Bu sürenin yeterli hatta uzun olduğunu ah onlarda anlasa:)Yani belki misafirperverlikten diyorlardır aileniz de. Bizde de mesela misafire 1 saat de otursa 5 saat de otursa "daha otursaydınız ya" denir. Buda onun gibi olmasın
Bence çok uzun kalıyorsunuz bu arada.
Eşimin ailesine bi senedir ilk kez gidicez 10 günlük..Bencede yeterli ama ah bu anne babalar..Onlara kalsa yazın 1 ay kalmalıyım en azBence kaldiginiz sureler cok uzun. Ben ailemin yaninda kaliyorum ama esimin ailesine 4 5 ayda bir ancak 2 gecelik filan gidiyoruz. Kendi ailem olsaydi da aynı sekilde olurdu. 3 4 ayda bir 15 gun cok fazla bence.
Bizimkilerde aynı süre konusunda bir türlü yaranamadım gitti.Bisi desem icten içe eşimi suçluyorlar.Ailesini yanında istemek suç sanki.Milletin kızları 1 ay kalıo bir gelince diyorlar.Onların farkında olmadıkları onlar senede 1 geliyor:)benim annem de 1 ay kalsam giderken ağlar hemen gidiyorsunuz diye,
yazları her fırsatta gidiyorum çünkü yazlıkta kalıyorlar ve kızımla bizim ayrı katımız var (odamız banyomuz vs)
kışın genelde onlar gelip 3-4 gün kalıp gidiyorlar,
ama asla memnun değiller, onlara kalsa hepimiz aynı şehirde dipdibe yaşamalıyız
Onlarda geldi kışın bir 20 günde onlar kaldıNiçin onlar da gelmiyor
orta yol bulunur bu şekilde, anne baba özler evladını kendilerince haklılar ama siz de haklısınız
incitmeden yolu bulunuz, sorun yeter ki bundan öte olmasın :)
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Ben bir yıldır eşimin işi dolayısıyla ailemden farklı bir şehirde yaşıyorum.Ailemle ilk ayrı kalışımız..
Benim yaşadığım sorun şu.3-4 aylık zaman aralıklarında sürekli ailemin yanına gidip 10-15 gün arası kalıyorum.Eşim işi dolayısıyla izin sıkıntısı olan biri.O bize genelde eşlik edemiyor.Ama ailemde sürekli bir memnuniyetsizlik var.Mesela geçen haziranda 15 güne yakın kaldım ordayken babam bana sürekli az kaldın az daha kalsaydın,yaşadığın yer çok sıcak,çocuk(kızımdan bahsediyor)orda nasıl kalıcak,eşin daha kal demiyormu falan dedi.En son baba biz bir aileyiz oda babası kızını özlüyor klimada aldık bisi olmaz dedim.Annemi aradm az önce eylül sonu gelicem 10 gün kalıcam die ilk tepki bi 5 gün daha kalsaydın..Yani kızlar çok baskı yapmasalarda bunlar beni sürekli geriyor.Hep az daha kal bu kadarmı geldin demeler.Tamam ilk kez ayrı kalıyoruz ama alışmamız gerek.Benimde burda bir düzenim var sonuçta.Sonra eşimle sorun yaşıyorum.Ben burda siz gidince sürekli yalnız kalıyorum sizden başka kimsem yok sonuçta benide düşünmen gerek çocuğumu çok özlüyorum diyor.Sürekli ailenin yanına gitmeye çalışıyorsun diyor.Eşime hak veriyorum ama benim sorunum kimseyi kıramamak.Bu yüzden bugüne kadar hep arada kaldım ve çok yıprandım..
Siz uzakta olanlar özellikle ne kadarda bir gidip kalıyorsunuz ailelerinizin yanında???Bende bir sorun yok dimi?
Biliyorum beni özlüyorlar bende çok özlüyorum ama tatlıda olsa sitem duymak yoruyor beni çünkü arada kalıyorum.Esimde bu taraftan sitemli..Ve ben yapı olarak kimse üzülmesin herkes memnun olsun osteyen biriyim.Bu mümkün değil farkındaym ama söylenılenlerden etkileniyorum istemesemdeÇok şanslısınız öyle düşünün keşke benim annem babam da böyle olsalardı :)
Biliyorum beni özlüyorlar bende çok özlüyorum ama tatlıda olsa sitem duymak yoruyor beni çünkü arada kalıyorum.Esimde bu taraftan sitemli..Ve ben yapı olarak kimse üzülmesin herkes memnun olsun osteyen biriyim.Bu mümkün değil farkındaym ama söylenılenlerden etkileniyorum istemesemde
Hiç gitmemekte olmaz bende özlüyorum tabiki onları.Ama süre konusunda anlaşamamak yoruyor dediğim gibi:)Ben olsam hiç gitmem siz iyi gidiyorsunuz 10 15 gün. Pek de doğru bulmuyorum açıkçası. Hatta ailenin baskı yapması çok yanlış. De ki ailene hiç gelemeyebilirdim de buna da şükür.
Rahat ediyorum tabiki kendi evim gibi olmuyor ama bu sehirde o kadar yalnızımki orda yemek önüme geliyor temizlik düşünmüyorum çocuğa azcık bakan biri olup kendimle kalınca valla bu süreyi nimetten sayıyorum yalan yokAilenizle kaldiginiz sure yeteri kadar uzun,hatta fazla uzun bence. Cocugunuz da varmis nasil rahat ediyorsunuz? Evinizde bir duzeniniz olur ama baska bir evde rahat edilmez bence.
İnsan ailesinin evinde bunun icin kalmaz ki amaRahat ediyorum tabiki kendi evim gibi olmuyor ama bu sehirde o kadar yalnızımki orda yemek önüme geliyor temizlik düşünmüyorum çocuğa azcık bakan biri olup kendimle kalınca valla bu süreyi nimetten sayıyorum yalan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?