- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
Tabiki kalma sebebim bu degil rahat etme konusuna istinaden dedim.Annem kıyamam orda ben rahat edim yorulmiim die herseyi önüme kadar getiriyor buda dinlenmemi sağlıyor birazda olsa.ama eşimin yerine koyuyorum kendimi oda çok haklı valla diorumya kimse kırılmasın die arada kaldmİnsan ailesinin evinde bunun icin kalmaz ki amabir yardimci kadin bulup evinizde otursaniz esiniz de cocugunu bu kadar ozlemez sanirim. Benzer seyi erkekler yapinca keske evlenmeseydin de ananla otursaydın diyoruz ya genelde,onu hatirlatayim istedim ben de. Yoksa kimsenin hayat tarzina mudahale etmemek lazim
Evet yaaa azcık anlayıs benimde beklentim bu..Valla arada 1200 km var ailemle, 1 yıllık evliyim, 1 kere gittim şimdiye kadar, onda da 20 gün kaldım döndüm.
Ailem de sen mutlu ol yeter bize diyorlar, azıcık anlayış.
Maşallah sizeBende şuan ailemden 750 km uzaktayım ilk defa böyle uzak kaldık ne yazikki eşimin senede bir 20 gün birde 10 gün izni var 20 günlük izin yaza geliyor 10 gün kışa . Eşim olmadan ailemin yanına gitmeyi düşünmüyorum açıkladı ya sebebini bilmiyorum şuanneyde kasımda gidicez . Eşimin 12 günlük bir göreve gitme durumu vardı annem sen bize gel değişiklik olur evde otursan sıkılırsın dedi yok ben kocam olmadan gelmem dedim eşim olmadan uyuyamıyorum eşimde aynı şekilde yatakta ayağım ayağıma değecek illa ki bence kalma sürelerin çok gerilmene gerek yok bence
Sıkıntını onlara da söyle, senin baban seni nasıl özlüyorsa, damatları da kızını özlüyor.Evet yaaa azcık anlayıs benimde beklentim bu..
Inanın çocuğun düzenide bozuluyor.Orası kalabalık buraya gelince yalnız kalıyor nedensiz aglamalar baslıyor bu sefer baba işe falan giderkenEvime 5 dk mesafede oturuyor ailem. Buna rağmen 10 günde bir akşam yemeğe gideriz o kadar.
3 4 ayda 15 gün inanılmaz fazla bir süre.
Aileniz bencillik ediyor, bir çocuk da babasından o kadar uzun ayrı kalmamalı.
Yılda 3 sefer 1er hafta gitmeyi planlayın artık.
Kaldığınız süreler normalde çok bile. Ama aileniz sitem ettiğinde önerim bunu eşim yalnız kalıyor, o eve dönmemizi istiyor şeklinde değil de, annecim kaldığımız yeterli, evimizi, babamızı özlüyoruz şeklinde söyleyin.Bizimkilerde aynı süre konusunda bir türlü yaranamadım gitti.Bisi desem icten içe eşimi suçluyorlar.Ailesini yanında istemek suç sanki.Milletin kızları 1 ay kalıo bir gelince diyorlar.Onların farkında olmadıkları onlar senede 1 geliyor:)
Evlenince bisi denmesede gidip gelmeler göze batmaya başlıyor zamanlaSenede bir kere bir ay gidip kaldım iki kere, zaten iki yildir evliyim. Ailem yurtdışında, oradan geldim evlendim. Yani çevrem, doğduğum büyüdüğüm yer orası, haliyle özlüyorum. Eşim kabul etmişti ama sonra arıza çıkardı. Bu erkekler de bir değişik.
Artık öyle yapıcam bu süre bana yeterli bende evimi düzenimi özledim şeklinde konusucam bundan sonra.Kaldığınız süreler normalde çok bile. Ama aileniz sitem ettiğinde önerim bunu eşim yalnız kalıyor, o eve dönmemizi istiyor şeklinde değil de, annecim kaldığımız yeterli, evimizi, babamızı özlüyoruz şeklinde söyleyin.
Size bu kadar düşkünler demek ki içten içe eşinizi suçlamasınlar en azından.
3-4 ayda bir 15 gun fazla zatenArkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Ben bir yıldır eşimin işi dolayısıyla ailemden farklı bir şehirde yaşıyorum.Ailemle ilk ayrı kalışımız..
Benim yaşadığım sorun şu.3-4 aylık zaman aralıklarında sürekli ailemin yanına gidip 10-15 gün arası kalıyorum.Eşim işi dolayısıyla izin sıkıntısı olan biri.O bize genelde eşlik edemiyor.Ama ailemde sürekli bir memnuniyetsizlik var.Mesela geçen haziranda 15 güne yakın kaldım ordayken babam bana sürekli az kaldın az daha kalsaydın,yaşadığın yer çok sıcak,çocuk(kızımdan bahsediyor)orda nasıl kalıcak,eşin daha kal demiyormu falan dedi.En son baba biz bir aileyiz oda babası kızını özlüyor klimada aldık bisi olmaz dedim.Annemi aradm az önce eylül sonu gelicem 10 gün kalıcam die ilk tepki bi 5 gün daha kalsaydın..Yani kızlar çok baskı yapmasalarda bunlar beni sürekli geriyor.Hep az daha kal bu kadarmı geldin demeler.Tamam ilk kez ayrı kalıyoruz ama alışmamız gerek.Benimde burda bir düzenim var sonuçta.Sonra eşimle sorun yaşıyorum.Ben burda siz gidince sürekli yalnız kalıyorum sizden başka kimsem yok sonuçta benide düşünmen gerek çocuğumu çok özlüyorum diyor.Sürekli ailenin yanına gitmeye çalışıyorsun diyor.Eşime hak veriyorum ama benim sorunum kimseyi kıramamak.Bu yüzden bugüne kadar hep arada kaldım ve çok yıprandım..
Siz uzakta olanlar özellikle ne kadarda bir gidip kalıyorsunuz ailelerinizin yanında???Bende bir sorun yok dimi?
20 gün mü maşallahOnlarda geldi kışın bir 20 günde onlar kaldı
Biraz abartı bi durumda olduğumuzun bende farkındayım ondanda konu açtım bir nevi vicdan rahatlatma,birilerinin benimle aynı düşüncede olduğunu görmek.Çünkü bazen aileme karşıda vicdan yapıyorum haksız olduklarını bilsemde..Burda biri var mesela kız tüm yazı annesinin yanında geciriyor yaz bası bi gidiyor 3-4ay yok.Eşi için diorumki karını geçtim insan çocuğunudamı özlemez ..Sonra eşimi bi daha seviyorum adam bizi yanında istiyor die3-4 ayda bir 15 gun fazla zaten
ben eşim olmadan aileme ugrasam kocan nerde der annem de babam da
eşim 2 ayda bır iş seyehatıne cıkar o zaman gider kalırım annemlerde , o da iki gün
o bile sıkar beni evimiz özlerim
bence sen düşüncesiz davranıyorsun
eşini neden o kadar sık ve uzun süre yanlız bırakıyorsun ki
Evet çok erkek fırsat kollar , karım gitse de rahat takılsam diyeBiraz abartı bi durumda olduğumuzun bende farkındayım ondanda konu açtım bir nevi vicdan rahatlatma,birilerinin benimle aynı düşüncede olduğunu görmek.Çünkü bazen aileme karşıda vicdan yapıyorum haksız olduklarını bilsemde..Burda biri var mesela kız tüm yazı annesinin yanında geciriyor yaz bası bi gidiyor 3-4ay yok.Eşi için diorumki karını geçtim insan çocuğunudamı özlemez ..Sonra eşimi bi daha seviyorum adam bizi yanında istiyor die
Bileti almış bulundular bir kere.Onlarda sıkıldılar sonra evlerini özlediler uzun geldi onlarada..20 gün mü maşallah
Bsn hissettirdiğimin farkındayım ama ailemide suçlayamıyorum vicdan yapıyorum..Zaten bundan sonra biraz daha farkına varmalarını sağlayacağım ailemin.Ben eşimi anlıyorum ve hakta veriyorum ona.Kavga dövüş olmadan orta yolu bulmaya çalışıyorum sadeceEşiniz haklı bence. Aileniz bencil davranıyor. Sizde eşinizin ses çıkarmayışını fırsat biliyorsunuz. Eşinizde sizi bırakıp uzun seyahatlere çıkmaya başlayınca anlarsınız ona nasıl hissettirdiğinizi.
Evet onlarada kızamıyorum ama aynı durumda kv olsa demedigimizi bırakmayızAnnemlr çok yakınız 1 gün durup 1 gün giderim, ben gitmesem o gelir . Gidince de yat yat der) bizi istiyorlar yanlarında kızamam ki ben ona
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Ben bir yıldır eşimin işi dolayısıyla ailemden farklı bir şehirde yaşıyorum.Ailemle ilk ayrı kalışımız..
Benim yaşadığım sorun şu.3-4 aylık zaman aralıklarında sürekli ailemin yanına gidip 10-15 gün arası kalıyorum.Eşim işi dolayısıyla izin sıkıntısı olan biri.O bize genelde eşlik edemiyor.Ama ailemde sürekli bir memnuniyetsizlik var.Mesela geçen haziranda 15 güne yakın kaldım ordayken babam bana sürekli az kaldın az daha kalsaydın,yaşadığın yer çok sıcak,çocuk(kızımdan bahsediyor)orda nasıl kalıcak,eşin daha kal demiyormu falan dedi.En son baba biz bir aileyiz oda babası kızını özlüyor klimada aldık bisi olmaz dedim.Annemi aradm az önce eylül sonu gelicem 10 gün kalıcam die ilk tepki bi 5 gün daha kalsaydın..Yani kızlar çok baskı yapmasalarda bunlar beni sürekli geriyor.Hep az daha kal bu kadarmı geldin demeler.Tamam ilk kez ayrı kalıyoruz ama alışmamız gerek.Benimde burda bir düzenim var sonuçta.Sonra eşimle sorun yaşıyorum.Ben burda siz gidince sürekli yalnız kalıyorum sizden başka kimsem yok sonuçta benide düşünmen gerek çocuğumu çok özlüyorum diyor.Sürekli ailenin yanına gitmeye çalışıyorsun diyor.Eşime hak veriyorum ama benim sorunum kimseyi kıramamak.Bu yüzden bugüne kadar hep arada kaldım ve çok yıprandım..
Siz uzakta olanlar özellikle ne kadarda bir gidip kalıyorsunuz ailelerinizin yanında???Bende bir sorun yok dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?