Ailenin sevgiliyi istememesi

piperr

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
1.013
482
323
Selam kizlar :) önceki konumda bahsetmistim. Eski patronum benimle gorusmek istiyordu aklımda sorular vardi. Gorusmeye basladik 2 ay oldu ben cok mutluyum bana cok iyi davranıyor. Çok kibar saygili. Zaten calistigimiz zamanlarda tum calisanlarina cok iyi davranirdi herkes cok severdi. Yani kor kutuk asik oldugum için demiyorum bunları. Tanımaya çalışıyorum. Oda bana cok asik oldugunu benimde emin olup kendimi hazir hissettigim zaman evlenmek istedigini soyluyor. Ingiliz kendisi. Islerini bilgisayar uzerinden ilerlettigi icin istedigi yerde yasayabilir. Ben ailemden uzaga gitmem dediğim için Türkiye'de yasamayida kabul etti.
Simdi sorun su ki annem. Hayatta olmaz bastan vazgec bosuna zamanini kaybetme diyor. Gerekceside yabanci olmasi ( dini olarak değil sıkıntıları). Millet ne dermis... Yabanciya kiz mi verilirmis.. ilerde cocuklarini alip kacarsa ne yapacaksin.. ailesini hic biseyini bilmiyorsun.. amaci Türkiye'de yasamaktir seni kullaniyordur belki... Onlar rahat olurlar baska kizlarlada gorusup konusurlar cabuk aldatirlar vs.. ben çok üzülüyorum cunku annemden cok etkileniyorum. Olumsuz bksey soyleyince hemen modum dusuyor mutlulugum falan kalmiyor. Ben ailemi silip arkama alacak biri degilim. Ama buda benim hayatim yani söyledikleri seyler varsayimlar sadece haklida olabilir olmayadabilir..
Varsayimlar icin siz olsaniz iyi giden bir ilişkinizi bitirir miydiniz? Yoksa nasil bir yol izlerdiniz ? Babam daha sert birisidir o bilmiyor henüz. Annrm babamlada tehdit ediyor duyarsa kiyameti kopartir hayatta olmaz oldurur seni vs vs . Yardimlarinizi bekliyorum kızlar

Anneni kaygılarında haklı sonuçta tanımıyor karşı tarafı.Siz de bence karşı tarafı tanıyın önce.Sonra anneniz tanırsa sever belki.

Anneni kaygılarında haklı sonuçta tanımıyor karşı tarafı.Siz de bence karşı tarafı tanıyın önce.Sonra anneniz tanırsa sever belki.
Bende tanimaya calisiyorum. Ama hergun bu muhabbetler olunca modum cok dusuyor moralim bozuluyor

Bunları düşünmek için cok erken diyorum. Keske annenize söylemeseydiniz. Burada yasamak için size ihtiyacı var mı ki? (annenizin düşüncesinin olabilme ihtimali var mı Die soruyorum)

Bunları düşünmek için cok erken diyorum. Keske annenize söylemeseydiniz. Burada yasamak için size ihtiyacı var mı ki? (annenizin düşüncesinin olabilme ihtimali var mı Die soruyorum)
Hayir yok. Yani buradan ev alacak zaten direk vatandaslik veriliyor belli bı meblağın uzerine

daha 2 ay olmuş ,bu tadını çıkartın hemen evlilik konuşmak saçma değil mı ,belki kendoliginizden anlayacaksınız evlilik olmayacağını bende annenizden önce bi zaman taniyin kendinize

İngiliz . Ailesinden cogu kisi vefat etmis zaten. Annesi ve dayisi hayatta sadece onlarisa turkiyeye davet etti yazin gelecekler zaman gecirip tanışmak için

daha 2 ay olmuş ,bu tadını çıkartın hemen evlilik konuşmak saçma değil mı ,belki kendoliginizden anlayacaksınız evlilik olmayacağını bende annenizden önce bi zaman taniyin kendinize
Bende oyle dusunuyorum size katiliyorum. Ama hergun ayni muhabbetler olunca moralim bozuluyor keyfim falan kalmiyor

öncelikle kim olursa olsun ister yerli ister yabancı daha ciddi düşünmek için çooook erken. 2 ayda kimseyi tanıyamazsınız.
ayrıca bu kadar kısa süreli bi flörtte annene anlatmak için de çok erken olmuş ama artık o kısmı geçelim.
annenin savları kesinlikle çok bağnazca bi kere. el alem ne der diye mi evleneceksiniz? çocukları alıp kaçmak nedir gittiği ülke türkiye mi de hukuk olmasın. uluslararası hukuğa uymasın? TR'de yaşamak için seni kullanıyor kısmına da yorum bile yapamıyorum böyle bi saçmalık duymadım zira.
ayrıca Türk erkeği rahat değilmiş de aldatmıyor muymuş? tam tersine rahat adam aldatmaz zaten ihtiyacı yoktur. bizim Türk erkekleri gibi abaza olmuyorlar zira. burdaki konular malumunuz..
neyse.. velhasıl bu savlar saçma ama zaten evlilik için de çok erken. bi gezin tozun birbirinizi iyice tanıyın. sen onun ailesini taniyabilme ihtimalin varsa tanı, yaşam tarzını iyice öğren sonra karar verirsin ailen ile ilgili mevzuya.

Ingiliz mi burada yasamak icin sizinle evleniyormus. Kahkaha attım :) Bu konularsa etkilenmeyin annenizden. Ayrıca siz kimseye verilmiyor, evleniyorsunuz. yaşınız da uygun sanırım.

İngiliz . Ailesinden cogu kisi vefat etmis zaten. Annesi ve dayisi hayatta sadece onlarisa turkiyeye davet etti yazin gelecekler zaman gecirip tanışmak için
Ayy allah aşkına ingiliz adam neden Türkiye de yaşamak için sizinle evlensin?
Annenizin düşünceleri çok yanlış.
Bir de 2 ay çok erken Türk olsada çok erken yani keşke annenize soylemeseydiniz.
Ben olsam en az 1 yıl flört dönemi yaşar kafama uyuyorsa da herkese kabul ettirip evlenirdim bi şekilde.

Yabancıların aşk ve sevme anlayışı farklı
Sevgi bitince direk boşanıyorlar özellikle çocuk olduktan sonra bizde ise çocuk olduğu için yine zoraki evlilikler sürüyor birde adamlar
Çapkın gözleri başka daha güzele gence hemencik kayıyor, bence evlilik bir kumar
Kültür olayları farklı sadece aşk yeterli olmaya biliyor, birde onlar için boşanmak çok normal, onunla evlenince bunları göze almalısın,

Zamanla alışacaklardır. Siz karşınızdaki insandan emin olduktan sonra onlar da ikna olacaktır.

Valla iyi ölçüp biçin tartın annenizin haklı olma ihtimali olan konular da var ama anneniz ihtimaller üzerinden riske girmek istemiyor.
Yani benim de bir tanıdığım yabancıyla evlendi şimdi çocuğundan ayrılmak istemiyor o yüzden tüm hayatını yurtdışında kurdu . Görüyoruz çocuğu yurtdışına kaçıranları ama bunlar ihtimal evlilik için acele etmeyin . Ben de kültür uyumuna çok önem veriyorum çünkü sevgi başlamak için yeterli ama devam etmek için yeterli değil . Annenizin tehditleri de anlamsız babanız sizi öldürebilirse eğer zaten arkanıza bakmadan kaçın . Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama evlilik sizin kararınız ailenizi kesinlikle ikna etmek de size düşüyor .evlilik kararı alabilecek yastaysaniz yeterli kriterleri gozlemleyecek kadar da yeteneğiniz vardır. Ailenize yaklaşımı çok önemli hiç tanımadığı insanlara yaklaşımı önemli doğaya yaklaşımı önemli . Ayrıca madem bu kadar ciddi icinizdeki tereddütleri anlatın ailesi de gelsin siz ailesini de tanıyın aileleri tanıştırın asla asla acele etmeyin

Cevremde sadece bir kisi duydum yabancıyla evlenen.İngiliz mi orasini bilemiyorum ama evlilikleri 3,4 ay sürmüş ve sanirim kulturel sebepler ayrilmaya neden olmuş.Siz kendiniz de yasayin gorun elbette,zaman geçtikçe bazi durumlara asina olursunuz kafaniza uyuyorsa devam.edersiniz ama bence risklerini de dusunmek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…