ailemle esim arasinda kaliyorum..

maveraunnehirr

durum çok leyla... :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2016
621
636
18
40
slm kizlar.. su anda tatil dolayisiyla annemlerin yazliginda kaliyorum.. esim de haftada birkac gununu ayarlayip geliyor.. simdiye kadar ailemle esim arasinda bir sorun yoktu aslinda ama son birkac aydir,daha dogrusu sanki ben hamile kaldiktan sonra birbirlerinden pek hoslanmaz oldular.. herkeste bi tavir.. annemle babam kendi aralarinda surekli tartisir.. annem dominant bir tiptir.babam da sessiz sakin.. dirdir tartisma hic bitmez evde.biz alismisiz.esim de aslinda bir sey demiyordu simdiye kadar ama son zamanlarda benim yanimda tartismasinlar geriliyorum senin de psikolojin etkileniyor bence dedi.. ben de annemden guzelce rica etmistim..anne bak artik.kac yasina geldiniz yapmayin ben esime karsi da mahcup.oluyorum dedim.. en son gecenlerde yine bi dirdir..en ufak seyleri buyutmeler..sofraya huzurla oturamiyoruz esim de ben odadayken geldi yine dir dir filan dedi bunalmis.. ben de bisey demedim ama cok kirildim da..disari ciktik dolasmaya.orda da yine biz ayri biyere tatile.gidelim filan demeye basladi.ben de patladim bana ne,ben onlara soyledim.. beni neden geriyosun vs vs.. kavga ettik. topla esyalarini git dedim.ertesi gun donecekti aslinda ama isten cagiriyorlar bahanesi yaptik.gitmek istemese de gitti.. o gidince annemlere de soylendim sizden bir sey rica ettim diye.. onlar da bugun olursa bisey yoktu o iyice kapris yapmaya basladi bahane uretiyor filan dediler.. biz kac yasinda insanlariz hareketlerimizi ona gore mi duzenlicez diyolar.. alismisiz yapamiyoruz diyolar..
esim hakli belki ama benim ona kirildigim nokta beni arada birakmasi ve bu halde olayi daha da tirmandirmasi.. beni uzmekten sinirlendirmekten cekinmiyor..

vallakim haksızsa ona tavır koy bence, annense haksız gitme sen de belli süre,adam napsın sürekli laf mıçekecek

Esiniz cok hakli. Kim olsa esinin hamileligi gergin bir ortamda gecsin istemez.

Sen neden ailenin yanında kalıyorsun? Senin evin barkın yok mu? Sonuçta orası annenin evi.. İster bağırır, isterse de halay tepinir. Seni ilgilendirmez.
Çok rahatsızsan gitmeyeceksin ailenin yanına. Eşin yine iyi ses etmiyor. Yazık adamı da kovmuşsunuz.. Burada ki en madur kişi eşin.. Oda seni düşünmekle hata ediyor..

Eşin haklı, kimse bir başkasının kavgasının, gerginliğinin arasında kalmak zorunda değil. Durum sıkıntılı.

Annen ve baban haklı, kendi evlerinde davranışlarını damatlarına göre ayarlamak zorunda değiller.

Sen haksızsın, eşin rahatsız olduğu halde onu haftada birkaç gün bu durumun içinde olmaya zorluyorsun. Evine git, ne işin var aylarca annenin babanın evinde?

Eşinize neden git dediğinizi anlamadım? Ben de hoşlanmam yani yanımda dış kapının mandalı da olsa tartışmasın,sevmiyorum gergin ortamı. Tatilin tamamını ailenizle geçirmek zorunda mısınız anlamadım. Eşinizin fikri makul yani ayrı takılabilirsiniz. Keşke git falan demeseydiniz.

bence de kendi evinizde kalın, annen kaç yaşına gelmiş huyu suyu belli, değişmez bu yaştan sonra, hem de damat için hiç değişmez, senin gerildiğinide sanmam sonuçta kaç yıllık anan baban sen alışıksındır zaten öyle demişsin, ama eşin alışık değilse batar tabii ama annene babana senin aracılığınla talimat vermeye hakkı yok, orası onların evi sonuçta
bence herkes kendi evinde kalırsa sorun olmaz, boşuna dememişler ev ev üstüne olmaz diye sadece yaz tatili için bile olsa...

esim gec geliyor aksamlari.. tum gun sıkılıyorum evde.. bu yuzden kaliiyorum..hem yuzmek iyi gelir dedi doktorum.aslinda esimi de ben mecbur etmiyorum.tabii o gormek istedigi icin geliyor. annem de biz ona bir sey demiyoruz,neden ustune aliniyor diyor.. esim de disardan cok garip gorunuyor herkes bize bakiyor sureklj bagiris cagiris diyor.. vallahi ne yapacagimi sasiridm..

Boyle mulayim adamlari nerden buluyorsunuz?
Neguzel hem ailenizle vakit geciriyor hemde istedigi kucucuk bir sey yuzunden kovuluyor.
Tabii ki anneniz dikkat etmeli hareketlerine.yaninda damadi var sonucta.
Yalnizken ne yapiyorsa yapsin.sizde cok hatalisiniz.hakli oldugunu ama biraz idare etmesi gerektigini soyleyebilirdiniz.

Anneniz haklı kaç yaşında insanlar kocana göre ayarlayamazlar ilişkilerini demek ki böyle alışmışlar siz evinize gidin daha mantıklı

Arkadaşım sorun olacağını bile bile niye hâla orada kalıyorsun?
Tamam anan baban öyle alışmış, onlar böyle anlaşıyorlarmış da eşine yazık değil mi?
Adam seni görmeye mi geliyor yoksa stres yaşamaya mı?

Arkadaşlara katılıyorum. Arada kalmışsın ama çözüm basit. Çok fazla içli dışlı olmaya gelmiyor. İlla bi yerde patlak veriyor. Aynı yerde olmayı seviyor olabilirsin eşin gelince misafirhanede kalın birlikte. Yada uygulama oteli de olabilir. Eşinden özür dile bence. Eşinde haklı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…