zenginlik fakirlik allahin mülkü kime verip kime vermiyeceni allah bilir
kimini zenginlikle kiminide fakirlikle sinarmiski kullarim bana isyan edecekmi diye
bence cocugun zenginligine deyil dinden imandan haberi varmi vicdan merhameti varmi
görgüsü nasil ailleler birbirine uygunmu istemesende aillerlerde gel git yapiyorlarrrrr onlara bakilmali
para pul geciciiii seyler dünyalik az asim agrisiz basim saglik olsun gerisi olurrrrr
ah canım benim ne de guzel özetledin..erkek arkdsım çok ince düşünen biri benimle ilgili olan konularda çok hassastır.beni çok dşünür.babam çalış diye bana işler bulurken o benim işe gitmeme asla razı olmadı ben çalışırım sen yeterki gitme nekadar lazımsa ben sana veririm evde otur derslerinden başkada bırsey düşünme dedi.her zman da derslerimi benim huzurumu önce düşündü..kendisinin de sıkıntıları var onların hepsını benımle paylaşmak ıstemez ben ısrar edince ancak bıraz anlatır aklıma takılsın ıstemez ilk tanıstığımız günden beri de hep boylede en ufak bir değişimini görmedim tatlım.vicdanlı çok duyarlı her konuda 5vakit tamamlayamazsa bile namazlarını kaçırmamaya çalışan biri.en önemlisi de kendi çabalarıyla kımsenın desteği olmadan hayatını kurması hep bunun için çalışması ama bende bunu babama anneme anlatamıyorum.anlamak istemıyorlar güzelim..hayırlısı neyse o olsun diyorum..