- 26 Mayıs 2025
- 1
- 2
- 1
- 38
Cok tesekkur ederimBebisim, yasin nedir, meslegin var miydi kacirdim yazdiysan da kusura bakma boyle itis tepis gitmez acilen tasin git kendi hayatini kur.
Araba süren adama tekme attınız? Ya vursa sağa sola arabayıDirekt konuya gireceğim arabadayız ve yolculuk yapıyoruz annem 3 dür istemediğim şakayı yapıyor uyarıyorum yapma diye sus diye en son babam atladı ordan noluyor ya felan diye ben de sen karışma dedim o da kes dedi ben de düzgün konuş istersen dedim birden arabayı bariyere hızla sürdü ve çarpmak istedi seni burda öldürürüm dedi ben de sıkıysa dene dedim annem babamı tutmaya calısıyor ben sakince basitlik diz boyu yaptığın hareketlere bak dedim hala öldürücem seni orospu dedi sonra vurmaya çalıştı ağzına sıçarım orospu diye ben de tekme attım kafasına iki tane birbirimize girdik sonra annem felan durdurdu elim ayağım titriyor hala napmış olabilirim bu kadar nefret ediyorum bunlardan
Hayır öncesinde arabayı bilerek bariyere sürdü seni ya böyle ya da boğarak öldürücem diyip sonra duran arabada saldırmaya çalıştıAraba süren adama tekme attınız? Ya vursa sağa sola arabayı
Bu şekilde 2 yıl öncede aynı şekilde öldürmeye çalıştıAnnenizde yapmayı versin şaka falan 3 kere yapma denmiş.İnsanlari sinir edip sonra yapmasaydin denmez Babanıza yok bişey deyip susaydiniz.Tamam belki bıktınız bu cümleden susaydiniz gıcık bi cümle kabul ediyorum.Fakat köprüyü geçene üniversiteye gidene kadar idare etmek zorundasınız .Çünkü kendi geçiminizi şu an sağlamanız mümkün değil.Babanizin küfürleri kendi kızına iğrenç kaza da yapılacak olsa ebeveyn olmak baba olmak idare etmeyi bilmeyi gerektirir.Bir anlık sinirle evlada uyulup olmayacak bir dram ortaya cikarabilirdi.Ayrica kendi kızına bunu dersen elalem o torba ağzını açıp neler demez.Ûslup karakterdir nokta.Bagirir çağırır birşeyler söylersin cümle kuramiyorsan böyle iğrenç küfürler edersin .Hata hata.Sizde biraz sakin olun sakinlesin sıcağı sıcağına tepkiler büyür hem içinize patlar hem dışınızda.Ve dışardan gören eleştirir haklı olarak da haksız olarakda. Sakinlesin konuşun babanizla vurma tepkiniz sinir krizi halı doğru olmasada psikolojik olarak anlasilabilen bir durum.Konusun sakinlesin karşılıklı özür dileyin.Umarim her zamanki aile dinamikleri bu şekilde değildir
bazen aile içinde insanlar birbirini kışkırtıyor ve olaylar kontrolden çıkıyor. Senin sakin kalmaya çalışman önemli. Umarım ileride daha sağlıklı iletişim kurabilirsiniz.Direkt konuya gireceğim arabadayız ve yolculuk yapıyoruz annem 3 dür istemediğim şakayı yapıyor uyarıyorum yapma diye sus diye en son babam atladı ordan noluyor ya felan diye ben de sen karışma dedim o da kes dedi ben de düzgün konuş istersen dedim birden arabayı bariyere hızla sürdü ve çarpmak istedi seni burda öldürürüm dedi ben de sıkıysa dene dedim annem babamı tutmaya calısıyor ben sakince basitlik diz boyu yaptığın hareketlere bak dedim hala öldürücem seni orospu dedi sonra vurmaya çalıştı ağzına sıçarım orospu diye ben de tekme attım kafasına iki tane birbirimize girdik sonra annem felan durdurdu elim ayağım titriyor hala napmış olabilirim bu kadar nefret ediyorum bunlardan
Ben baştan beri hep sakin tepki verdim Tamam dedim ben terbiyesizim evet dedim bunları da kışkırtma algıladı yemin ederim sussun diye dedim kendi çıldırdıbazen aile içinde insanlar birbirini kışkırtıyor ve olaylar kontrolden çıkıyor. Senin sakin kalmaya çalışman önemli. Umarım ileride daha sağlıklı iletişim kurabilirsiniz.
Ve bu kavgaların cogu annem yüzünden cıkıyor o gün de hasetliğine bak diyip gitti uyardım yapma diye misafirin icinde rezil edecek sekilde tekrar yaptı bugün de geldi saçlarına bak eşek gtü gibi dedi güldü yine uyardım ve patladı işte.
Maalesef öyle asla kabul etmiyorlar burdakiler de hala bana saldırıyor saçma şekilde.Durup dururken kışkırtmışım gibiAilen ruh hastasi tiplerden olsuuyor, bana kalirsa hic muhattap olma en kisa zamanda vinlamaya bak.
Teşekkür ederim bunun için çalışacağım ya da evleneceğim başka türlü kurtuluş yokSizi öldürmeye çalışan bir baba figürü varsa iki sene önceden bir şekilde o evden ayrılmanın planını yapsaniz iyi olur .Enerjinizi buna harcayın madem
Çok teşekkür ederim haklısınızYok evlenmeyin baba figurunuz ortada her erkek öyle çıkabilir okuyun sonra evlilik düşünün ya evlendiginiz kişi iyi çıkmazsa birde çocuklar olursa sonra o baba ben haklıydım a gelmezmi o çocukları baktırmak için yine anneye o eve muhtaç olmazmisiniz bunları düşünün önce meslek sonra belki bir terapi biraz öfke kontrolü sorunları halletme en son evlilik genede siz bilirsiniz ben sadece fikrimi söylüyorum
Sen çok seviliyorsun doğru saygısız.Evlat olsa sevilmezin orijinali resmen.
Maalesef öyle asla kabul etmiyorlar burdakiler de hala bana saldırıyor saçma şekilde.Durup dururken kışkırtmışım gibi
Aynen öyle kesinlikle ne yapsak suç oluyor burda Allaha havale ettim onlarıYani burda bazen durduk yere konu sahibeleri lincleniyor, nedne hic bilmiyorum. Kizina kufur eden anne ne demek yahuuu, ailen belli ki ruh hastasi ve manyak tiplerden olusuyor . Burda da sana suc bulup sen saygisizsin, sen babani cileden cikarttin adam normal bir insan amma gitti arabayi bariyerlere suruverdi!! diyenlere Allahtan akil fikir diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?