Sürekli böyle şiddetle büyüttü artık sabrım yok ona karşkBacim aklınızda sorun mu var? Şu kadar seyde millet cinnet geçirmiş. Babanın yaptığı yanlis Okeyde sende de var . Zaten sinirlenmiş adama daha daha söylüyorsun. Valla susman gereken yeride bileceksin.
Hakaret asla etmedim?Kardeşim sen manyak mısın? İlk olayı hakareti sen başlatmışsın! Bi de adamın üstüne gittikçe gitmişsin susmamışsın! Ayyy cidden kendi aileme kendime şükrediyorum artık böyle şeyler okudukça!
Nerde büyüdünüz mağarada falan mı? Adab ı muaşeret bilmez misiniz?
Ya sen sunu anlamiyorsun yok oldirmezsen yok sunu yapmazsn diye iyice tetikliyorsun ki araba süren birine bunu yapiyorsun.Hakaret asla etmedim?
He de geç aileni tanımıyor musun? Bu saatten sonra değişirler mi? Arabada benim çocuklar asla yüksek sesle konuşmaz çünkü babamın annemin dikkati dağılır diye söylerler öyle öğrettik. Siz kocaman insanlarsınız ya hu!Hakaret asla etmedim?
Bu babam olsa bile diyorsan Sorun var burda.Ki arabayı bariyere süren ilk saldırmaya çalışan birisine elbet kendimi korurum
Tamam umarım aynısını kocan sana yapar anlarsın beniYa sen sunu anlamiyorsun yok oldirmezsen yok sunu yapmazsn diye iyice tetikliyorsun ki araba süren birine bunu yapiyorsun.
Milli sporcuyum esneğimBu babam olsa bile diyorsan Sorun var burda.
Baban iki lafı fazla olsun. Yani ona karşı gurur yapmak sana bir şey kazandırmaz. Bir de araçta tekme komik geldi. Ayağını nasıl baş hizasına kaldırdın?
Karşılıklı seviye yerlerde,eskiler otu çek köküne bak derlerdi, gerçekten doğruymuş ana baba neyse çocukta o....Direkt konuya gireceğim arabadayız ve yolculuk yapıyoruz annem 3 dür istemediğim şakayı yapıyor uyarıyorum yapma diye sus diye en son babam atladı ordan noluyor ya felan diye ben de sen karışma dedim o da kes dedi ben de düzgün konuş istersen dedim birden arabayı bariyere hızla sürdü ve çarpmak istedi seni burda öldürürüm dedi ben de sıkıysa dene dedim annem babamı tutmaya calısıyor ben sakince basitlik diz boyu yaptığın hareketlere bak dedim hala öldürücem seni orospu dedi sonra vurmaya çalıştı ağzına sıçarım orospu diye ben de tekme attım kafasına iki tane birbirimize girdik sonra annem felan durdurdu elim ayağım titriyor hala napmış olabilirim bu kadar nefret ediyorum bunlardan
İyi öyle umuyorsan. Gerçekten cok sacma konuşuyorsun. Şurada bile sana bişey söylense sonu bu, evet okul acilsada sende gidip odağını değiştirsen . Sürekli burda ipe sapa gelmez konuların. Araba kullanan biriyle tartışılır mi susmasini bilmelisin diyoruz. Başına gelsin diyor. Herkesin duasi kabul olsaydi oooo neyse devamini sen getirTamam umarım aynısını kocan sana yapar anlarsın beni
Milli sporcuyum esneğim
Arabadan indikten sonra babanızın yumruk olayı gerçekleşmişti, değil mi? Şimdi de araçta tekme attığınız söylüyorsunuz?
Branşınız nedir sporda?
Babam yumruk atmadı?Gözünle oku konuyu başka yerlerinle değil.Branşım da seni hiç alakadar etmeyen bir branş uzaklaş konumdan.Arabadan indikten sonra babanızın yumruk olayı gerçekleşmişti, değil mi? Şimdi de araçta tekme attığınız söylüyorsunuz?
Branşınız nedir sporda?
Aileme tahammülüm yok çünkü hep şiddet ve baskıyla büyütüldümNe diyelim iyi halt etmişsin. Aferin mi diyeceğiz haksızsın. Bir düşün özeleştiri yap. Ben niye bu kadar fevriyim? Neden büyüklerime tahammmulum bu kadar az? anne ile tartışmak meşru ! Sıra babaya geldi mi ağzıma geleni sayarım. Onlara karşı haklı olmaya çalışmayı bıraktığında için huzurla dolacak
Babam yumruk atmadı?Gözünle oku konuyu başka yerlerinle değil.Branşım da seni hiç alakadar etmeyen bir branş uzaklaş konumdan.
Aileme tahammülüm yok çünkü hep şiddet ve baskıyla büyütüldüm
23 yaşındayım öğretmenlik okuyorum yapıcam kesinlikleBebisim, yasin nedir, meslegin var miydi kacirdim yazdiysan da kusura bakma boyle itis tepis gitmez acilen tasin git kendi hayatini kur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?