Ailemle dışarı çıktığımda hiç rahat olamıyorum

Kaç yaşındasınız siz ya hey allahım cevaba bak hahaha
Polemiğe girip Ban yemek istemiyorum ,hoşuna gider gitmez fikrimi belirttim.herkese açık platformda birşeyler paylaşıp ,hoşuna gitmeyecek cevap aldığınızda karşılık vermeyeceksiniz ozaman ! İstediğimi yazarim sanane ???

Hahahaha polemiğe giren kim sizinle 15 yaşındaymış gibi cevap veren sizsiniz ben de istediğimi yazarım o zaman size ne

Nedenini anlayamadım
Bitek ailenizle yaşıyorsunuz bunu değil mi
Çok mu karışıyorlar incitici mi davranıyorlar

Nedenini anlayamadım
Bitek ailenizle yaşıyorsunuz bunu değil mi
Çok mu karışıyorlar incitici mi davranıyorlar
Nedenini ben de tam anlayamıyorum ve evet sadece ailemle sanki sürekli gözleri üzerimdeymiş gibi hissediyorum, kasıyorum kendimi

Yakından tanıdığım bir kiz, şuan 27 yaşında bir senelik de evli. Ben 9 senedir tanıyorum onu. Hiçbir zaman ferdi oldugu ailesinin bir parçası gibi hissetmemis. Dillendirmese de hep bi tenkit ve begenmeme durumu vardı. Ailesi onu kısıtlamadi, zorlaması. Ama universie zamanı şehir değiştirdi ve o, onun için bir milat oldu. Ailesiyle tamamen zıt bir hayat görüşü var. Annesiyle bu bakımdan hiç anlaşamıyor. Annesinden utanıyor resmen. Çünkü kendi giyim tarzı, konuşmaları, hareketleri, çevresi.. o kadar farkı ki anlatılmaz. İki resmi yan yana koyun, caps sanirsiniz. Ve biz ne zaman dışarı çıksak, o kız ailesinden uzak, mesafeli davranırdı. Bedeni orada, ama aklı, ruhu tamamıyla başka yerde. Annesiyle kardeşleriyle minimum konuşma, kısa cevaplar verme, başka yere bakma, hadi yemek bitsin gitsin de ayrılıp gideyim buradan modu. Her hareketi bunu bağırıyordu. Evdeyken böyle bi şey yok. Yine çok mutlu değil ailesiyle ama, dışarda tam bir ruh çilesi yaşıyordu.

Senin konunu okurken ben de aynısını hissettim. Aynı bu bahsettiğim kız gibi, sen de ailenin yanında kendin gibi davranamiyorsun. O yüzden rahat değilsin. Yoksa neden annen baban sürekli sana baksın yada sen öyle hissedesin ki?

Arkadaslarinin ve sozlunun yanında kendin gibi olabildiğinden rahatsin ve mutlusun. Kendi dunyan düzenin bu. Ve sanıyorum evlendikten sonra bu anlamda rahatlayacaksin ama ailenle arandaki mesafe daha da açılacak.

Son düzenleme:
Nedenini ben de tam anlayamıyorum ve evet sadece ailemle sanki sürekli gözleri üzerimdeymiş gibi hissediyorum, kasıyorum kendimi

Nedenini anlayamıyorum deyip durmuşsunuz.
Mutlaka vardır nedeni, yaşınız küçük değil, ölçüp bicin, neden olduğunu bulun.
Nisanliniz , arkaslariniz ailenizden sonra girdi hayatınıza , onlarla rahat olup aileyle rahat olmama nedeni mutlaka vardır.

Ya baskıcıdırlar , ya sıkıcıdırlar ya da başka bir şey. Bunu anlamak zor değil.
Siz boyleyseniz bu yüzden gözleri uzerinizdedir ailenizin.

Hahahaha polemiğe giren kim sizinle 15 yaşındaymış gibi cevap veren sizsiniz ben de istediğimi yazarım o zaman size ne
Senin gibi embesile hakaret etmeden Ban yediğim için çok üzgünüm küçük surtuk !! Buradan fikrimi argo küfür hakaret içeriği olmadan belirttiğim için beni banlayan geri zekalı admine selam ediyorum .. hazimsiz surtukler ! Şimdi gönül rahatlığıyla banlaya bilirsin aptal yaratık kural ihlali yaptım bir o..rospu yüzünden

allah sana akil fikir versin hemde en ivedi sekilde pek ahlakli uyemiz.

Konu sahibi keşke şikayette bulunsanız hakaretler için.

Problemleriniz filan mı var sizin ? Bu ne agresiflik bu ne saygısızlık hakaret etmek en kolayı neden doğru dürüst tartisamiyorsunuz ?ayrıca öyle her istediğinizi yazamazsiniz belli kuralları var buranın saygı görmek istiyorsaniz saygılı olun

içerik silinmesine karşı alıntı yapıp cevap dahi vermiyorum. Ek olarak da;

Madde 125-
(1) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden (…) (1) veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Mağdurun gıyabında hakaretin cezalandırılabilmesi için fiilin en az üç kişiyle ihtilat ederek işlenmesi gerekir.
(2) Fiilin, mağduru muhatap alan sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle işlenmesi halinde, yukarıdaki fıkrada belirtilen cezaya hükmolunur.

Onlar nasıl küfürler ya Rabbim

burada banlanmakla kalmayacaksın biliyorsun değil mi? yazdıkların yüzünden ceza alabilirsin yerin yurdun şıp diye bulunur..

Kıza bulaşan sensin bir de üstüne hakaret mi ediyorsun? Terbiyesiz. Yaş 12 falan herhalde yoksa bir insan bunun cezasını bilmiyor olamaz. Bir de moderatörlere hakaret etmiş ahaha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…