• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemle anlaşamiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sinem1315

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2022
55
13
3
28
Ben 15 yaşımdayım annemle hiç anlaşamıyoruz sürekli ders ders diyip duruyo okursam sanki hayırlı bir evlat olucam okumazsam hayırsız bir evlat olacakmışım gibi davranıyo ilaç kullanıyo ama onlarda düzenli yutmuyor her gün kavga ediyoruz daha ben bile bu yaşıma gelmeden 14 yaşımda psikiyatrist e gittim ilaç verdi doktor ama sadece 2.5 ay kullandim şimdi de kullanmam gerekiyor ama düzeldin diye kullandirtmiyorlar hem ders diyor ama sürekli ev işi yaptırıyor ben bugün şu işleri yaptim diyince ben hep hergün yapiyorum diyor sürekli beni başka çocuklarla kıyaslıyor onlar sürekli ders çalışıyor annesine yardım ediyor diyor ki öyle değil ben çok yoruldum sürekli ölsem kurtulurum diye dusunuyorum hiç sevgi göstermiyo sürekli kızıyor sizce ne yapmalıyım çok üzgünüm

Bu yaşlar biraz böyledir. Annemlere ne çok kızardım o yaştayken ya. Ama şimdi iyi ki ders çalış demişler diyorum. Eğer sağlam bir lise temeli atamazsan hayatın hep aksayarak gider. Ders çalışmak bu yaşta kendine yapabileceğin en büyük yatırım. Annelerimiz kendilerinde olmayan iyi şeylere bizim sahip olmamızı istiyorlar ve bunu isterken biraz kırıcı oluyorlar. Sen derslerine biraz daha asılıp çaba gösterirsen eminim annen de emek verdiğini anlayacak. Zaten 12.sınıfa geldiğinde bu durumların geçici olduğunu göreceksin, sınav yaklaşınca da ben ne malmışım niye daha çok çalışmadım diyeceksin. Umarım iyi bir hedefin vardır, şimdiden başarılar.

Son düzenleme:
yani ne gibi bi eglence bekliyorsun bu sekilde? 15 yasinda cocuk olsan transfer, yerlesme kanamasi vs bilmezsin diye dusunuyorum. yetiskin kadinsan 15 yasinda ailesiyle anlasamayan ergen rolu yapmak seni eglendiriyor mu? cok garip ya bari eglenceli bi konu acsaydin da haa tamam trollmus deseydik.

Bu yaşlar biraz böyledir. Annemlere ne çok kızardım o yaştayken ya. Ama şimdi iyi ki ders çalış demişler diyorum. Eğer sağlam bir lise temeli atamazsan hayatın hep aksayarak gider. Ders çalışmak bu yaşta kendine yapabileceğin en büyük yatırım. Annelerimiz kendilerinde olmayan iyi şeylere bizim sahip olmamızı istiyorlar ve bunu isterken biraz kırıcı oluyorlar. Sen derslerine biraz daha asılıp çaba gösterirsen eminim annen de emek verdiğini anlayacak. Zaten 12.sınıfa geldiğinde bu durumların geçici olduğunu göreceksin, sınav yaklaşınca da ben ne malmışım niye daha çok çalışmadım diyeceksin. Umarım iyi bir hedefin vardır, şimdiden başarılar.
Ama çok fazla kırıcı konuşuyor sürekli beni istemediğini dile getiriyor ve bende çok çabuk ağladığım için bir daha azarlıyor lanet okuyor inşallah diyo sınıfta kalırsın baban seni okuldan alırsa bende kurtulurum diyor çok ötü oluyorum ne kadar anlatsamda anlamıyor malesef peki benim annemin yaptıkları normal bir annenin yaptıklarına bakınca doğru bir davranış mi

Ama çok fazla kırıcı konuşuyor sürekli beni istemediğini dile getiriyor ve bende çok çabuk ağladığım için bir daha azarlıyor lanet okuyor inşallah diyo sınıfta kalırsın baban seni okuldan alırsa bende kurtulurum diyor çok ötü oluyorum ne kadar anlatsamda anlamıyor malesef peki benim annemin yaptıkları normal bir annenin yaptıklarına bakınca doğru bir davranış mi
Transfer oldu diyorlar sizin için. 15 yaşındaki bir çocuğa hangi doktor transfer yaptı acaba 🤔

yani ne gibi bi eglence bekliyorsun bu sekilde? 15 yasinda cocuk olsan transfer, yerlesme kanamasi vs bilmezsin diye dusunuyorum. yetiskin kadinsan 15 yasinda ailesiyle anlasamayan ergen rolu yapmak seni eglendiriyor mu? cok garip ya bari eglenceli bi konu acsaydin da haa tamam trollmus deseydik.
Aaaa yok bu benim yengemin hesabı kendisi tup bebek tedavisi görüyor onun yorumu o kusura bakmayın bugün dedi dertleşmek için kullan diye gösterdi denemek için yazmıştım

Yani bilip bilmeden insanlar bubsekilde yargilayamazsiniz once bir insan gibi sorun sonra yorumunuzu yapin
Kendin yazmışsın ne kızıyorsun. Al oku

Merhabalar 31 ocak 2 blastokist ( 5.gun ) embriyon transfer edildim
Ve ara sira kasik , sirt ve baş agrilarim var yorgunluk
31 sayarsak bugun 4.gunum ve
Sizde tutunma kanamasi oldu mi ?
Cunku benim daha baska belirtim yok
Ve cok merak ediyorum
Ilk denemem ve surec nasil gecti sizin için
Simdiden teşekkürler

Merhaba lar biraz özel olacak ama
Progestan fitil kullanirken vajinal ordan bir küçük ceviz büyüklüğünde bir şişkinlik hissediyormuydunuz

Ben transfer den 3 gun sonra fitil kullanirken bir şişkinlik hissettim ve orayi kapatacak duruma geliyor fitil için az acik yer kalliyor
Doktoruma mesaj attim normal dedi
Ama içim rahat degil
Ayni durum yaşayan varmi

Transfer oldu diyorlar sizin için. 15 yaşındaki bir çocuğa hangi doktor transfer yaptı acaba 🤔
Yani bilip bilmeden insanlar bu sekilde yargilayamazsiniz once bir insan gibi sorun sonra yorumunuzu yapin
kendime ait bir telefonum yok yengemde verdi yazdim bundan Ben bir sorun görmüyorum

Aaaa yok bu benim yengemin hesabı kendisi tup bebek tedavisi görüyor onun yorumu o kusura bakmayın bugün dedi dertleşmek için kullan diye gösterdi denemek için yazmıştım
tamam-inandim-ok-i-believed.gif

Yani bilip bilmeden insanlar bu sekilde yargilayamazsiniz once bir insan gibi sorun sonra yorumunuzu yapin
kendime ait bir telefonum yok yengemde verdi yazdim bundan Ben bir sorun görmüyorum
Siz görmeyin ama yasaakkk.gidin kuralları okuyun

Oha ya bende ciddi ciddi yazdım. 15 yaş sendromuna çözüm arıyordum, saflık seviyeme ağlamaya gidiyorum… 😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X