• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemle anlaşamiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır yasak değil bunlar her genç bir kızın bildiğini düşünüyorum ve utanılacak bir konuda değil siz lütfen kendi işinize bakın
Okuduğunu anlasam bir de :KK70: başkasının üyeliğini kullanmak yasak atarlı ergen :D

Yani bilip bilmeden insanlar bu sekilde yargilayamazsiniz once bir insan gibi sorun sonra yorumunuzu yapin
kendime ait bir telefonum yok yengemde verdi yazdim bundan Ben bir sorun görmüyorum

Bu sohbetten defol
tumblr_lvqkxdlKhH1qe04xxo1_250.gif

Eğer 15 yaşındaysan ders çalışsan iyi olur; anne babalar çocuklarının iyi yerlere gelmesini isterler. En azından lise mezunu ol, iş bulmanda kolaylık olur. Notların nasıl? Öğrenmek eğlencelidir. Ergensin ilgin başka şeylere kaymış olabilir, kendini toparlayabileceğin motivasyon videoları izlemeni öneririm. Cep telefonunla geçirdiğin vakit kadar ders çalışma vaktin olsun.
Annen dünyada senin iyiliğini en fazla isteyecek kişidir, bunu da bil.
Yengenin hesabını kullanıyorsun, konular karışacak. Daha da doğrusu psikiyatristin sana verdiği ilacı kafana göre bırakmamalısın.

Hangisi gerçek bu mu gerçek öbürü mü 🤯 nolur artık beni kandırmayın diye ağlayan yabancı bi çocuk vardı onun gibiyim şu an
İki ayrı kişi de olsa bir hesabı kullanmak yasak. Bence doğru söylüyor gibi (inşallah) . Ben şikayet ettim yönetim çıkarır ortaya

İki ayrı kişi de olsa bir hesabı kullanmak yasak. Bence doğru söylüyor gibi (inşallah) . Ben şikayet ettim yönetim çıkarır ortaya
Çocuğun kendine ait teli yokmuş yengesinin telinden yazmış. Başkasının adına konu açmak yasak değil diye biliyorum niye şikayet ettin ki ne zararı var.

Çocuğun kendine ait teli yokmuş yengesinin telinden yazmış. Başkasının adına konu açmak yasak değil diye biliyorum niye şikayet ettin ki ne zararı var.

Kraldan çok kralcılığı kesin artık ya. Madem yasak site yöneticileri bakar çaresine. Şikayet etmek falan ne ya sanki suç işleniyor burda.

Aaaa yok bu benim yengemin hesabı kendisi tup bebek tedavisi görüyor onun yorumu o kusura bakmayın bugün dedi dertleşmek için kullan diye gösterdi denemek için yazmıştım

Yani bilip bilmeden insanlar bu sekilde yargilayamazsiniz once bir insan gibi sorun sonra yorumunuzu yapin
kendime ait bir telefonum yok yengemde verdi yazdim bundan Ben bir sorun görmüyorum
Yengenize 1 hafta önce üye olduğu sitenin kullanım sözleşmesini okumasını söyleyin, kullanıcı adını ve şifresini size veremez yasak, ki 19 dakika önce üyelik başvurusu yapmışsınız gördüğünüz üzere üyelik almak zor değildi.

İlgili maddeyi ekleyip yengenizin üyeliğini iptal ediyorum.
Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar; başkası kullanır ve kural dışı yazı olursa forumdan uzaklaştırılırlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X