Ailemin Her Şeye Karışması

VanessaRinki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
817
1.082
63
kesinlikle yaşanmaz insanlar asla rahat bırakmıyorlar
kendime ait odam yok ev de zaten çok küçük hiç kişisel alan yok
yemek yiyorum niye bu saatte yiyorsun
oje sürünce babam kriz geçiriyor yok şeytana dönüecekseksin falan diyor
en ufak biriyle konuunca annem hemen sen kime konuşuyorsun diyor
cidden en ufak bir alan yok
stresimi atmak için mast yapıyorum odayı kilitliyorum hemen annem kızıyor bu kapı niye kilitli vs
ben bunlarla nasıl baş edicem

Kusura bakmayın ama dengesiz hareketlerinizi onlarda bildikleri için sizi bu kadar kısıtlıyor olabilirler mi. Yada hep mi böylelerdi de sizde kendinize savunma olarak tersine davranmayı tercih ettiniz.

Herkes size yüklenmiş ama böyle bir evin ne olduğu en iyi ben bilirim cehennem bu evde insanın dengesi olmazki insan kafayı yer ben de yemek üzereyken ayrıldım cok şükür.. bir işe gir ev arkadaşı bul bir an önce ayrıl annem çok laf etti gidecek dedim gittim ve iyileştim sana dengesiz diyenlere bakma bu evlerde buyumeyenler anlamazzz

Bu evler mi bir insanı hiç tanımadığı bir çocuğun evine habersiz baskına gitmek için ağda yapmaya iten? Bu evler mi bir insanı hiç tanımadığı bir adamın annesinin iş yerini basmaya iten? Bu evler mi bir insanı sevgilim olmadığı için intihar edeceğim demeye iten?

Onlarca cümle yazabilirim böyle. 19 yaşında aklı havada bir kız çocuğunu saçma sapan şeylere yüreklendirecek yorumlar yapmayın gözünüzü seveyim.

Valla sana az bile Vanessacım, ailen sendeki potansiyelin farkında ondan sıkıyorlar

Sevgisiz bir anne sevgisiz bir baba insanı şizofren bile yapabilir inanın saygın bir ortamda kaliteli şeyler aşılanarak büyümeyen gençlerden çıkıyor tüm 3.sayfa haberleri .. kim günahsızsa ilk taşı o atsın kimse sinanmadigi imtihanın masumu değildir.. Ben bu kıza bir an önce evini ayırıp kendini kişisel gelişimine adamasini tavsiye ederim ..yoksa günahını kınamakta çayımın yanına meze olur bu konu ama o kızın gençliği ne olacak hatasından nasıl dönecek?

hem de daha fazlası
migros a gittik yurdun ordan alışveriş yapacaktım babam bir anda burada içki satılıyor vs deyip bana bağırdı
yurt için erzak alacaktm halbuki
Ailen yobazsa, evde kendi alanın yoksa, tek çıkar yol bir an önce mezun olup kendi hayatını kurman Vanessa’cım. Aklın bir karış havada tek gündemin erkekler olmamalı, bak çok daha büyük sıkıntıların var.

19 yaşında nereye evini ayırıyor allah aşkına? Neyle geçinecek ne yiyip içecek? Okulu bırakıp pavyona mı düşsün istiyorsunuz? Ne biçim tavsiyeler bunlar?

19 yaşında nereye evini ayırıyor allah aşkına? Neyle geçinecek ne yiyip içecek? Okulu bırakıp pavyona mı düşsün istiyorsunuz? Ne biçim tavsiyeler bunlar?
Parti time çalışıp yurda çıkan var ev arkadaşına ortak olan var siz üniversite okumadınız sanırım üslubunuzsa çok edepsizce size iyi taş atmacalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…