Ailenin verdigi harçlığı sürekli başa kalkması bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ooo seviye muhteşem
Kenar mahalle tarzı

Annenin emekli maaşını da rahat bırak o zaman

Kendinizde olmayan başkasında olan nasılda sizleri fesatlandirmis neye inanmak istiyorsanız ona inanabilirsiniz burda klavye düzeltmesi denilen bir şey var sizler ancak insanları aşağılayarak üstünlük elde etmeye çalışan tiplerin beğenmiyorsun sorumun altından defolup gidersin orospu

Ooo seviye muhteşem
Kenar mahalle tarzı

Annenin emekli maaşını da rahat bırak o zaman
Orrossspuuuuu sanana ama sana giren çıkan ne hayırdır orroospuu yüzsüz gibi hala sorumun altındasın sizin dilinizden ancak böyle anlaşılır ben salağım kendimi niye açıklıyorsam böyle orospulara küfür edeceksin hadi yaz biraz daha küfür edeyim nede olsa alisiksindir

Tamamdır arkadaşlar, küfürler edildiğine ve sorum ghostlandığına göre kayda değer bir şey okumuyor kendisi, bas bas bağırırdı yoksa şunu okuyorum diye
Niye fesatlanayım sana ablacım. Ben çok şükür genceciğim, iyi bir bölümde üniversitemi okuyorum. 26 yaşına kadar da çoktaaann bitirmiş olacağımı umuyorum küfürler edeceğine vizelerine çalış. 30a kadar yolun var

Tamamdır arkadaşlar, küfürler edildiğine ve sorum ghostlandığına göre kayda değer bir şey okumuyor kendisi, bas bas bağırırdı yoksa şunu okuyorum diye
Kıytırık bir okul okuyor belli
Kalitesizliğinden ve cahilliğinden

Delirdi delirdi
Akıl hastanesine yatsın

Aileniz dediğiniz gibi zenginse bir kuşaktan bile zengin değil anlaşıldı.
Para nedir,ne işe yarar öğrenememişsiniz,öğretmemişler.
Üzerinizde durmuyor yani hiç.
Zaten üç kuruş için annenizle kavga etmenizden,çetele tutmanızdan anlaşılıyordu küfür de sosu olmuş.

Gerçekten öyle şuraya yazdığıma o kadar pişman oldum ki insanlar mutsuzluklarini resmen bana aktardilar isitmedigim hakaret kaldı Allah Gerçekten böyle tiplerden korusun en son ağzımı bozmak zorunda kaldım nasıl bir siteyse ne engelleme var ne bir şey sorumuza kaldiricam şu siteye bir daha da girmem

Evet bacım öyle haklısın peki hakaretin ettin içini döktün bu gece rahatça uyuyabilirsin iyi geceler

Bu imlayla okul birincisiysen vay o okulun haline.

Kadın artık okulu bitirse de kurtulsak diye hediye bile vaadetmiş resmen.

Bu imlayla okul birincisiysen vay o okulun haline.

Kadın artık okulu bitirse de kurtulsak diye hediye bile vaadetmiş resmen.
Haklısınız ben salağım aptalım beyinsizim bu sizlerin içini soğuttunuz mutlu etti mi mutlu ettiyse artık daha fazla sorumun altına yorum yazmayın ve konuyu kapatıp siliyorum umarım sizler kendi hayatlarinizda mutlu olup mutlu bireyler yetistirirsiniz iyi akşamlar

Kendini bilmen de bir adım. Ama konuyu silemen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…