Ailenin verdigi harçlığı sürekli başa kalkması bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kimseden para istemiyorsan babana soyle
babana de haftalik gonderme, aylığını gönderme diye:)
herkesten para alip okuyup çalışmayip tekrar okuyup 26 yasinda artik kendisinin ailesine yardim etmesi gereken cagda "dogurdunuz bakacaksiniz, korunsaydiniz" diye ergen ergen konusmak hic dogru degil.
muhtemelen buradaki cevaplar gibi ailenize de cevaplar veriyorsunuz o yüzden delleniyorlar

Hodri meydan benim sakınacak bir şeyim yok bana burda edilen hakaretlerin yanında hiçbir şey okuduğum okula kapasiteme kadar assagalandim
Hiiiiç o topa girme. Kimse sana hakaret etmedi, sen bırak söylemeyi duyduğumuzda yüzümüzün kızardığı küfürleri sıraladın. İş davaya varırsa kan alırlar…

baban harclik atarsa atar. atmazsa at mi yiyeceksin?
boyle atar gider yapiyorsun ama arkasinin dolu olmasi icin guvenecegin bir sey olmasi lazim. okul kutuphanesinde calisip geri odemeli kredi bile alsan parana güvenip restini çek ama baban harclik atmazsa okula gidecek otobuse binemeyecekken insanlarin biraz suyuna git - ya da calis
malesef ikinci bir opsiyon yok

Ama orospusu senin ananı avradını şekerim sıktır git Kevase sorumun altından gelmiş burda bana hakaret ediyor sen kimsin lan sıktır git
Ahahaha bu ne ya? Tam olarak ne okuyorsun ablacım sen? İnşallah zengin babanın halihazırda çok iyi avukatları da vardır zira annenin emekli maaşıyla tutacağı baro avukatıyla kolay kolay yırtamazsın bu kufurlerden sonra.

Son düzenleme:
26 yaşında daha bir üniversite bitirememişsin, güya çok zenginsin ama annene bi bileklik için ağlıyosun, üstüne burada millete küfürler ediyosun.
Ayrıca konu silmek yasak, alıntı yapan üye var oradan herkes okur, konu zaten geri gelecek.
Hakaretleriniz yüzünden biri dava açar umarım, burası anonim diye ana avrat düz gidemezsiniz.

Bu mesajını üye dava eder umarım. Terbiyesiz

Doğurdu, bakmak zorunda kafası olanlar yaşı büyük olsa da değişmez zaten. Babası elli yaş üstünde olup temizlik işi yapmasına rağmen bana bakmak zorunda diyen bir kız vardı. Ben de yirmi beş yaşındayım babam para verince utanıyorum bu biraz yapı meselesi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…