Valla annen seni çocuk olarak görüyor belli ki sen de çocuk gibi annene dur diyemiyorsun evet kime diyeceğim evde tepiniyor karışıyor diyen sen değil miydinÇocuk değilim evlenmek istiyorsam sizce kaç yaşındayım? 25 26 27 yani kaç yaşında olabilirim ki evlenmek isteyen biriysem nasıl sorular bunlar anlamıyorum hadsiz kaynana derken anneme mi dediniz
Sizin karşınıza o şekilde biri çıktı ama her erkek aynı değil malesef ben size katılmıyorum bugün iyi olan yarın kötü olabilir en iyisi az öz max 2 sene fazla uzatmadan benceNiye tükensin ben 7 senelik sevgilimle evlendim o zaman bu mantıkla evlilikte 5 senede biter
Yok valla çevremde "normal" insanlar sorun yaşamıyor anormal insanlar her türlü yaşıyor evlilikte de 7. senemizSizin karşınıza o şekilde biri çıktı ama her erkek aynı değil malesef ben size katılmıyorum bugün iyi olan yarın kötü olabilir en iyisi az öz max 2 sene fazla uzatmadan bence
Neden bıktırmaya çalışıyorsunuz. Adamın hayat enerjisini söndürüyorsunuz. Bir onurlu durun kendiniz ayrılın madem. Şu yorumunuza midem bulandı. Kusmaya gidiyorumYaa şöyle bişey var bu kadar abartılacak olay yok aslında çünkü eve gelip sadece ziyaret edecek iki kadın söz nisan isteme olmayacak sonrasında ikimiz içinde belli bekleme süresi zaten olacak yok güveniyorsan inanıyorsan yani bilmiyorum bu onu değer birisi bunu biliyorum bazılarini görüyorum adam kolunu kaldırmıyor ama benim erkek arkadaşım elinden gelen her şeyi yaptığı halde ben onun için hiçbir şey yapmıyorum yapamıyorum en basit olayı bile çözemiyorum belki de ben sevgisini haketmiyorum şu dönemde hep kadın istiyor evlilige götürüyor girişken benim karşıma böyle biri çıktı ama bende hareket yok ve zamanla artık bıkacağını düşünüyorum
Evet benim ama benim yakın arkadaşım okudu mezun oldu evlenmek istedi belli bir yaşa kadar hanimefendiligiyle gelmesine rağmen babasi istemedi hemde kıza o kadar sıkıntı yaptı ki her gün ağlıyordu açıkçası kız benden uyanık aciksozlu dominant ama babasi istemiyordu araya teyzeleri girdi dayılar anne tarafı girdi desteklediler yengesi falan ama benim şuan araya katacak kimsem yok yakın arkadaşımdan numara istedim eğer bir sorun olursa erkek arkadaşım ailemden yakinimdan birilerine ulaşsın diye esine sormuş eşi de gelsin görelim de eğer begenirsek numaramı veririm hani bi görelim gibisinden konuştular en en yakin arkadaşımdı güya yani kimsem yok açıkça söylemek gerekirse yok yapayalnızımValla annen seni çocuk olarak görüyor belli ki sen de çocuk gibi annene dur diyemiyorsun evet kime diyeceğim evde tepiniyor karışıyor diyen sen değil miydin
Bilmiyorum herkesin nasibi degisebiliyor kimi 1 sene bekler evlenir kimi 4 5 sene bekler demek ki sizin kaderinizde bu varmış daha küçük yaşlarda da karsilastiysaniz normaldir değişir kişiden kişiyeYok valla çevremde "normal" insanlar sorun yaşamıyor anormal insanlar her türlü yaşıyor evlilikte de 7. senemiz
Senin mesleğin vs yok mu tamam işte bu anneyi kimsenin başına sarma yazık günah her şey senin elinde kimseye gerek yok ailenin malı değilsinEvet benim ama benim yakın arkadaşım okudu mezun oldu evlenmek istedi belli bir yaşa kadar hanimefendiligiyle gelmesine rağmen babasi istemedi hemde kıza o kadar sıkıntı yaptı ki her gün ağlıyordu açıkçası kız benden uyanık aciksozlu dominant ama babasi istemiyordu araya teyzeleri girdi dayılar anne tarafı girdi desteklediler yengesi falan ama benim şuan araya katacak kimsem yok yakın arkadaşımdan numara istedim eğer bir sorun olursa erkek arkadaşım ailemden yakinimdan birilerine ulaşsın diye esine sormuş eşi de gelsin görelim de eğer begenirsek numaramı veririm hani bi görelim gibisinden konuştular en en yakin arkadaşımdı güya yani kimsem yok açıkça söylemek gerekirse yok yapayalnızım
Bıktırmaya çalışmıyorum kasıtlı değil 2 kere ailemle konuştum ikisinde de annem yaygara kopardı ve bende sinirlendim tekrar söylemeye ısrar etmeye gidemiyorum zaten zor bela konuştum açtım konuyu daNeden bıktırmaya çalışıyorsunuz. Adamın hayat enerjisini söndürüyorsunuz. Bir onurlu durun kendiniz ayrılın madem. Şu yorumunuza midem bulandı. Kusmaya gidiyorum
Iyy düşman başınasınız ıykBıktırmaya çalışmıyorum kasıtlı değil 2 kere ailemle konuştum ikisinde de annem yaygara kopardı ve bende sinirlendim tekrar söylemeye ısrar etmeye gidemiyorum zaten zor bela konuştum açtım konuyu da
Okudum ama atanmadım bölümümde atanma sıkıntı zor biraz annem şuan bu şekilde konuşuyor da evlendikten sonra buna izin vermem merak etmesin. Yaa ben şuna üzülüyorum adam ailemle samimi olmaya çalışıyor konuşmaya çalışıyor arayayım halini hatırını sorayım diyor hastaneye gitmiştik geçmiş olsun diye arayacaktım annem asla yanaşmıyor istemiyor ben erkek olsam uğraşmam bu kadar nazla niyazla ya birde o kadar hevesli davranıyor ki gerçekten üzülüyorum pikniğe gidelim oraya gidelim diyor bizimkiler beton gibi diğer damatlardan çok sıkıntı çektiler kimse onlara bir kere bile alo deyip sen ne yapıyorsun demedi ama benim seçtiğim adama çok gaddarca yaklasiliyorSenin mesleğin vs yok mu tamam işte bu anneyi kimsenin başına sarma yazık günah her şey senin elinde kimseye gerek yok ailenin malı değilsin
Boş konuşma yaa sensin düşman başınaIyy düşman başınasınız ıyk
Boş konuşma yaa sensin düşman başına
Ne yapmay planliyosun peki varmi tanidik biri onlari yumusaticak birileri. Mesela ilk etapta esimin annesiyle annem disarida bulusmustu sonra aile tanismasi oldu. Biraz zaman gecsin böyle bisey tekrar deneyebilirsinBence herkes aynı değil her aile aynı değil tamam basta şey yapıyorlar ama benim annem ayağa kalkıyor zıpliyor değişik tavırları var zaten o kadar korumacı birinin bana bunu yapmasına şaşırmıyorum hep böyleydi özellikle 18den sonra daha çok böyle oldu ya çalışkan eli iş görüyor devamlı koşturuyor bu açıdan çok iyi yakın akrabamız 12 senelik evli ama kocası çok tembel evleri de yok o sebepten ailem korkuyor ama aynı karakter de değiller ben çevremde görüyorum adam zırnık koklatmiyor kadına kızlar adamin etrafında pır dönüyor olsun istiyor ben gerçekten ağzım açık izliyorum bazı adamların çok şansı var eğer erkek arkadaşımla tanisan başka biri olsaydı bu sürece kadar getiren eminim iş çoktan olmuştu bu kadar yipranmazdi ugrasmazdi benim kadar ben çok yordum onu bu konularda gerçekten çok yordum
Anlıyorum ama fark etmez yine de. Ya ailenizi ikna edeceksiniz bence zor ya da erkek arkadaşınızın vaktini almayacaksınız. Misal erkek olsam evlenmek istediğim kadının ailesi ev şartı koysam direkt vazgeçerdim. Empati yapmak lazım biraz.Hayır o 31 yaşında
Bence anneniz size çok bağımlıysa + maddi beklentileri de varsa bana eş adayınızın biraz saf olmasını istiyorlar gibi geldi. Sizi alıp istediği yerde ev tutacak-alacak ve ailesine hizmet ettirecek biri olmasını istemiyorlar. Tam tersi kendilerine yakın olup kendilerine hizmet edin istiyorlar. Bence iki aileye de çok yakın olmayın ve ipleri iki ailenin de eline vermeyin. Ama annenizin korkusu o gibi geldi. Sizin parmağınızda oynatacağınız birini ister anneniz, eşinizi biraz uyanık görürse istemeyecektir. Ama hayatınıza giren her kişide bunu yapacak ta ki dediğim gibi birini bulana kadar o zamana kadar da 40-50 yaşlarınıza gelebilirsiniz.Geçerli bir sebep saymıyorlar ama devamlı erteliyorlar sadece iki çay içip gidecekler ben o kadar çekiniyorum ki bu mevzuyu açmaya gelecekler demeye dilim bir türlü çözülmüyor aileme karşı orda tıkandım kaldım sevgilime de kızdım bugün baya çünkü artık çok bunaldım bu mevzu yeni değil 2 3 aylık mevzu o zamandan beri diken üstündeyim o zannediyor ki ben çok rahatım çabalamıyorum ya ufak bi sohbet muhabbet edilecek neden bu kadar uzadı ondan sonra evlenilmeyecek ki yaa sadece oturmaya gelinecek nedir çektiğim bütün sülalesi de değil 2 kişi gelsinler gitsinler ya 3 aydır yaşadığım stresin haddi hesabı yok nasıl söylerim ne yaparım o sıkıştırıyor devamlı olmasa da ara ara laf spyluyor tripleniyor kaç gündür tuhaf zaten en sonunda diyecem ki bu iş olmuyor çok bunaldım ben güçsüzüm yapamıyorum keşke yapabilsem
Sevgiliniz gayet de mantıklı düşünüyor. Siz de söylüyorsunuz ciddi düşündüğünüzü. Belli ki oyalamak, oyalanmak istemiyor ve sevdiğiyle evlenmek isteyen her insan gibi harekete geçmek istiyor. Bir adım atmak istiyor. E siz hamle yapamadığınızda da yavaş yavaş bu kızla olmayacak, herhalde evlenmeye gönlü yok diye düşünecek..Çocuk değilim evlenmek istiyorsam sizce kaç yaşındayım? 25 26 27 yani kaç yaşında olabilirim ki evlenmek isteyen biriysem nasıl sorular bunlar anlamıyorum hadsiz kaynana derken anneme mi dediniz
Maddi sıkıntı varsa bunun yolu evleneceği adama sizi mal gibi satması mı peki? Ne demek ev yoksa vermem. Adam kabul etmedi ev alamayız dedi, ne yapacak mesela ev verene direkt verecek mi? Oldu olacak ev karşılığı diye açık arttırma da açsın.Herkes sizin gibi imkanlara sahip değil bence bu kadar dar görüşlü olmayın herkes sizin ailenizin gibi imkanlara mi sahip bu nasıl yorum böyle la havle dunyada binbir çeşit insan var millet var hayat şartı var yahu benim babam olmadığı için başımızda erkek olmadığı için annem bunu istiyor rahat yaşamam adına ama bunu şart koşmaları olmazsa evlenemezsin seni onlara vermeyiz demeleri beni çok bunaltiyor birde yemin ediyorlar ben anlamadım günah keçisi ben miyim ben annemin dolduruşu olduğuna inanıyorum bizden de evlenen oldu kimse bu kadar yuklenmediler hatta birinde çok mağdur olduk evlendiklerinde kimsenin evi yoktu borçla harçla evlendikten sonra ev aldılar ki erkek arkadaşım bana alacağını söyledi şuan hemen alamam ama 2 sene içinde alınır dedi. Ben bu açıdan düşünmedim belki de ev istedim diye ileride mesafeli olacaklar bana iyi muamele yapmayacaklar bilemiyorum ne yapsam çok kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?