- 14 Mart 2016
- 1.135
- 1.634
- 133
- 34
- Konu Sahibi Dostacilisoyler
-
Yöö ne yanlışı canım, hatta babaannenizi, hala ve amca çocuklarınızı hatta apartmandaki komşularınızı da götürmelisiniz bence. Başbaşa filan ne demekmiş? Te allam.
Haklısınız. Bundan sonra söylenenleri ciddiye almayın. Şaka yapıyorlar farzedin. Ki zaten şaka olmalı yani bu. Ne demek davet edilmeyen yere gitmek istemek.
Haklısınız ancak pasifsiniz de. Çok basit "Baş başa bir tatil planladık baba, sizlerle başka zamana artık" böyle diyecek, geçiştireceksiniz.
Çok yadırgadım, bizimkiler olsa her fırsatta bizi baş başa bir yerlere yollama peşinde olurlar, eşimi, beni dürterler "Hadi biz bakalım oğlana, siz gidin bir yerlere" diye.
ailemdeki herkes sudan nem kapan insanlar inan o kadar alınganlar ki çok zor onlarla konuşabilmek. O yüzden bahane bulmak durumunda kalıyorum. Bukez de kötü biriymişim hissi oluşuyor vicdanen
Biz karı koca birlikte gezmek istiyoruz artıkya kızlar eşimle başbaşa biyerlere gitmeye kalksak hep birileri peşimize takılıyor. Bu kişiler hep benim aile bireylerim. 2 yıllık evliyiz eğerki gideceğimiz yeri duydularsa mutlaka bizimle geliyolar. Eşim de rahatsız bu durumdan çünkü dilediğimiz gibi vakit geçiremiyoruz. Bukez duyurmadan aldık biletlerimizi 1 haftalık tatile gideceğiz. Dün ablama gittim haftasonu pikniğe gidelim dedi bende söyledim biz tatile gidecez diye yeğenlerim direkt bizde gelelim dedi. Bugun babama söyledim haberi olsun nolur nolmaz diye. İlk dediği şey "ben de geleyim" oldu. Çok rahatsız oluyorum artık bu durumdan. Bende biletlerimizi aldık Diyerek geçiştirdim. babama da sende yeğenlerimi al arkamızdan gelin isterseniz diye teklifte bulundum. Babam birden vazgeçti yok hastane işlerim var falan diye sonrada bizim başımız kel mi diye laf sokuyor. Beraber gittiğimizde elini cebine atan kişiler değiller. Zaten birsürü masrafımız oldu ve olacak bebek için birde onların yük olmasını istemiyorum eşime. Kötü veya yanlış mı düşünüyorum kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?