Ailemle çok kötü kavga ettim

ceyyceyy_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
1.391
148
43
21
Direkt konuya gireceğim arabadayız ve yolculuk yapıyoruz annem 3 dür istemediğim şakayı yapıyor uyarıyorum yapma diye sus diye en son babam atladı ordan noluyor ya felan diye ben de sen karışma dedim o da kes dedi ben de düzgün konuş istersen dedim birden arabayı bariyere hızla sürdü ve çarpmak istedi seni burda öldürürüm dedi ben de sıkıysa dene dedim annem babamı tutmaya calısıyor ben sakince basitlik diz boyu yaptığın hareketlere bak dedim hala öldürücem seni orospu dedi sonra vurmaya çalıştı ağzına sıçarım orospu diye ben de tekme attım kafasına iki tane birbirimize girdik sonra annem felan durdurdu elim ayağım titriyor hala napmış olabilirim bu kadar nefret ediyorum bunlardan

en son babam atladı ordan noluyor ya felan diye ben de sen karışma dedim
Babanla hep bu şekilde saygısızca mı konuşuyorsun?
ben sakince basitlik diz boyu yaptığın hareketlere bak dedim hala öldürücem seni orospu dedi sonra vurmaya çalıştı ağzına sıçarım orospu diye ben de tekme attım kafasına iki tane birbirimize girdik
Baban da kötü küfür etmiş toksik birisi. Ama şok oldum babanın kafasına tekme atmak ne demek ya? Babanı asla savunmuyorum ama "sen karışma" "basitlik diz boyu" falan babaya söylenmeyecek sözler bunlar. Benim babamla aram iyi değildir ama bir gün bile böyle cevap vermedim.

Tamam ama zorluyor diyorum ki biz hallediyoruz hala kes sesini konuşma diyor bana

Ki arabayı bariyere süren ilk saldırmaya çalışan birisine elbet kendimi korurum

Babana sen karışma diyerek kavgayı sen başlatmışsın adam bir şey dememiş ki ilk başta neyi tartışıyorsunuz diye noluyor ya demiş ne var bunda ? Bunu da mı demesinler yani

Kardeşim sen manyak mısın? İlk olayı hakareti sen başlatmışsın! Bi de adamın üstüne gittikçe gitmişsin susmamışsın! Ayyy cidden kendi aileme kendime şükrediyorum artık böyle şeyler okudukça!
Nerde büyüdünüz mağarada falan mı? Adab ı muaşeret bilmez misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…