- 24 Mayıs 2021
- 1.191
- 1.002
- 83
- 39
- Konu Sahibi AlerjikRinit
-
Hiç bu açıdan düşünmemiştim. Huzurları olsunda.Mal mülk komple adama kalır . Konu sahibi birikim için kenara bir iğne atmasa bile çocuklarına 2 ev ( artı varsa arsa yazlık vs) birakir
Başka da avantaj yok :)
Yok kardeşim oturmama konusunda şart koşarım diyor. Beyfendi oturmak istediğini söylemiş sadece. Kira vermeyiz istediğin gibi dekore ederiz demiş. Takı eşya ne istersen yaparız demiş.Ne ıstersen yaparım dıyen aile apartmanı gibi Bi sart kosamaz kı
Annesi oğluna fazla düşkünmüş.
Aynı binada oturmak konusunda ısrarcıymış
Kayınvalide adayı oğluna düşkün ve aynı apartmanda oturma konusunda ısrarcı, oğul da saf.Ne istersen altın eşya falan yaparım demiş tanıştığı bey. Temiz kalpli saf biri diyor
Çok mülayim yumuşak, saf kalpli biri diyor.Tek erkek olup olmama değil evleneceği insanın karakteri, aile yapısı önemli burada.
Aile apartmaninda ısrarcı olacak insanlar ayrı evde de rahat vermeyebilir mesela, görüştüğü kişi çok yumuşak huyluysa ailesine karşı sınırlar noktasında da aynı tutumu gösterebilir. Mesele ayri evle bitmez yani.
Çok mülayim yumuşak, saf kalpli biri diyor.
Kimseye kırmak istemeyen biriymiş.
Kardeşim de çok naif biridir. Yüzüne gelemez kimsenin. Kaynana cazgırsa yönetir bunları.Kayınvalide adayı oğluna düşkün ve aynı apartmanda oturma konusunda ısrarcı, oğul da saf.
Anne yönetici oğul söz dinleyici, kardeşiniz idare ederim diyorsa evlensin ama şu durumda Kibar Feyzo Adile Naşit Kemal Sunal sahnesi canlanıyor aklımda.
Eki Görüntüle 3423177
Yazarken hoş görünen şeyler evlilik içi dengelerde sorun yaşatabilir kardeşinize. Sınır çizemez böyle insanlar kolay kolay.Çok mülayim yumuşak, saf kalpli biri diyor.
O zaman yandılar, kardeşiniz dert sahibi olur burada mevzu adamın tek çocuk olması değil, kardeşinizin de eş adayının da saf olması.Kardeşim de çok naif biridir. Yüzüne gelemez kimsenin. Kaynana cazgırsa yönetir bunları.
Beyfendi tek çocuk ve herşeyleriyle çok ilgiliymiş anne babasının.
Annemle arkadaş gibiyiz herşeyimizi birbirimizle paylaşırız demiş. Baba biraz pasif anladığım kadarıyla.
Ben ayrı şehirlerde anlaşamamış biri olarak hep olumsuz yorum yapınca yanlış mı yapıyorum diye size sormak istedim.
Kardeşim sınırlarını bilen biridir.Yazarken hoş görünen şeyler evlilik içi dengelerde sorun yaşatabilir kardeşinize. Sınır çizemez böyle insanlar kolay kolay.
Yok kardeşim oturmama konusunda şart koşarım diyor. Beyfendi oturmak istediğini söylemiş sadece. Kira vermeyiz istediğin gibi dekore ederiz demiş. Takı eşya ne istersen yaparız demiş.
Yoook kardeşim saf değil. Naif biri. Sınırlarını çizer. Soğuk ve mesafelidir. Ama işte evin tek çocuğuna yapabilir mi bilmiyorum. Evlense de sürekli beraber olmak isterler tek çocuk çünkü.O zaman yandılar, kardeşiniz dert sahibi olur burada mevzu adamın tek çocuk olması değil, kardeşinizin de eş adayının da saf olması.
Öyle olmuyor işte o. Sorun ayrı aile olamıyor oluşu zaten. Onlar bir aile kız kardeşiniz onlara eklenecek. Kız kardeşiniz çocuk doğursa bile olamaz. Birde okumaya başka şehire gitmemiş bir çocuksa eğer sürekli bildiği eve gitmek istiycek.Evi ayrı evim ayrı olcak. Aynı apartmanda oturduğumuz komşularımızı aylarca görmüyorum diyor. Kızım annesi babası nasıl görüşmüycem diyorum ee abla biz ayrı ailece olcaz ya diyor.
En kötüsü. Kimseyi kırmak istemeyen çok mülayim insanlar manipülasyona en maruz kalan insanlardir. Karısını en çok ezdiren de onlardır. Şahsen sınırları olan ve sınırlarına sahip çıkma konusunda motivasyonu olan insanlari tercih ederdim ben. Böylesi "biz böyle karar verdik, eşim rahat edemez ben kalacagim hastanede" diyemez, "kıyamam onun da tek torunu, hevesleniyor. Ne var yani annem gelse ilk gece hastanede kalsa. Sanki kötü niyetinden" diye karısının her mutlu anını baltalarÇok mülayim yumuşak, saf kalpli biri diyor.
Tek çocuk değil ki mesele. Buna takılmaya gerek yok bence. Kardeşinizin sınır bilmesi tek başına yetmez, evleneceği insanın da bilmesi gerekir. Bunun ailede başka erkek çocuğun olmamasıyla alakası yok.Kardeşim sınırlarını bilen biridir.
Ama işte evin tek çocuğuna söker mi bilmiyorum.
Çok haklısınız.En kötüsü. Kimseyi kırmak istemeyen çok mülayim insanlar manipülasyona en maruz kalan insanlardir. Karısını en çok ezdiren de onlardır. Şahsen sınırları olan ve sınırlarına sahip çıkma konusunda motivasyonu olan insanlari tercih ederdim ben. Böylesi "biz böyle karar verdik, eşim rahat edemez ben kalacagim hastanede" diyemez, "kıyamam onun da tek torunu, hevesleniyor. Ne var yani annem gelse ilk gece hastanede kalsa. Sanki kötü niyetinden" diye karısının her mutlu anını
Şu cümleleri kardeşiniz kurmadı mı?Yoook kardeşim saf değil. Naif biri. Sınırlarını çizer. Soğuk ve mesafelidir. Ama işte evin tek çocuğuna yapabilir mi bilmiyorum. Evlense de sürekli beraber olmak isterler tek çocuk çünkü.
Evi ayrı evim ayrı olcak. Aynı apartmanda oturduğumuz komşularımızı aylarca görmüyorum diyor. Kızım annesi babası nasıl görüşmüycem diyorum ee abla biz ayrı ailece olcaz ya diyor.
Sordum şimdi yok gitmemiş.Öyle olmuyor işte o. Sorun ayrı aile olamıyor oluşu zaten. Onlar bir aile kız kardeşiniz onlara eklenecek. Kız kardeşiniz çocuk doğursa bile olamaz. Birde okumaya başka şehire gitmemiş bir çocuksa eğer sürekli bildiği eve gitmek istiycek.
Evet o kurdu.Şu cümleleri kardeşiniz kurmadı mı?
Kusura bakmayın lakin bu cümleleri kuruyorsa saftır, onun sınırı da mesafeli hali de nazını geçirdiklerinedir, el oğluna gidince ne sınır çizebilir ne mesafe koyabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?