- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
Türkiye'de evli erkekler zaten başları aşağıda geziyorlar, hiçbir kadına bakmıyorlar . Aldatma nedir falan da bilmezler! Bize facebook'dan yazanlar, oyunlarda bile kadınlara yürüyenler Türkiye'ye sonradan yerleşen yabancılar. Annenize bir kk üyeliği alın da girip bir derdim var topiğini okusun. O zaman anlar belki aldatmanın kişilikle alakalı olduğunu.Onlar rahat olurlar baska kizlarlada gorusup konusurlar cabuk aldatirlar vs..
Annen şaka yapıyor değil mi
Son zamanlarda millet Türkiye'den kaçıp başka yerde yaşamak istiyor. Hani Almanya gibi bi ülkede sen yaşasan adamda Türkiye de yaşasaydı annenin tezi doğru olabilirdide. Anlamadım anneni.amaci Türkiye'de yasamaktir seni kullaniyordur belki...
:) bu kadar salak olduğunu sanmıyorumamaci Türkiye'de yasamaktir seni kullaniyordur belki..
Yabancıların aşk ve sevme anlayışı farklı
Sevgi bitince direk boşanıyorlar özellikle çocuk olduktan sonra bizde ise çocuk olduğu için yine zoraki evlilikler sürüyor birde adamlar
Çapkın gözleri başka daha güzele gence hemencik kayıyor, bence evlilik bir kumar
Kültür olayları farklı sadece aşk yeterli olmaya biliyor, birde onlar için boşanmak çok normal, onunla evlenince bunları göze almalısın,
Bende tanimaya calisiyorum. Ama hergun bu muhabbetler olunca modum cok dusuyor moralim bozuluyor
28 yasindayim. Bide cok akli havada biri degilim zaten. Yani bende suan evlilik dusunmuyorjm cok erken ama tanimak istiyorum. Annem oyle yorumlar uapincada modum düşüyor hevesim kaciyor maalesefIngiliz mi burada yasamak icin sizinle evleniyormus. Kahkaha attım :) Bu konularsa etkilenmeyin annenizden. Ayrıca siz kimseye verilmiyor, evleniyorsunuz. yaşınız da uygun sanırım.
Ben suan evlilik dusunmuyorum zaten. Katiliyorum size bende cok erken oldugunu dusunuyorum. Ama onu tanimak istiyorum. Annemin konusmalari modumu dusuruyor cok fazla etkiliyor beniAnnenizin "elalem ne der" mantığını çok saçma buldum açıkcası.
Dinini veya milli kimliğini dert edinse makul karşılanabilirdi.
Bunları sorun etmiyorsa elaleme ne.
Ayrıca ben olsam 2 ayda evlilik düşünmezdim. Yerli biri olsa bile erken iken kültürünü, ailesini, gelmişini geçmişini bilmediğiniz biri ile biraz daha temkinli ilerlemelisiniz.
Yurt dışında da bazı gerekçeleri sağlayabilirsen eğer ayrıysanız çocuğu göstermezsiniz ve çocuğa 600 metre yaklaşması yasaköncelikle kim olursa olsun ister yerli ister yabancı daha ciddi düşünmek için çooook erken. 2 ayda kimseyi tanıyamazsınız.
ayrıca bu kadar kısa süreli bi flörtte annene anlatmak için de çok erken olmuş ama artık o kısmı geçelim.
annenin savları kesinlikle çok bağnazca bi kere. el alem ne der diye mi evleneceksiniz? çocukları alıp kaçmak nedir gittiği ülke türkiye mi de hukuk olmasın. uluslararası hukuğa uymasın? TR'de yaşamak için seni kullanıyor kısmına da yorum bile yapamıyorum böyle bi saçmalık duymadım zira.
ayrıca Türk erkeği rahat değilmiş de aldatmıyor muymuş? tam tersine rahat adam aldatmaz zaten ihtiyacı yoktur. bizim Türk erkekleri gibi abaza olmuyorlar zira. burdaki konular malumunuz..
neyse.. velhasıl bu savlar saçma ama zaten evlilik için de çok erken. bi gezin tozun birbirinizi iyice tanıyın. sen onun ailesini taniyabilme ihtimalin varsa tanı, yaşam tarzını iyice öğren sonra karar verirsin ailen ile ilgili mevzuya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?