Ailenin sevgiliyi istememesi

Çok uzun yıllardır aynı yerde çalışıyor iş için gelme gibi bir durumu yok o yüzden

Ailenizi napın edin alıştırın. Aile dediğin çocuğunun mutluluğunu önemser. Elalemin mutluluğunu değil. En nefret ettiğim zihniyet. Tabi 2ay çok erken. En az 1 yıl çıkmalısınız.

Ailenizi napın edin alıştırın. Aile dediğin çocuğunun mutluluğunu önemser. Elalemin mutluluğunu değil. En nefret ettiğim zihniyet. Tabi 2ay çok erken. En az 1 yıl çıkmalısınız.
Ailemi alistirmaya calissamda her firsatta olmaz diyorlar. Baban hayatta vermez unut bosuna zamanini oldurme diyip duruyorlar

2 ay olmuş daha kendin tanınıyorsun bu acelen neydi
Gorusmeye giderken vs yalan soylememeyim diye soyledim ama aptallik ettim . Sadece kardesim destek oluyor hicbir sey diyemezler senin hayatin senin kararin cocuk degilsin 30 una geldin neredeyse diye.
Ablam var klinik psikolog uzmanligini almis ama o bile her seferinde laf sokuyor. Olmayacak bosuna heveslenme annem babam hayir derse israr edip zorlayacak misin onlar istemeyecek sende onlar ne derse yapcan vs

Merhaba canım benim de öyle görüştüğüm birisi vardı bu annenin söylediklerinden hiçbir zaman emin olamazsın ama onun ailesiyle görüşüp tanışabilirsin işleri ciddilestirmeden iyice emin ol ondan ailesinden. Maalesef benim ilişkim olan kişinin öyle bi durumu yoktu ama kendi memleketinde evli olanlar vardı turkiyede başka başka kişilerle çıkıyorlardı. Aman dikkat et. Babanın da haberi olmasın hiçbir şeyden. Önce sen onların tamamını tanı arkadaş çevresi akrabaları anne babası vs. Ondan sonra kararını verirsin. Annenin tedirgin olması çok normal anlayışlı olmalısın.

Ailesi cevresi yurtdisinda oldugu icin cok tanima sansim yok. Ama ailesinde ki cogu insan vefat etmis zaten akrabalari yok denecek gibi. Annesini tanistirmak icin 2 ay sonra getirecek turkiyeye o zaman annesini taniyabilirim. Tavsiyelerin icin tesekkur ederim

Aileler ilk başta hep böyle davranır ama bence aileniz haksız da değil. Konuştuğunuz insanın ailesini, arkadaşlarını, kişiliğini, kısacası her şeyini araştırın ona da sorun. Annenize de alttan alttan onu sevdiğinizi ve iyi birisi olduğunu söylemeye çalışın. Hakkınızda hayırlısı olsun

Yurtdisinda yasadiklari icin ailesini ve arkadaslarini tanima firsatim yok pek malesef ben gidemiyorum oraya o beni ziyarete geliyor hep.
Evet bende endiseli olmalarini anlayabiliyorum ama direk olmaz bu is hayatta bosuna zamanini harciyorsun vs dediklerinde cok uzuliyorum. Ozellikle ablam her firsatta sanki uyuzluk olsun diye laf sokmalari olmayacak ki bosuna takilma heveslenme demesi vs moralimi cok bozuyor.
Bende bir iki seneye otuz yasinda olacak bir insanim zaten yanlis birsey gorsem kendi hayatimi neden atese atmak isteyeyim ki yani. Ama bunu anlatamiyorum onlara

İlişkimi bitirmem. Sevgili ile annemi tanistirir vakit geçirmelerini sağlarım. Mümkünse annesini babasını türkiye ye davet ederim veyahut üşenmem İngiltere geziye gidiyormuş gibi anne babayı götürüp sevgili ailesiyle de bir yerde tanistiririm.buraya kadar sorun yoksa ama anne hala istemiyorsa da fazla zorlarsan sizin için Türkiye de de kalmam yurtdisina yerleşirim derim.

Mumkun degil tanismaz. Suan maddi sorunlarimiz cok fazla oldugu icin ingiltereye gitme isinude ayarlayamam ama onun annesi gelecek turkiyeye.
Verdiginiz tavsiyeler icin tesekkur ederim :)

Çok şanslısınız öncelikle :)
Ayrıca Türk erkekleri çok mu iyi de elin İngilizini beğenmiyor anneniz.. Çok ilginç.

Ailenize biraz zaman tanıyın. Tanışınca fikirleri değişir belki ama siz ilişkinizden eminseniz kararlı durun..

Ne güzel ileride başka ülkede yaşama fırsatınız olacak

Tesekkur ederim yorumunux icin. Ben soyluyorum ama hic dinlemiyor beni. Buraya geldigi zaman anneme cikolata paketi yaptirip gonderiyor benimle. Benimle de cok ilgili cok ince dusunen centilmen birisi. Daha onceki iliskilerimde hic gormedigim kadar deger goruyorum ama annem sadece olmaz bu is diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…