Ailemin Yükünü Çekmekten yoruldum.

Anneniz ne olursa olsun irtibatı koparmayin. Allah korusun insanlar yalnız buldukları insanlara zarar vermekten hiç cekinmiyorlar.
Tabi torunla gorusmesin adam ne münasebet

Ekleme Yapıyorum. 1.5 yaşında kızım var. Görüştüğü kişi kızımı sevmek istiyormuş. Ben de müsaade etmedim diye alındı. Eşim duyarsa görürse ne diycem Allah aşkına. Sizce normal mi?

Eşin bir şey demesinden ziyade ne münasebet elin adamı benim çocuğumu sevmek isteyecek.

Kaç yaşında insan ne yaparsa kendine yapar. Anlıyorum ve hoş değil. Zira ben genç birisinde bile daldan dala ilişkileri gençlik hevesine vermeyen birisiyim.

Eşime açıklama gereğinden ziyade annemin güvenliği anlamında da endişe ederdim.

Bence anneniz aldatıldığı için özgüvenini kaybetti, duygusal açlık yaşıyor. Aksi türlü böyle maymun iştahlı bir kadın olsaydı evlilikleri boyunca babanıza da sadık kalmazdı. Psikologa götürün.
Kocanız muhafazakarsa size muhafazakar. Annenizin hayatını yargılama hakkına sahip değil. Annenizde beraberlik yaşadığı insanları sizden ve torunundan uzak tutsun. 4 duvar arasında ne yaparsa yapsın. Ciddi bir ilişkisi olursa sizle tanıştırsın.

Çocuğunuzu annenizin sevgilileriyle tanıştırmak istememeniz normal. Ama bu konu haricinde, eşinizi ve sizi asla ilgilendirmez annenizin özel yaşamı. Psikolojik olarak kötü bir dönemdedir ve bu yüzden kafa dağıtmak istiyordur, olamaz mı?İlla ki evlenmesi gerekmiyor. Böyle mutluysa, bırakın böyle mutlu kalsın. Eğer ki görüştüğü insan profilleri tehlikeli ise sadece o zaman dikkatli olsun diye uyarabilirsiniz annenizi, o da zaten onun iyiliği için. Bunun dışında da eğer kendini iyi hissetmediğini düşünürseniz psikoloğa gitmeyi teklif edebilirsiniz.

hiçbir şeyim olmayan, ciddi olup olmadığını bilmediğim birine ben de çocuğum olsa sevdirmek istemem. ne alaka yani. ama onun dışında anneniz sizin eşinizi memnun etmek zorunda değil, zor zamanlar geçirmiş. kendini böyle iyi hissediyor sanırım. onaylanmaya da ihtiyaç duymuyor. biraz zaman verin derim bu hareketlerinden dolayı, sadece tanışmak istemiyorsanız sizin tanışmak istemediğinizi bilsin yeterli.. bu zamanda kimseye güvenilmiyor, umarım anneniz iyi insanlarla karşılaşır

Merhaba ben 28 yaşındayım. 5 yıllık evliyim. Annemle babam 10 yıl önce boşandı. Önceden temiz ve güzel bir hayatımız vardı. Babam annemi aldattı boşandılar ve babam yeniden evlendi. Annem de bizim yanımızda kaldı. Çok fedakarlık yaptı inkar edemem. Ama annemin artık her şeyi boşvermişliği , toplum içindeki tavırları beni cok rahatsız ediyor. Sürekli erkeklerle muhabbetler, sevgilileri. Eşimden saklamaya çalışırken artık yoruluyorum. Eşim de biraz mutaasıptır bu konularda. Artık utanıyorum. Hem kendi adıma hem de annemin eşimin gözünde değerinin düşmesini istemiyorum. Ama annem.hiç umursamıyor. Hayat benim hayatım kimse karışamaz havalarında. Ben kimseyle görüştüğüne kızmıyorum. Bir kişi olsun niyeti ciddiyse o zaman çıkarsın karşımıza usulünce tanışalım edelim. Ama 3 günlük insanlar için beni mahcup etmesine kendini böyle ayaklar altına almasına çok kızıyorum. Ama anneme kalsa ben haksızım. Siz olsaniz napardiniz?
O zaman kendi yalnız yaşasın, ne hali varsa da görsün.

Çocuğunuzu kimseye sevdirmeyin zaten hele ki bu devirde. Değil annenizin sevgilisi, öz akrabalara bile dikkat edin. Hele eşinizin tarafı muhafazakarsa ekstra dikkat edin. Bu konu dışında kişilerin özeli kendisini ilgilendirir. O yaştan sonra ununu elemiş, eleğini asmış, vakit geçirmekten hoşlandığı insanlarla hayatını yaşasın. Zamanında yaşaması gereken ve yaşayamadığı hayatı yaşıyor belli ki. Bu yaştan sonra nikahlanıp başına dert mi alsın. Sayın muhafazakar kocanızı asla ilgilendirmez bu durum zaten.

Merhaba ben 28 yaşındayım. 5 yıllık evliyim. Annemle babam 10 yıl önce boşandı. Önceden temiz ve güzel bir hayatımız vardı. Babam annemi aldattı boşandılar ve babam yeniden evlendi. Annem de bizim yanımızda kaldı. Çok fedakarlık yaptı inkar edemem. Ama annemin artık her şeyi boşvermişliği , toplum içindeki tavırları beni cok rahatsız ediyor. Sürekli erkeklerle muhabbetler, sevgilileri. Eşimden saklamaya çalışırken artık yoruluyorum. Eşim de biraz mutaasıptır bu konularda. Artık utanıyorum. Hem kendi adıma hem de annemin eşimin gözünde değerinin düşmesini istemiyorum. Ama annem.hiç umursamıyor. Hayat benim hayatım kimse karışamaz havalarında. Ben kimseyle görüştüğüne kızmıyorum. Bir kişi olsun niyeti ciddiyse o zaman çıkarsın karşımıza usulünce tanışalım edelim. Ama 3 günlük insanlar için beni mahcup etmesine kendini böyle ayaklar altına almasına çok kızıyorum. Ama anneme kalsa ben haksızım. Siz olsaniz napardiniz?
Kimse kimsenin hayatını kontrol edemez, eşinizin mutaasıplığı annenizi, annenizin ilişkileri kimseyi ilgilendirmez. Rahatsızsanız az görüşün, eşiniz bir şey söylüyorsa utanmak yerine umursamaz davranın, hayat onun bana ne deyin geçin.

Çocuğu sevme teklifine kadar size ne? diyecektim , koskoca bekâr kadın ne isterse yaşar , eşiniz kim oluyor? Ama küçücük bebeği hiç tanımadığınız bir adamın yanına bile sokmayın elbette...annenizi bırakın istediğini yapsın

Ekleme Yapıyorum. 1.5 yaşında kızım var. Görüştüğü kişi kızımı sevmek istiyormuş. Ben de müsaade etmedim diye alındı. Eşim duyarsa görürse ne diycem Allah aşkına. Sizce normal mi?

Yok birlikte değiliz ama sırf bu yüzden görüşmek dahi istemiyorum. Her seferinde zor durumda kalıyorum çünkü. Rest çekmek istiyorum ama bir yandan da annem. Yani fedakarliklari hiçe saymak vicdanımı rahatsız ediyor. Bir yandan da düşünüyorum. Ben olsam kızımı el kapısında asla mahçup etmezdim. Hatta hep yüceltirdim. Ben her seferinde ailem yüzünden mahçup oluyorum.
Alınmasını umursamanız gerekmiyor. Sen istediğini yapabilirsin ama ben senin sevgililerinle çocuğumu görüştüremem kusura bakma der kapatırsınız. 3 5 güne kendi aramazsa aramazsınız olur biter. Çocuk değil bu mantıklı olanı siz öğretmeyeceksiniz. Hareketlerine karışamazsınız ama çocuğunuzla muhatap etmemek hakkına sonsuza kadar sahipsiniz

Kac yasinda annen… her gun biri normal degil tabii, ama aldatilmayi hazmetmeye calisiyordur belki. Bebeginide yollama tabii, ne alaka😐

Bu kısma kadar psikolojisi bozulmuştur destekleyici olun diyecektim ama kızınızı neden sevsin elin adamı?
Bu kadar sapkınlıklar varken ortada asla izin vermezdim. Maalesef gözümüzü 4 açmamız gereken bir devirdeyiz.

Anneniz gereken cevabı vermis size, hayat onun kimse karisamaz. Ne düşündüğüne cok onem verdiginiz esiniz, annenizden onemli değil.

Aslında herseyin temelin de suçlu olan baban.Kendi keyfi için kendi zevki için ailesinin hayatını mahvetmis ve hic birsey olmamis gibi evlenmis ve hayatina devam etmis.
Onla ilgili bir şey yok. Çok mutaasip eşi ondan utanmıyor demek ya da konu sahibi. Evliyken olsa bile tek kişiyle olduğu için o sorunlu durmuyor olabilir. İyi noktaya parmak bastınız

Anneniz sizle mi yaşıyor ?
Eğer öyleyse nasıl rahat ediyorsunuz
Ev üstüne ev olmaz demişler
Yani
Ayrı ev imkanı varsa bir değerlendirin hem o kendi özel hayatını dilediği gibi Yaşar hem de siz kendinize ait hayatınızda onun ne yaşadığını görmezsiniz.

Çocuğunuzu tabi ki kimsenin sevmesine izin vermeyin
Devir kötü tanımıyorsunuz adamı tanısanız da izin vermeyin
Kimden ne zarar gelecek hiç belli olmuyor.
Katı olun bu konuda alınan alınsın.

Yani mantıklı düşününce kadının bu yaştan sonra “rahat” yaşamasına laf etmek haksızlık gibi geliyor. Maddi/manevi sömürülmüyorsa İçinden geldiği gibi yaşasın işte. Bunca yıl başkası için yaşamış sonuçta. Sadece çocuk olayı olmamış.

Sizin de eşinizi dert etmenize üzüldüm açıkçası. sizin eşinize sana ne diyebilmeniz lazım.

Yok birlikte değiliz ama sırf bu yüzden görüşmek dahi istemiyorum. Her seferinde zor durumda kalıyorum çünkü. Rest çekmek istiyorum ama bir yandan da annem. Yani fedakarliklari hiçe saymak vicdanımı rahatsız ediyor. Bir yandan da düşünüyorum. Ben olsam kızımı el kapısında asla mahçup etmezdim. Hatta hep yüceltirdim. Ben her seferinde ailem yüzünden mahçup oluyorum.
iyi de annenin evi ayrıysa esin nerden duyucakki sen söylemezsen

Ne münasebet?😡 O kim oluyor ya sizin kızınızı sevmek istiyormuş? Anneniz de izin vermediniz diye kızıyor?! Allah annenize akıl fikir versin. Yaşına başına bakmadan yaptıkları bir yana ama bu talep beni sinir etti. Evlenmek isteyebilir, ama sevgilileri diyorsunuz🤯 Yani ciddi bir durum da yok. Bence annenize iyi bir psikiyatrist lazım.

Back
X