- 31 Mart 2023
- 777
- 141
- 33
- 23
- Konu Sahibi ofneyapicam
Merhabalar ben 4. Sınıf üniversite öğrencisiyim. Ailem orta gelirli bir aile ben de şehir dışında okuyorum doğuda bir üniversitede. Üniversitedeyken yine yakın şehirlere günübirlik veya kykda kalarak çok cüzi miktarlarda turla gidiyorduk. Hatta çok yakın olduğu için batum’a da gittik. Bunları yaparken ailemden ekstra para istemedim burslarımla falan gidiyordum zaten en fazla 1k tutuyordu yakın şehirlerdeki masraflarım. Her neyse biz hiç tatile gitmemiş bir aileyiz. Annem lisede beni şehir dışı hiçbir geziye göndermezdi. Ortanca kardeşim ise 2 gün otelde kalmalı şehir dışı gezisine gitti geçen. Arkadaşlarımın hepsi bu yaz yurt dışına çıkıyor. Ben de hayatımda ilk defa tatile gitmek istedim. Bu seyahatsever programıyla kyk’lar ücretsiz, arkadaşımla izmir’e ya da bir tatil şehrine gitmek istedik. Hem de çalışarak kendi paramı kazanıyorum. Bunu da teklif ettim. Asla gidemezsin evlenene kadar diyorlar. Böyle bir aile işte.
Arkadaşlarım eskişehire gidelim şuraya gidelim buraya gidelim diyor. Ben paramı kendim kazanmama ve zaten şehir dışında okumama rağmen aile evine gelince ev işi yapmaktan başla vir şey yapmıyorum. Bunu söyleyince de nankörlükle suçlanıyorum. Sen zaten olduğun şehre yakın her yere gittin diye.
Saçma bir konu belki ama kendimi kötü hissediyorum. Arkadaşlarım da sanki nispet yapar gibi beni çağırıyorlar sürekli. Çok kötü hissediyorum
Arkadaşlarım eskişehire gidelim şuraya gidelim buraya gidelim diyor. Ben paramı kendim kazanmama ve zaten şehir dışında okumama rağmen aile evine gelince ev işi yapmaktan başla vir şey yapmıyorum. Bunu söyleyince de nankörlükle suçlanıyorum. Sen zaten olduğun şehre yakın her yere gittin diye.
Saçma bir konu belki ama kendimi kötü hissediyorum. Arkadaşlarım da sanki nispet yapar gibi beni çağırıyorlar sürekli. Çok kötü hissediyorum