- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.798
- 388
- 45
- Konu Sahibi AlerjikRinit
KArdesinin sen x veya y dedin diye o.tarafa yonlenecegini dusunmen de senin hatan..Dogruya yonlendirmem lazim demissin de senin dogrularin sonucta...Hatta kendin de karar veremeyip buraya fikir sormussun, o halde kardesinin karari burdaki cogunlugun karar mi olucak?
Zaten kiz sen bisi deyince olumsuzsun falan demis...Annesi babasi degilsin bu kadar mudehale neden?

Zaten kiz sen bisi deyince olumsuzsun falan demis...Annesi babasi degilsin bu kadar mudehale neden?

yani tek çocukla falan çok ilgisi yok. aileyle ilgili. onu da kardesiniz tanıyıp görerek öğrenecek
 yani tek çocukla falan çok ilgisi yok. aileyle ilgili. onu da kardesiniz tanıyıp görerek öğrenecek  bizde 4 erkek olmalarına rağmen tüm gelinler ciddi bir baskı altında
 bizde 4 erkek olmalarına rağmen tüm gelinler ciddi bir baskı altında  deliriciiiğmm
 deliriciiiğmm  yeni evliyken kaynanama gittik. Eşimin asla yemeyeceği bir yemek yapmış. Tadına bile bakmaz yani okadar... 'Anne nie bunu yaptın oğlun sevmezki' dedim... 'Benim oğluma iftira atma, benim oğlum geçen bana dediki anne ben asssslllaaa yemek seçmem' 'o mu dedi cidden' dedim evet dedi. Eşim geldi sofrayı getiricez ne yaptınız dedi. Annesi yemeği söyledi bu bi cellallendi... 'Sen bilmiyo musun ben onu yemem nie yapıosun' falan baya söyleniyor ama... Ben de tek kelime demedim. Kaynanam döndü ee oğlum sen bana dedin ya anne ben asla yemek seçmem die dedi. 'Ne zaman dedim ya ben nasıl yemek seçmiyorum, sen bilmiyo musun ben her şeyi yemem' dedi. O gün bugündür laf edemez
 yeni evliyken kaynanama gittik. Eşimin asla yemeyeceği bir yemek yapmış. Tadına bile bakmaz yani okadar... 'Anne nie bunu yaptın oğlun sevmezki' dedim... 'Benim oğluma iftira atma, benim oğlum geçen bana dediki anne ben asssslllaaa yemek seçmem' 'o mu dedi cidden' dedim evet dedi. Eşim geldi sofrayı getiricez ne yaptınız dedi. Annesi yemeği söyledi bu bi cellallendi... 'Sen bilmiyo musun ben onu yemem nie yapıosun' falan baya söyleniyor ama... Ben de tek kelime demedim. Kaynanam döndü ee oğlum sen bana dedin ya anne ben asla yemek seçmem die dedi. 'Ne zaman dedim ya ben nasıl yemek seçmiyorum, sen bilmiyo musun ben her şeyi yemem' dedi. O gün bugündür laf edemez