Ne8 eylül müydü...
Keşke hemen okul açılsın diye gün sayıyorumNe yazacağımı bilemedim. Ayrı eve çıkın imkanınız varsa. Baba demeye bin şahit isteyen adamdan kaçıp kurtarın kendinizi
Arabayı bariyere vurmaya calıstıgı icin fren yaptı ve kenarda durduk?Dalga geçeceksen git lütfen zaten elim ayağım titriyorAraba kullanan adam nasıl yumruk ve tekne atıyor, ceycey okaça?
Babanla hep bu şekilde saygısızca mı konuşuyorsun?en son babam atladı ordan noluyor ya felan diye ben de sen karışma dedim
Baban da kötü küfür etmiş toksik birisi. Ama şok oldum babanın kafasına tekme atmak ne demek ya? Babanı asla savunmuyorum ama "sen karışma" "basitlik diz boyu" falan babaya söylenmeyecek sözler bunlar. Benim babamla aram iyi değildir ama bir gün bile böyle cevap vermedim.ben sakince basitlik diz boyu yaptığın hareketlere bak dedim hala öldürücem seni orospu dedi sonra vurmaya çalıştı ağzına sıçarım orospu diye ben de tekme attım kafasına iki tane birbirimize girdik
Tamam ama zorluyor diyorum ki biz hallediyoruz hala kes sesini konuşma diyor banaBabanla hep bu şekilde saygısızca mı konuşuyorsun?
Baban da kötü küfür etmiş toksik birisi. Ama şok oldum babanın kafasına tekme atmak ne demek ya? Babanı asla savunmuyorum ama "sen karışma" "basitlik diz boyu" falan babaya söylenmeyecek sözler bunlar. Benim babamla aram iyi değildir ama bir gün bile böyle cevap vermedim.
Evlatta çok matah bir şey değil öyle babanın böyle kızıNe yazacağımı bilemedim. Ayrı eve çıkın imkanınız varsa. Baba demeye bin şahit isteyen adamdan kaçıp kurtarın kendinizi
Ki arabayı bariyere süren ilk saldırmaya çalışan birisine elbet kendimi korurumBabanla hep bu şekilde saygısızca mı konuşuyorsun?
Baban da kötü küfür etmiş toksik birisi. Ama şok oldum babanın kafasına tekme atmak ne demek ya? Babanı asla savunmuyorum ama "sen karışma" "basitlik diz boyu" falan babaya söylenmeyecek sözler bunlar. Benim babamla aram iyi değildir ama bir gün bile böyle cevap vermedim.
Arabayı bariyere vurmaya calıstıgı icin fren yaptı ve kenarda durduk?Dalga geçeceksen git lütfen zaten elim ayağım titriyor
Cevap verme konuma istemiyorum.Titriyorsa senin sorunun. Kullanıcıları başlığından kovamazsın
Babana sen karışma diyerek kavgayı sen başlatmışsın adam bir şey dememiş ki ilk başta neyi tartışıyorsunuz diye noluyor ya demiş ne var bunda ? Bunu da mı demesinler yaniDirekt konuya gireceğim arabadayız ve yolculuk yapıyoruz annem 3 dür istemediğim şakayı yapıyor uyarıyorum yapma diye sus diye en son babam atladı ordan noluyor ya felan diye ben de sen karışma dedim o da kes dedi ben de düzgün konuş istersen dedim birden arabayı bariyere hızla sürdü ve çarpmak istedi seni burda öldürürüm dedi ben de sıkıysa dene dedim annem babamı tutmaya calısıyor ben sakince basitlik diz boyu yaptığın hareketlere bak dedim hala öldürücem seni orospu dedi sonra vurmaya çalıştı ağzına sıçarım orospu diye ben de tekme attım kafasına iki tane birbirimize girdik sonra annem felan durdurdu elim ayağım titriyor hala napmış olabilirim bu kadar nefret ediyorum bunlardan
Cevap verme konuma istemiyorum.
Kendini koruyacaksın tabiki ama ne bileyim üslup, iletişim her şey hatalı iki taraflı. Umarım en kısa sürede ayrı eve çıkarsınKi arabayı bariyere süren ilk saldırmaya çalışan birisine elbet kendimi korurum
Evet maalesefAilece üslup probleminiz var bence. Siz hakaret etmemişsiniz ama terslenmişsiniz. Onlar da alttan alacağı yerde yaşlarına uygun davranmamışlar. Hep böyle mi ilişkileriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?