giderdik artık ayda bir gidiyorum çünkü yanımızda bile oturmuyor babam cocuklardan rahatsız oluyor çok yaramaxlar of püf yapip ayrı odaya gidiyor beni sevmedikletini kabullenmeliyim belkide ama ben saf gibi uzun süre gitmeyince özlüyorum gidiyim diyorum ama kavga ediyoruz tartışıyoruz yine pişman oluyorum
Benim gorumcemde boyle dusunuyo ve sadece kendisini uzmekten baska bisey yapmiyo....Merhabalar icim çok sıkılıyor yine bugün anlatırsam belki biraz rahatlarim annem ve babam abim ve erkek kardesimi her zaman benden çok sevdiler evliyim 2 çocuğum var çocuklarımı bile abimin ki kadar sevmiyorlar çünkü ben kız çocuğuyum şimdi erkek kardesimde evleniyor yeni geline bile kızım derken gözünün ici parlıyor biz her hafta giderdik artık ayda bir gidiyorum çünkü yanımızda bile oturmuyor babam cocuklardan rahatsız oluyor çok yaramaxlar of püf yapip ayrı odaya gidiyor beni sevmedikletini kabullenmeliyim belkide ama ben saf gibi uzun süre gitmeyince özlüyorum gidiyim diyorum ama kavga ediyoruz tartışıyoruz yine pişman oluyorum
Oooo siz bi doguya gelin görünBen inanamıyorum böyle ailelerin varlığına.
Gerçekten insan evlat ayırabilir mi? Sonra da torun ayırmak.
Çok ilginç. Hele sırf cinsiyet için ayrım yapmak. Bilemiyorum akıl alır gibi değil.
Çok üzücüdür.
Benim gorumcemde boyle dusunuyo ve sadece kendisini uzmekten baska bisey yapmiyo....
Gelinlerden güzel bi kazık yerler akılları başına gelir hiç üzülme kız evladın gözünü seveyim sen eşinle çocuklarınla mutlu olMerhabalar icim çok sıkılıyor yine bugün anlatırsam belki biraz rahatlarim annem ve babam abim ve erkek kardesimi her zaman benden çok sevdiler evliyim 2 çocuğum var çocuklarımı bile abimin ki kadar sevmiyorlar çünkü ben kız çocuğuyum şimdi erkek kardesimde evleniyor yeni geline bile kızım derken gözünün ici parlıyor biz her hafta giderdik artık ayda bir gidiyorum çünkü yanımızda bile oturmuyor babam cocuklardan rahatsız oluyor çok yaramaxlar of püf yapip ayrı odaya gidiyor beni sevmedikletini kabullenmeliyim belkide ama ben saf gibi uzun süre gitmeyince özlüyorum gidiyim diyorum ama kavga ediyoruz tartışıyoruz yine pişman oluyorum
Çok haklısınız sadece kendimi uzuyorum ama araya mesafe koyacam artık ozamsnda psikolojik şiddet uyguluyorlar ilk gittiğimde hayirsizsin sen senin cocuklarinda böyle yapsın diye beddua ediyor annemBenim gorumcemde boyle dusunuyo ve sadece kendisini uzmekten baska bisey yapmiyo....
Allah'a havale ettim zaten aynen Allah'tan eşimle mutluyumGelinlerden güzel bi kazık yerler akılları başına gelir hiç üzülme kız evladın gözünü seveyim sen eşinle çocuklarınla mutlu ol
En çok da o koyuyor oğlumun çocuğu diye bı farklı seviyorlar hatta evlerinde kızlarının bı tane resmi bile yok diğer torunların ve abimle kardeşimin varTatlım anne baban muhtaç olduğu zaman ve erkek kardeşlerin ilgilenmediği zaman en kıymetli evlat sen olursun.
Not: bana yapılanları belki unutabilirim ama çocuklarıma yapılmasına asla izin vermem ve asla unutmam.
Şunu da söyleyeyim. Benim eşimler üç erkek kardeşler. Anneleri bir tanesinin çocukları için neredeyse ölür. Diğer torunlarını da eh işte diyelim.En çok da o koyuyor oğlumun çocuğu diye bı farklı seviyorlar hatta evlerinde kızlarının bı tane resmi bile yok diğer torunların ve abimle kardeşimin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?