Ailenize Ne Sıklıkta Gidiyorsunuz??

Evime 5 dk mesafede oturuyor ailem. Buna rağmen 10 günde bir akşam yemeğe gideriz o kadar.
3 4 ayda 15 gün inanılmaz fazla bir süre.
Aileniz bencillik ediyor, bir çocuk da babasından o kadar uzun ayrı kalmamalı.
Yılda 3 sefer 1er hafta gitmeyi planlayın artık.

Tabiki kalma sebebim bu degil rahat etme konusuna istinaden dedim.Annem kıyamam orda ben rahat edim yorulmiim die herseyi önüme kadar getiriyor buda dinlenmemi sağlıyor birazda olsa.ama eşimin yerine koyuyorum kendimi oda çok haklı valla diorumya kimse kırılmasın die arada kaldm

Senede bir kere bir ay gidip kaldım iki kere, zaten iki yildir evliyim. Ailem yurtdışında, oradan geldim evlendim. Yani çevrem, doğduğum büyüdüğüm yer orası, haliyle özlüyorum. Eşim kabul etmişti ama sonra arıza çıkardı. Bu erkekler de bir değişik.

Valla arada 1200 km var ailemle, 1 yıllık evliyim, 1 kere gittim şimdiye kadar, onda da 20 gün kaldım döndüm.

Ailem de sen mutlu ol yeter bize diyorlar, azıcık anlayış.
Evet yaaa azcık anlayıs benimde beklentim bu..

Maşallah size

Inanın çocuğun düzenide bozuluyor.Orası kalabalık buraya gelince yalnız kalıyor nedensiz aglamalar baslıyor bu sefer baba işe falan giderken

Kaldığınız süreler normalde çok bile. Ama aileniz sitem ettiğinde önerim bunu eşim yalnız kalıyor, o eve dönmemizi istiyor şeklinde değil de, annecim kaldığımız yeterli, evimizi, babamızı özlüyoruz şeklinde söyleyin.
Size bu kadar düşkünler demek ki içten içe eşinizi suçlamasınlar en azından.

Evlenince bisi denmesede gidip gelmeler göze batmaya başlıyor zamanla

Artık öyle yapıcam bu süre bana yeterli bende evimi düzenimi özledim şeklinde konusucam bundan sonra.

3-4 ayda bir 15 gun fazla zaten
ben eşim olmadan aileme ugrasam kocan nerde der annem de babam da
eşim 2 ayda bır iş seyehatıne cıkar o zaman gider kalırım annemlerde , o da iki gün
o bile sıkar beni evimiz özlerim

bence sen düşüncesiz davranıyorsun
eşini neden o kadar sık ve uzun süre yanlız bırakıyorsun ki

Biraz abartı bi durumda olduğumuzun bende farkındayım ondanda konu açtım bir nevi vicdan rahatlatma,birilerinin benimle aynı düşüncede olduğunu görmek.Çünkü bazen aileme karşıda vicdan yapıyorum haksız olduklarını bilsemde..Burda biri var mesela kız tüm yazı annesinin yanında geciriyor yaz bası bi gidiyor 3-4ay yok.Eşi için diorumki karını geçtim insan çocuğunudamı özlemez ..Sonra eşimi bi daha seviyorum adam bizi yanında istiyor die

Evet çok erkek fırsat kollar , karım gitse de rahat takılsam diye

Annemlr çok yakınız 1 gün durup 1 gün giderim, ben gitmesem o gelir . Gidince de yat yat der ) bizi istiyorlar yanlarında kızamam ki ben ona

Eşiniz haklı bence. Aileniz bencil davranıyor. Sizde eşinizin ses çıkarmayışını fırsat biliyorsunuz. Eşinizde sizi bırakıp uzun seyahatlere çıkmaya başlayınca anlarsınız ona nasıl hissettirdiğinizi.

Bsn hissettirdiğimin farkındayım ama ailemide suçlayamıyorum vicdan yapıyorum..Zaten bundan sonra biraz daha farkına varmalarını sağlayacağım ailemin.Ben eşimi anlıyorum ve hakta veriyorum ona.Kavga dövüş olmadan orta yolu bulmaya çalışıyorum sadece

Annemlr çok yakınız 1 gün durup 1 gün giderim, ben gitmesem o gelir . Gidince de yat yat der ) bizi istiyorlar yanlarında kızamam ki ben ona
Evet onlarada kızamıyorum ama aynı durumda kv olsa demedigimizi bırakmayız

Son düzenleme:

Kesinlikle sizde bir sorun yok. Kusura bakmayın ama anne babanız bir büyük olarak aklı selim insanlar olsa, siz kalmak isteseniz dahi size izin vermemeleri gerek. Evlendiğinizi, sizin de artık bir düzeniniz eviniz eşiniz olduğunu anlatmanız gerek. Eşiniz için de hiç hoş bir durum olmadığı zaten ortada.

VE çok haklı adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…