- 20 Mart 2016
- 937
- 1.031
- 33
Bende polis kızıyım çok şehir gezdik gördük... Ailenle herşey güzel oluyor... Kim bilir belki bende alışırım yaşamadan anlayamam .. Şuan evlimisiniz ailenizden ayrı bir şehirde mi yaşıyorsunız ?
Şuan evli değilim üniversite okuduğum için ailemden ayrıyım.Yanlarınada senede 2-3 kere gidiyorum.Annemde ailesine bayramda seyranda gider senede 2-3 kere.Yani bu sizi yıpratmamalı o yüzden doğal karşılamalısınız.Ben ailemin yanına gidiyorum mesela tatillerde filan, yaz tatillerinde deli gibi okuduğum şehri yurdumu odamı arkadaşlarımı okulumu özlüyorum.İnsanın yeri yaşadığı yer oluyor, ille aile yanında olması gerekmiyor.Hissiyat olarakta böyle hissediliyor yani bir tek kendim değil arkadaşlarımdanda görüyorum bunu.Yazın bile artık tamam bu tatil çok uzadı 1 haftalığına okuduğumuz şehre gidelim buluşalım der toplanırız.Tatili bile böyle baltalarız yani.O yüzden inanın gittiğiniz yer sizin şehriniz olucak.Aile güzel, ama belli bi süreden sonra kendi düzenini kurmuş olmak çok daha güzel ve özgüvenli.