Kaç yaşındasınız siz yaDoyor kosop bozo oydonlottogonoz ocon tosokkorlor
Polemiğe girip Ban yemek istemiyorum ,hoşuna gider gitmez fikrimi belirttim.herkese açık platformda birşeyler paylaşıp ,hoşuna gitmeyecek cevap aldığınızda karşılık vermeyeceksiniz ozaman ! İstediğimi yazarim sanane ???Kaç yaşındasınız siz yahey allahım cevaba bak hahaha
+1o çok eleştirilmekten oluyor.
Hahahaha polemiğe giren kim sizinlePolemiğe girip Ban yemek istemiyorum ,hoşuna gider gitmez fikrimi belirttim.herkese açık platformda birşeyler paylaşıp ,hoşuna gitmeyecek cevap aldığınızda karşılık vermeyeceksiniz ozaman ! İstediğimi yazarim sanane ???
Nedenini ben de tam anlayamıyorum ve evet sadece ailemleNedenini anlayamadım
Bitek ailenizle yaşıyorsunuz bunu değil mi
Çok mu karışıyorlar incitici mi davranıyorlar
Nedenini ben de tam anlayamıyorum ve evet sadece ailemlesanki sürekli gözleri üzerimdeymiş gibi hissediyorum, kasıyorum kendimi
Senin gibi embesile hakaret etmeden Ban yediğim için çok üzgünüm küçük surtuk !! Buradan fikrimi argo küfür hakaret içeriği olmadan belirttiğim için beni banlayan geri zekalı admine selam ediyorum .. hazimsiz surtukler ! Şimdi gönül rahatlığıyla banlaya bilirsin aptal yaratık kural ihlali yaptım bir o..rospu yüzündenHahahaha polemiğe giren kim sizinle15 yaşındaymış gibi cevap veren sizsiniz ben de istediğimi yazarım o zaman size ne
allah sana akil fikir versin hemde en ivedi sekilde pek ahlakli uyemiz.Senin gibi embesile hakaret etmeden Ban yediğim için çok üzgünüm küçük surtuk !! Buradan fikrimi argo küfür hakaret içeriği olmadan belirttiğim için beni banlayan geri zekalı admine selam ediyorum .. hazimsiz surtukler ! Şimdi gönül rahatlığıyla banlaya bilirsin aptal yaratık kural ihlali yaptım bir o..rospu yüzünden
Senin gibi embesile hakaret etmeden Ban yediğim için çok üzgünüm küçük surtuk !! Buradan fikrimi argo küfür hakaret içeriği olmadan belirttiğim için beni banlayan geri zekalı admine selam ediyorum .. hazimsiz surtukler ! Şimdi gönül rahatlığıyla banlaya bilirsin aptal yaratık kural ihlali yaptım bir o..rospu yüzünden
Senin gibi embesile hakaret etmeden Ban yediğim için çok üzgünüm küçük surtuk !! Buradan fikrimi argo küfür hakaret içeriği olmadan belirttiğim için beni banlayan geri zekalı admine selam ediyorum .. hazimsiz surtukler ! Şimdi gönül rahatlığıyla banlaya bilirsin aptal yaratık kural ihlali yaptım bir o..rospu yüzünden
içerik silinmesine karşı alıntı yapıp cevap dahi vermiyorum. Ek olarak da;Senin gibi embesile hakaret etmeden Ban yediğim için çok üzgünüm küçük surtuk !! Buradan fikrimi argo küfür hakaret içeriği olmadan belirttiğim için beni banlayan geri zekalı admine selam ediyorum .. hazimsiz surtukler ! Şimdi gönül rahatlığıyla banlaya bilirsin aptal yaratık kural ihlali yaptım bir o..rospu yüzünden
burada banlanmakla kalmayacaksın biliyorsun değil mi? yazdıkların yüzünden ceza alabilirsin yerin yurdun şıp diye bulunur..Senin gibi embesile hakaret etmeden Ban yediğim için çok üzgünüm küçük surtuk !! Buradan fikrimi argo küfür hakaret içeriği olmadan belirttiğim için beni banlayan geri zekalı admine selam ediyorum .. hazimsiz surtukler ! Şimdi gönül rahatlığıyla banlaya bilirsin aptal yaratık kural ihlali yaptım bir o..rospu yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?