- 11 Aralık 2018
- 41.493
- 257.891
- 598
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Günümüzde kirada oturup iki kişi çalışan karı koca geçinemiyorken part time çalışıp gül gibi geçinecek, okul masraflarını karşılayacak parayı kazanır tabi. Paralel evrende neden olmasın.Parti time çalışıp yurda çıkan var ev arkadaşına ortak olan var siz üniversite okumadınız sanırım üslubunuzsa çok edepsizce size iyi taş atmacalar
Vanessa'cim kişisel gelişimine ada kendini çocumSevgisiz bir anne sevgisiz bir baba insanı şizofren bile yapabilir inanın saygın bir ortamda kaliteli şeyler aşılanarak büyümeyen gençlerden çıkıyor tüm 3.sayfa haberleri .. kim günahsızsa ilk taşı o atsın kimse sinanmadigi imtihanın masumu değildir.. Ben bu kıza bir an önce evini ayırıp kendini kişisel gelişimine adamasini tavsiye ederim ..yoksa günahını kınamakta çayımın yanına meze olur bu konu ama o kızın gençliği ne olacak hatasından nasıl dönecek?
Sen değişirsen her şey değişir vanessa, go vanessaVanessa'cim kişisel gelişimine ada kendini çocum
Bir yanlışı düzelteyim. Sevgisiz anne baba insanı şizofren yapmaz. Yapamaz. Şizofreni ve diğer ruhsal hastalıklar böyle şeyler değil. Rica ediyorum bu kadar basite indirgemeyin. İyi forumlar.Sevgisiz bir anne sevgisiz bir baba insanı şizofren bile yapabilir inanın saygın bir ortamda kaliteli şeyler aşılanarak büyümeyen gençlerden çıkıyor tüm 3.sayfa haberleri .. kim günahsızsa ilk taşı o atsın kimse sinanmadigi imtihanın masumu değildir.. Ben bu kıza bir an önce evini ayırıp kendini kişisel gelişimine adamasini tavsiye ederim ..yoksa günahını kınamakta çayımın yanına meze olur bu konu ama o kızın gençliği ne olacak hatasından nasıl dönecek?
Vanessa'dan bir sonra ki konu: bana kişisel gelişimim için tavsiye vermistiniz, erkek bulmak için okulun satranç kulübüne üye oldum, iyi yapmış miyim?Sen değişirsen her şey değişir vanessa, go vanessa
Böyle yapınca oluyor mu?
Yapar sen bilmiyorsun, üniversite okusaydın bilirdinBir yanlışı düzelteyim. Sevgisiz anne baba insanı şizofren yapmaz. Yapamaz. Şizofreni ve diğer ruhsal hastalıklar böyle şeyler değil. Rica ediyorum bu kadar basite indirgemeyin. İyi forumlar.
kız zaten yurt da kalıyor üniversitede okuyor.ama okula gitmiyor nette sapır saçma insanları araştırıyor iletişime geçiyor.olmayacak hayaller peşinde.yüzyüze hiç görmediği çocuğun dr annesinin işyerine gidip oğlundan hamileyim demeyi düşündü de zor ikna ettik.çocuğunda kapısına gidecekti iletişimi kesti diye gecenin 3 ünde ağda yapıyordu.işe girdi fast food a oranın müdürünün gömleğini kokladı gizlice.adamın sevgilisi de varmış.bunları da ailesi yaptı bu kıza?nize baskıyla büyümüş kız gördüm üniversitede ama böylesini hiç görmedimSevgisiz bir anne sevgisiz bir baba insanı şizofren bile yapabilir inanın saygın bir ortamda kaliteli şeyler aşılanarak büyümeyen gençlerden çıkıyor tüm 3.sayfa haberleri .. kim günahsızsa ilk taşı o atsın kimse sinanmadigi imtihanın masumu değildir.. Ben bu kıza bir an önce evini ayırıp kendini kişisel gelişimine adamasini tavsiye ederim ..yoksa günahını kınamakta çayımın yanına meze olur bu konu ama o kızın gençliği ne olacak hatasından nasıl dönecek?
ooo aylardır insanlar ne akıllar verdi.bir kulağından girdi diğerinden çıktı.aklı fikri erkeklerde.o da normal sevgili bulsa neyse.nerede tuhaf olmayacak adam var onları buluyor hayalinde yaşıyor tuhaf ilişkiler.dil öğren kitap oku yurt da boş boş oturma okula git oart time işe gir deyince asla aldırmıyor.kilo verecekti onu bile yapmadı aylardır.genç insan bir sorumluluğu yok bizler gibi.günde 1 saat yürüse bile zayıflardı.anca şikayet ediyor icraat yokKendine ait alanin olmamasi, sürekli kontrol edilmek, ailenle fikirlerinin taban tabana zit olmasi zor.mast detayini niye verdin bilemedim
Ayaklarinin uzerinde dur ve kendi hayatini kur.
Yazimindan anladigim yasin kucuk.aileni takmamayi,onlari idare etmeyi ve kendine alan yaratmayi ogreneceksin mecburen.
Bunu avantaja bile cevirebilirsin aslinda.emin ol gulluk gulistanlik buyuyenlerden,odevi de dahil her isini ailesi yapanlardan daha guclu bireyler oluyor zor sartlarda yetisen cocuklar.daha hirsli daha basarili oluyorlar.cunku kazanmak,basarmak zorundalar.sende oylesin.özgurlugunu kazanmak zorundasin çunku o evde özgür degilsin.kendi benliginle yasamayi kazanmak zorundasin.peki bunu nasil yapabilirsin? Imkanlarini bilemem ben ogrenciyken stand hostesligi yapiyordum hafya sonlari.ajanslar vardi mecidiyekoyde hala vardir belki istanbuldaysan.baska sehirdeysen de baska imkanlar vardir.arastir.hem cevre edinirsin hem para kazanirsan biraz daha hobilerine ve kendine imkan yaratabilirsin tamamen o evden cikana kadar.
Ne olursa olsun evdekileri idare etmeyi öğren.zekani kullan
Çok güzel ozetlediniz efemkız zaten yurt da kalıyor üniversitede okuyor.ama okula gitmiyor nette sapır saçma insanları araştırıyor iletişime geçiyor.olmayacak hayaller peşinde.yüzyüze hiç görmediği çocuğun dr annesinin işyerine gidip oğlundan hamileyim demeyi düşündü de zor ikna ettik.çocuğunda kapısına gidecekti iletişimi kesti diye gecenin 3 ünde ağda yapıyordu.işe girdi fast food a oranın müdürünün gömleğini kokladı gizlice.adamın sevgilisi de varmış.bunları da ailesi yaptı bu kıza?nize baskıyla büyümüş kız gördüm üniversitede ama böylesini hiç görmedim
tanımayanlar akıllar veriyor da bilmeden.500 kişi o akılları verdi zerre değişti mi kuzum yohhh.tek arkasında ben vardım beni bile yıldırdı artık eğlenir oldum konularında ne yapayımÇok güzel ozetlediniz efem
Ben bunu çözmeye çalışıyordum
Bu nasıl bir kız çocuğu abovv tobe estafurlah .tanımayanlar akıllar veriyor da bilmeden.500 kişi o akılları verdi zerre değişti mi kuzum yohhh.tek arkasında ben vardım beni bile yıldırdı artık eğlenir oldum konularında ne yapayım
Ben ilk okudum bu konu sahibinin konusunu bu arada .bilmem ama kisa özet bile yettiBu nasıl bir kız çocuğu abovv tobe estafurlah .
Yurtta kalmıyor muydun sen? Hani yurttaki herkes evlilik muhabbeti falan yapıyordu. Bu arada severek takip ediyorum konularını aşk hayatında bir gelişme var mı?kesinlikle yaşanmaz insanlar asla rahat bırakmıyorlar
kendime ait odam yok ev de zaten çok küçük hiç kişisel alan yok
yemek yiyorum niye bu saatte yiyorsun
oje sürünce babam kriz geçiriyor yok şeytana dönüecekseksin falan diyor
en ufak biriyle konuunca annem hemen sen kime konuşuyorsun diyor
cidden en ufak bir alan yok
stresimi atmak için mast yapıyorum odayı kilitliyorum hemen annem kızıyor bu kapı niye kilitli vs
ben bunlarla nasıl baş edicem
hayranı mısınYurtta kalmıyor muydun sen? Hani yurttaki herkes evlilik muhabbeti falan yapıyordu. Bu arada severek takip ediyorum konularını aşk hayatında bir gelişme var mı?
bir çocukla tanıştı ama ondan hoşlanmadı çünkü aklı o dişlerini hiç fırçalamayan ağzı kokan çocukta kalmış.konu açtı ya onla ilgilide.bir kere de mühendis olacağım kariyerim hakkında ne yapayım diye konu açmışlığı yok.hep erkekler hep erkeklerYurtta kalmıyor muydun sen? Hani yurttaki herkes evlilik muhabbeti falan yapıyordu. Bu arada severek takip ediyorum konularını aşk hayatında bir gelişme var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?