Bende tanimaya calisiyorum. Ama hergun bu muhabbetler olunca modum cok dusuyor moralim bozuluyorAnneni kaygılarında haklı sonuçta tanımıyor karşı tarafı.Siz de bence karşı tarafı tanıyın önce.Sonra anneniz tanırsa sever belki.
Bunları düşünmek için cok erken diyorum. Keske annenize söylemeseydiniz. Burada yasamak için size ihtiyacı var mı ki? (annenizin düşüncesinin olabilme ihtimali var mı Die soruyorum)Selam kizlar :) önceki konumda bahsetmistim. Eski patronum benimle gorusmek istiyordu aklımda sorular vardi. Gorusmeye basladik 2 ay oldu ben cok mutluyum bana cok iyi davranıyor. Çok kibar saygili. Zaten calistigimiz zamanlarda tum calisanlarina cok iyi davranirdi herkes cok severdi. Yani kor kutuk asik oldugum için demiyorum bunları. Tanımaya çalışıyorum. Oda bana cok asik oldugunu benimde emin olup kendimi hazir hissettigim zaman evlenmek istedigini soyluyor. Ingiliz kendisi. Islerini bilgisayar uzerinden ilerlettigi icin istedigi yerde yasayabilir. Ben ailemden uzaga gitmem dediğim için Türkiye'de yasamayida kabul etti.
Simdi sorun su ki annem. Hayatta olmaz bastan vazgec bosuna zamanini kaybetme diyor. Gerekceside yabanci olmasi ( dini olarak değil sıkıntıları). Millet ne dermis... Yabanciya kiz mi verilirmis.. ilerde cocuklarini alip kacarsa ne yapacaksin.. ailesini hic biseyini bilmiyorsun.. amaci Türkiye'de yasamaktir seni kullaniyordur belki... Onlar rahat olurlar baska kizlarlada gorusup konusurlar cabuk aldatirlar vs.. ben çok üzülüyorum cunku annemden cok etkileniyorum. Olumsuz bksey soyleyince hemen modum dusuyor mutlulugum falan kalmiyor. Ben ailemi silip arkama alacak biri degilim. Ama buda benim hayatim yani söyledikleri seyler varsayimlar sadece haklida olabilir olmayadabilir..
Varsayimlar icin siz olsaniz iyi giden bir ilişkinizi bitirir miydiniz? Yoksa nasil bir yol izlerdiniz ? Babam daha sert birisidir o bilmiyor henüz. Annrm babamlada tehdit ediyor duyarsa kiyameti kopartir hayatta olmaz oldurur seni vs vs . Yardimlarinizi bekliyorum kızlar
amaci Türkiye'de yasamaktir seni kullaniyordur belki...
Yani belki avrupalı ya da Amerika kıtasından değildir. İnsan öle düşünüyor ilk duyunca.Annen şaka yapıyor değil mi
Hayir yok. Yani buradan ev alacak zaten direk vatandaslik veriliyor belli bı meblağın uzerineBunları düşünmek için cok erken diyorum. Keske annenize söylemeseydiniz. Burada yasamak için size ihtiyacı var mı ki? (annenizin düşüncesinin olabilme ihtimali var mı Die soruyorum)
Hımm anladım o zaman zaten elendi bu.Hayir yok. Yani buradan ev alacak zaten direk vatandaslik veriliyor belli bı meblağın uzerine
daha 2 ay olmuş ,bu tadını çıkartın hemen evlilik konuşmak saçma değil mı ,belki kendoliginizden anlayacaksınız evlilik olmayacağını bende annenizden önce bi zaman taniyin kendinizeSelam kizlar :) önceki konumda bahsetmistim. Eski patronum benimle gorusmek istiyordu aklımda sorular vardi. Gorusmeye basladik 2 ay oldu ben cok mutluyum bana cok iyi davranıyor. Çok kibar saygili. Zaten calistigimiz zamanlarda tum calisanlarina cok iyi davranirdi herkes cok severdi. Yani kor kutuk asik oldugum için demiyorum bunları. Tanımaya çalışıyorum. Oda bana cok asik oldugunu benimde emin olup kendimi hazir hissettigim zaman evlenmek istedigini soyluyor. Ingiliz kendisi. Islerini bilgisayar uzerinden ilerlettigi icin istedigi yerde yasayabilir. Ben ailemden uzaga gitmem dediğim için Türkiye'de yasamayida kabul etti.
Simdi sorun su ki annem. Hayatta olmaz bastan vazgec bosuna zamanini kaybetme diyor. Gerekceside yabanci olmasi ( dini olarak değil sıkıntıları). Millet ne dermis... Yabanciya kiz mi verilirmis.. ilerde cocuklarini alip kacarsa ne yapacaksin.. ailesini hic biseyini bilmiyorsun.. amaci Türkiye'de yasamaktir seni kullaniyordur belki... Onlar rahat olurlar baska kizlarlada gorusup konusurlar cabuk aldatirlar vs.. ben çok üzülüyorum cunku annemden cok etkileniyorum. Olumsuz bksey soyleyince hemen modum dusuyor mutlulugum falan kalmiyor. Ben ailemi silip arkama alacak biri degilim. Ama buda benim hayatim yani söyledikleri seyler varsayimlar sadece haklida olabilir olmayadabilir..
Varsayimlar icin siz olsaniz iyi giden bir ilişkinizi bitirir miydiniz? Yoksa nasil bir yol izlerdiniz ? Babam daha sert birisidir o bilmiyor henüz. Annrm babamlada tehdit ediyor duyarsa kiyameti kopartir hayatta olmaz oldurur seni vs vs . Yardimlarinizi bekliyorum kızlar
İngiliz . Ailesinden cogu kisi vefat etmis zaten. Annesi ve dayisi hayatta sadece onlarisa turkiyeye davet etti yazin gelecekler zaman gecirip tanışmak içinSevgiliniz nereli ki ?Yanı şimdi bi ingiliz bi alman ülkemizde yaşamak için can atmaz o yüzden soruyorum.
Bir de karşı tarafın ailesini tanımaya çalışın kamera üzerinden falan gorustursun sizi en olmadı.
Bende oyle dusunuyorum size katiliyorum. Ama hergun ayni muhabbetler olunca moralim bozuluyor keyfim falan kalmiyordaha 2 ay olmuş ,bu tadını çıkartın hemen evlilik konuşmak saçma değil mı ,belki kendoliginizden anlayacaksınız evlilik olmayacağını bende annenizden önce bi zaman taniyin kendinize
taman tamam anne de ..zamanla siz mutlu oldukça ilişkininiz ciddilesince anneniz kabullenir merak etmeyinBende oyle dusunuyorum size katiliyorum. Ama hergun ayni muhabbetler olunca moralim bozuluyor keyfim falan kalmiyor
Selam kizlar :) önceki konumda bahsetmistim. Eski patronum benimle gorusmek istiyordu aklımda sorular vardi. Gorusmeye basladik 2 ay oldu ben cok mutluyum bana cok iyi davranıyor. Çok kibar saygili. Zaten calistigimiz zamanlarda tum calisanlarina cok iyi davranirdi herkes cok severdi. Yani kor kutuk asik oldugum için demiyorum bunları. Tanımaya çalışıyorum. Oda bana cok asik oldugunu benimde emin olup kendimi hazir hissettigim zaman evlenmek istedigini soyluyor. Ingiliz kendisi. Islerini bilgisayar uzerinden ilerlettigi icin istedigi yerde yasayabilir. Ben ailemden uzaga gitmem dediğim için Türkiye'de yasamayida kabul etti.
Ingiliz mi burada yasamak icin sizinle evleniyormus. Kahkaha attım :) Bu konularsa etkilenmeyin annenizden. Ayrıca siz kimseye verilmiyor, evleniyorsunuz. yaşınız da uygun sanırım.Selam kizlar :) önceki konumda bahsetmistim. Eski patronum benimle gorusmek istiyordu aklımda sorular vardi. Gorusmeye basladik 2 ay oldu ben cok mutluyum bana cok iyi davranıyor. Çok kibar saygili. Zaten calistigimiz zamanlarda tum calisanlarina cok iyi davranirdi herkes cok severdi. Yani kor kutuk asik oldugum için demiyorum bunları. Tanımaya çalışıyorum. Oda bana cok asik oldugunu benimde emin olup kendimi hazir hissettigim zaman evlenmek istedigini soyluyor. Ingiliz kendisi. Islerini bilgisayar uzerinden ilerlettigi icin istedigi yerde yasayabilir. Ben ailemden uzaga gitmem dediğim için Türkiye'de yasamayida kabul etti.
Ayy allah aşkına ingiliz adam neden Türkiye de yaşamak için sizinle evlensin?İngiliz . Ailesinden cogu kisi vefat etmis zaten. Annesi ve dayisi hayatta sadece onlarisa turkiyeye davet etti yazin gelecekler zaman gecirip tanışmak için
Valla iyi ölçüp biçin tartın annenizin haklı olma ihtimali olan konular da var ama anneniz ihtimaller üzerinden riske girmek istemiyor.Selam kizlar :) önceki konumda bahsetmistim. Eski patronum benimle gorusmek istiyordu aklımda sorular vardi. Gorusmeye basladik 2 ay oldu ben cok mutluyum bana cok iyi davranıyor. Çok kibar saygili. Zaten calistigimiz zamanlarda tum calisanlarina cok iyi davranirdi herkes cok severdi. Yani kor kutuk asik oldugum için demiyorum bunları. Tanımaya çalışıyorum. Oda bana cok asik oldugunu benimde emin olup kendimi hazir hissettigim zaman evlenmek istedigini soyluyor. Ingiliz kendisi. Islerini bilgisayar uzerinden ilerlettigi icin istedigi yerde yasayabilir. Ben ailemden uzaga gitmem dediğim için Türkiye'de yasamayida kabul etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?