• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemin peşimize takılma isteği

İşte çok nadirde olsa bi plan yapıp gidip gelmişsek gelince bilsek bizde gelirdik diyorlar. o yüzden hep söyleme gereği duyuyorum galiba. Eşim kızmıyor ama rahat edemiyor keyif alamıyor. Senle tek olduğumuz gibi eğlenemedim falan diyor iş işten geçtikten sonra. Birde bana üzülüyor eşim annemle babam ayrılar anne özlemi çekiyorum diye o yüzden babamı alttan alıyor. yoksa onun yerinde ben olsam gercekten coktan patlamıştım
Esin gercekten iyi bir insanmis .ama yine de iyiligi suistimal edilmesin en azindan beş yere gidiyorsaniz üçünü soylemeyin cunku onlarinda size soylemedigi oluyormus bizde gelirdik dediklerinde arkadaslarla gittik aniden gittik yada yalniz gitmek istedik deyin zamanla alisirlar belki

Niye ailenize eşinizle başbaşa tatil yapacağınızı söylemiyorsunuz? Alınırlarsa alınsınlar. Ömür boyu koloni halinde mi bir yerlere gideceksiniz? Bunu yapan eşiniz olsaydı ailesine yapışık yaşıyor hayır demeyi bilmiyor sürekli tepemizdeler bize rahat vermiyorlar eşim sesini çıkarmıyor çok pasif diye konu açardınız ama. Bide peşimizden gelin demişsiniz. Suç sizde kusura bakmayın. Siz böyle alıştırmışsınız. Adamlarda tepenize çıkmışlar iyice. Eşiniz iyi sabrediyor. Ben eşinizin yerinde olsaydım sizinle çok kötü kavga ederdim. Ailecek adamın sabrını suistimal ediyorsunuz :KK20:
Ailenizle göbek bağınızı kesin artık bir zahmet.

Eşimin ailesiyle alt ust oturuyorduk her gun bizdelerdi çok sorunlar oldu eşim gördü yanlış olduğunu taşındık. Şimdi o konuda çok rahatız aynı şeyi benimde eşim için yapmam lazım onun için çok üzülüyorum. Gercekten de insanın babası bile olsa duracağı yeri bilmesi lazım benimki bilmiyor ben de bildirmeyi bilmiyorum. Ama pasif olduğumu onlara karsı kabul ediyorum eşim için durmaları gereken yeri bildirmem lazım

Burdaki arkadaşlarında dediği gibi aileme karşı çok pasif olduğumdan sanırım :) birde dediğim gibi biz biletleri aldık dedim babam bizim başımız kel mi diyor hala üsteliyor. Ne diyebilirim ki o zaman sizde gelin demek durumunda kaldım. Bahaneyle başlarsam böyle olur tabi bundan sonra daha net olmam lazım.
Onlar bir yere gittiklerinde sizde onlara söyleyin. Baba bizim başımız kel mi bizi neden çağırmadınız diye. Bizede bilet alsaydiniz bizde gelirdik deyin.

Gerçekten şaka gibi.. Karı koca gezsin ne işiniz var kuyruk gibi.. Adı üstünde tatil yani maaile gezisi değil.. Gidin eğlenin boşverin başbaşa gidiyoruz diyin. Hatta yerinizde olsam piknik konusunda ay yok piknik havamda değilim derdim tatilin T sini söylemezdim.. Giderdim mis gibi kafa dinlemeye. Aradıklarında ani gelişme oldu biz şehir dışındayız der kesip atardım. Ki böyle olmazsanız siz daha çoook gezersiniz topluca..

Onlar bir yere gittiklerinde sizde onlara söyleyin. Baba bizim başımız kel mi bizi neden çağırmadınız diye. Bizede bilet alsaydiniz bizde gelirdik deyin.

Yine ben pişman olurum kesin ama bunu deneyecegim. Bende merak ediyorum ne diyeceklerini çünkü asla böyle birşey demedim bu zamana kadar. Tepkisini bilemiyorum

Gerçekten şaka gibi.. Karı koca gezsin ne işiniz var kuyruk gibi.. Adı üstünde tatil yani maaile gezisi değil.. Gidin eğlenin boşverin başbaşa gidiyoruz diyin. Hatta yerinizde olsam piknik konusunda ay yok piknik havamda değilim derdim tatilin T sini söylemezdim.. Giderdim mis gibi kafa dinlemeye. Aradıklarında ani gelişme oldu biz şehir dışındayız der kesip atardım. Ki böyle olmazsanız siz daha çoook gezersiniz topluca..

Hiç böyle biri olamadım hayatım boyunca. Deneye deneye olur muyum onu da bilmiyorum. Bir dahaki sefere deneyeceğim ama üstümde dursada durmasada :)

Hiç böyle biri olamadım hayatım boyunca. Deneye deneye olur muyum onu da bilmiyorum. Bir dahaki sefere deneyeceğim ama üstümde dursada durmasada :)

Dene mutlaka.. yakında bebeğiniz olacak bu bahane ile ev kalabalıktan geçilmez olur. Üstüne durup durmaması önemli değil ki. Siz başbaşa mutlu olun önemli olan o ;) yaparsınız yaparsınız aksini düşünme bile ;)

Aynen böyle yapmalısın,bebeğin olunca uzun müddet gezemezsin,önümüz kış.Sonra hatırlayıp keşke diyeceğine bu işin önünü almalısın bir şekilde...

Yeğen bile olsa ne münasebet canım bence siz fazla yumuşak yüzlüsünüz. Babanız falanda anlamıyorum genelde erkek tarafının ailesi böyle şeylere bayılır, kız tarafında ilk defa gördüm...

Valla bir yerlere çok nadir birlikte gidilir plan yapılır ama sürekli sürekli de kimseyi istemem . Ne kendi ailemi ,ne eşimin ailesini.

ya kızlar eşimle başbaşa biyerlere gitmeye kalksak hep birileri peşimize takılıyor. Bu kişiler hep benim aile bireylerim. 2 yıllık evliyiz eğerki gideceğimiz yeri duydularsa mutlaka bizimle geliyolar. Eşim de rahatsız bu durumdan çünkü dilediğimiz gibi vakit geçiremiyoruz. Bukez duyurmadan aldık biletlerimizi 1 haftalık tatile gideceğiz. Dün ablama gittim haftasonu pikniğe gidelim dedi bende söyledim biz tatile gidecez diye yeğenlerim direkt bizde gelelim dedi. Bugun babama söyledim haberi olsun nolur nolmaz diye. İlk dediği şey "ben de geleyim" oldu. Çok rahatsız oluyorum artık bu durumdan. Bende biletlerimizi aldık Diyerek geçiştirdim. babama da sende yeğenlerimi al arkamızdan gelin isterseniz diye teklifte bulundum. Babam birden vazgeçti yok hastane işlerim var falan diye sonrada bizim başımız kel mi diye laf sokuyor. Beraber gittiğimizde elini cebine atan kişiler değiller. Zaten birsürü masrafımız oldu ve olacak bebek için birde onların yük olmasını istemiyorum eşime. Kötü veya yanlış mı düşünüyorum kızlar?
Yo gayet güzel düşünüyorsun . Tamam Ailenle güzel vakit geçirmen ama sürekli değil sende bir aile kurdun sonuçta ... Anlayışlı olması lazım ... Allah yardımcın olsun atsan atılmaz , satsan satılmaz bir durum :(

Sonuna kadar haklisiniz.. Ne kadar anlayişsiz larmiş kusura bakmayin ama. Tatile gitmek icin bilet aliyorsunuz yegenlerinizin orada ne isi var yada babanizin. Bu bana annemin anlattigi bir olayi hatirlatti; kizin biri evlenmis ailesinden farkli bir ile taşinmiş aradan bir iki ay gecmis kizin ailesi tasi taragi toplamis kizin karsi dairesine tasinmislar. Sabah ogle aksam hep kizin evin delermis. Esi rahatsiz olmus soylemis ama kiz dinlememis. Birgun kocasi valizini toplamis ve gizlice gitmis eve de not birakmiş ' ben gidiyorum ailenle sana mutluluklar ' diye...

Esiniz rahatsiz oluyorsa uygun bir dille ailenizle konusun derim

Ailenin tavrı yanlış .artık sizin bir aileniz var.bazen yanlız kalmak da istiyor insan esin kurarsa sana haklı.aradaki dengeyi sen kuracaksın .açıkça söyleyeceksin.

Back
X