- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.215
- 698
Okuduğunu anlasam bir deHayır yasak değil bunlar her genç bir kızın bildiğini düşünüyorum ve utanılacak bir konuda değil siz lütfen kendi işinize bakın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okuduğunu anlasam bir deHayır yasak değil bunlar her genç bir kızın bildiğini düşünüyorum ve utanılacak bir konuda değil siz lütfen kendi işinize bakın
Hayır yasak değil bunlar her genç bir kızın bildiğini düşünüyorum ve utanılacak bir konuda değil siz lütfen kendi işinize bakın
Sensin yasakOkuduğunu anlasam bir debaşkasının üyeliğini kullanmak yasak atarlı ergen
![]()
Kendin yazmışsın ne kızıyorsun. Al oku
Benim değil hesap diyorum hala direniyosunuz ya yengemin tup bebek tedavisi görüyor bin kere mi açıklayın kendime ait şahsi telefonum olmadığı için burdan yazmak istedim noldu öldüm mü sanki yazdıysam
Yani bilip bilmeden insanlar bu sekilde yargilayamazsiniz once bir insan gibi sorun sonra yorumunuzu yapinSensin yasak![]()
Boşver ablacım bunlar kadının düşmanı kadın hep.
Evden kaç şu koreli çocuklara sen de.
Bu sohbetten defol
Koreli napsın seni bu atarlı halinlesağol ablacım ben derdimi anlatmak istedim ama herkes dinlemeden bilmeden yorum yapiyo insanlar çok kötü ( koreli çocuklara kaçsam Müge anlı bulur beni )
Burda insan gibi derdimiz anlatiyoruz sen hayvanlik yapip icine ediyorsun gitBu sohbetten defol
Bu sohbetten defol
Bak doğrusağol ablacım ben derdimi anlatmak istedim ama herkes dinlemeden bilmeden yorum yapiyo insanlar çok kötü ( koreli çocuklara kaçsam Müge anlı bulur beni )
Hangisi gerçek bu mu gerçek öbürü müOkullar açılacak ya artık oyunun sonuna geldiler![]()
İki ayrı kişi de olsa bir hesabı kullanmak yasak. Bence doğru söylüyor gibi (inşallah) . Ben şikayet ettim yönetim çıkarır ortayaHangisi gerçek bu mu gerçek öbürü münolur artık beni kandırmayın diye ağlayan yabancı bi çocuk vardı onun gibiyim şu an
Çocuğun kendine ait teli yokmuş yengesinin telinden yazmış. Başkasının adına konu açmak yasak değil diye biliyorum niye şikayet ettin ki ne zararı var.İki ayrı kişi de olsa bir hesabı kullanmak yasak. Bence doğru söylüyor gibi (inşallah) . Ben şikayet ettim yönetim çıkarır ortaya
Çocuğun kendine ait teli yokmuş yengesinin telinden yazmış. Başkasının adına konu açmak yasak değil diye biliyorum niye şikayet ettin ki ne zararı var.
Kraldan çok kralcılığı kesin artık ya. Madem yasak site yöneticileri bakar çaresine. Şikayet etmek falan ne ya sanki suç işleniyor burda.Forum Manifestosu !
Kadınlar Kulübü'nün sizlere daha iyi hizmet verebilmesi amacıyla forumu kullanmadan önce aşağıda yazan kurallara uymanızı rica ederiz. Şimdiden teşekkürler... I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır. Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi...www.kadinlarkulubu.com
Aa duymadın mı kazen baba oldu. Yardımcı oluyoruzKraldan çok kralcılığı kesin artık ya. Madem yasak site yöneticileri bakar çaresine. Şikayet etmek falan ne ya sanki suç işleniyor burda.
Aaaa yok bu benim yengemin hesabı kendisi tup bebek tedavisi görüyor onun yorumu o kusura bakmayın bugün dedi dertleşmek için kullan diye gösterdi denemek için yazmıştım
Yengenize 1 hafta önce üye olduğu sitenin kullanım sözleşmesini okumasını söyleyin, kullanıcı adını ve şifresini size veremez yasak, ki 19 dakika önce üyelik başvurusu yapmışsınız gördüğünüz üzere üyelik almak zor değildi.Yani bilip bilmeden insanlar bu sekilde yargilayamazsiniz once bir insan gibi sorun sonra yorumunuzu yapin
kendime ait bir telefonum yok yengemde verdi yazdim bundan Ben bir sorun görmüyorum