İkisi de değil işte. Sadece utanıyorum, kasıyorum kendimi onların yanında, bu sebepten diyebileceğim bariz bir durum yoknedenini anlamadım,
onların toplum içindeki tavır davranış ya da görüntülerinden mi rahatsız oluyorsunuz?
yoksa sizi çok inceledikleri, eleştirdikleri, sus yapma vs dedikleri mi oluyor?
çünkü ben tam tersiyim, ailemle çıktığımda gözüm dünyayı görmüyor.
o çok eleştirilmekten oluyor.
Seneye mezuniyetim ve düğünüm var bir de ne yapacağım hiç bilmiyorum. Lise mezuniyetimde onlar var diye hiç rahat olamamıştım, berbat geçmişti gecemYalniz degilsiniz, ben cozumu kendileri ile dışarı cikmamakta buldum.
Seneye mezuniyetim ve düğünüm var bir de ne yapacağım hiç bilmiyorum. Lise mezuniyetimde onlar var diye hiç rahat olamamıştım, berbat geçmişti gecem
23 yaşındayım aslında daha ama hep böyleydim ben ya. Sevmiyorum başbaşa zaman geçirmeyi, sürekli başkalarını çağıralım diyorum mesela bir şey yapacağımızda. Sözlümle ya da arkadaşlarımla ben de çok rahatım ama aileye gelince sorun işteYaşla alakalı olabilir mi? Ben de sözlümle çıktığımda acayip eğlenirim ama ailemle bir yere gitmekten hoşlanmıyorum. 30 yaşındayım neredeyse. Bu yaşta bekar olup aile ile bir şeyler yapmak pek hoş olmuyor. Evlenince nasıl olur bilmiyorum ama eşimle vakit geçirmeyi tercih ederim sanki.
O yaşlarda çok aile ile birlikte geçirilmeye müsait değil bence. Ben lisedeyken de hep arkadaşlarımla olmayı tercih ederdim. Kafa yapımız mı uymuyor onlarla?23 yaşındayım aslında daha ama hep böyleydim ben ya. Sevmiyorum başbaşa zaman geçirmeyi, sürekli başkalarını çağıralım diyorum mesela bir şey yapacağımızda. Sözlümle ya da arkadaşlarımla ben de çok rahatım ama aileye gelince sorun işte
çok fazla uyduğu söylenemez zaten ama bir çekingenlik oluyor genel olarak. sanki sürekli gözleri üzerimdeymiş gibiO yaşlarda çok aile ile birlikte geçirilmeye müsait değil bence. Ben lisedeyken de hep arkadaşlarımla olmayı tercih ederdim. Kafa yapımız mı uymuyor onlarla?
Ailenle mesafeli isen öyle hissediyorsundur belki.çok fazla uyduğu söylenemez zaten ama bir çekingenlik oluyor genel olarak. sanki sürekli gözleri üzerimdeymiş gibi
aynen aynen rezillik resmenYazınız çok tanıdık geldi bana ama biraz farklısı sanki. Yanımda evdekilerden biri olunca yolda tanıdık bile görmek istemiyorum. Nebiliyim normalde çok özgüvenli olmasam da orta halliyimdir, gerkene gerektiğini her türlü söylerim. Ama annemin yanında bir tanıdık nasılsın desin.. Ya sanarsınız dünyanın en ezik insanı. Sesim çıkmıyor, çıksa da cılızz incee. Nedenini çözemedim henüz ben. Çözerseniz buradayım.
duyar kasıp bizi aydınlattığınız için teşekkürler. kendimi asmaya gidiyorum utançtan şu an...Aile ferdinizden birisi olsam ve şunları okusam kahrolurdum !
onlardan utanmıyorum da babam küçüklüğümden beri ciddiye almaz beni, hala da öyle. kendi aralarında bir şey konuşurken fikirlerimi önemsemezler, çocuk işte derler hala. bunun dışında ne zaman kafamı onlara çevirsem hep bana bakıyorlar, göz hapsinde hissediyorum kendimi. sanırım ondan biraz dadışarı çıktığınızda küçükken falan, aileniz sonrasında davranışlarınızı mı eleştiriyordu acaba?
şöyle yaptın böyle yaptın, şu hareketin yanlıştı gibi?
çok eleştirel insanlarsa böyle hissetmeniz doğal.
eğer öyle değillerse ailenizden utanıyor olabilirsiniz.
Doyor kosop bozo oydonlottogonoz ocon tosokkorlorduyar kasıp bizi aydınlattığınız için teşekkürler. kendimi asmaya gidiyorum utançtan şu an...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?