ailenizi haftada bir ziyaret ediyor musunuz yoksa ben mi saçmalıyorum?

Ayda bir falan desek ben de giderim zaten. Haftada bir illa sen de gel demiyor ama ben ayrı hareket etmek istemiyorum bu kadar sık Birlikte bir şeyler yapalım istiyorum başka planlara dahil olmadan. O da gitmesin yani ajfhs Ben mi abartıyorum diye fikrinizi almak istedim

Kendi ailemle ayni sehirde degiliz zaten ama olsa da her hafta sonu oraya suruklemezdim eşimi.
Eşimin ailesiyle yakin oturuyor sayiliriz ama onlara da her hafta gitmiyoruz. Ben boyle zorunluluk şeklinde "illa gidecegiz" tarzi bir duzene gelemem, her hafta gitsen bir hafta gitmek istemesen sıkıntı yaratir sevgilin gibi tipler, yapmam demesine bakma.

Ayda 1 defa goruyorum kaynanayi en fazla.
Her haftasonunu kaynanamda yiyemem. Cumartesi icin plan yapip gezeriz, pazar da evde başbaşa dinleniriz genelde.
Her hafta iki aileye de gidip kendiniz ne ara vakit gecireceksiniz ki.

Bizim kayınvalide ile aramızda 5 dakikalık yol var. Zaten işlerimiz ortak gibi bişey. Ben canım ne zaman isterse gidiyorum eşim zaten gündüzleri genellikle o tarafta oluyor işi nedeniyle. Kendi annemle de aramızda 10 15 dakikalık mesafe var ben gidiyorum ben gidemezsem onlar geliyor yani genellikle böyle .

Ailesi kalabalık m?
Erkekler evde hizmet eder mi?
Annesini tani biraz.
Erkekler her işi yapıyor. Kadınların az dahil olduğunu gözlemledim şimdiye kadar Temizlik ve yemek yapma kısmı genelde erkeklerde, geri kalan da ortaklaşa yapılıyor. Ya bi de benim derdim ev işi değil. Gitmek istemiyorum çünkü zamanım kıymetli olay bu yani afkjhs

ahfjsahfjahsf çok güldüm ya bunlar nasıl stratejiler böyle çok ilginç bi dönüşüm olmuş

O Zaman açık net soyle.
Haftada bir çok fazla birbirimize zaman ayıramayiz çalışan insanlarız de.

Aşırı mantıklı şeyler söylediniz ya çok teşekkürler

Evlenmeden önce bunları konuşmanız iyi olmuş ben sizin yerinizde olsam net şekilde şöyle söylerdim. “ aileni istediğin zaman ziyaret edebilirsin lakin ben görev gibi gidip gelmelerden pek hoşlanmıyorum. Vakit buldukçada ziyaret edeceğim. “ . Ara cevap verir net olmazsanız kafanız ağrıır. Evlilikte de problemdir bu sık ziyaret psikoloji bozar. Bu arada bende annemleri haftada bazen 2 haftada bazen 3 haftada görüyorum. Laf etselerdi yoğunduk işimiz vardı oluyor. İlk zamanlar kaynanam 2 gün görmese laf ederdi. Dikkatli olun derm.

Hem görev gibi kurala bağlanmasından hem de her seferinde tüm günü bağlamaktan nefret ederim.
Spontan olmalı. Özlemişizdir, planımız yoktur tüm günde kalırız.
Fakat benim çalıştığım bir senaryoda her hafta tam gün ailelerde geçirmek benim kabul edebileceğim bir şey değil.

Adam bağıra bağıra ben aileciyim, kurala bağlayalım diyor.

Büyük bir fikir ayrılığı, bunu netleştirmeden evlenmeyin.
Çünkü evlenince kendi kendine düzelmez. Hatta size, ben sana söylemiştim evlenmeseydin bile diyebilir.

Benim ailemi haftada 1 ziyaret ediyoruz. Ctesileri akşam yemeğe gidiyoruz. Eşim de bu durumdan son derece memnun ben de. Ama eğer sıkılacaksanız haftada 1 çok olur. Ayda 1 yapabilirsiniz mesela. Haftasonunu ayırmak yerine haftaiçi akşam çay içmeye gidebilirsiniz.

Haftada bir ziyaret bana çok normal geliyor çok mu aileciyim ama biz haftasonları kimseye gitmeyiz, hafta içi iş çıkışı yemeğe gider, yemek yer çay içer 9.30 gibi falan da döneriz. Onlar bizi gördü diye mutlu, biz yemek bulaşık işinden yırtık diye mutlu

haftada bır gun aılesıne yalnız gıtsın ben ayrı hareket etmek ıstemıyorum demeyın kendısı gelene kadar sızde kendı ıslerınızı halledersınız ılla geleceksın dıye zorlamıyormus orta yol ancak boyle bulunur
tum gun kalmayacak sonucta degıl mı oturacagı 1 saattır buyuk ıhtımal... gıtmek ıstedıgınızde sızde eslık edersınız ıstemezsenız sen gıt ben evde takılıcam veya carsıda ısım var dersınız onunda aıle zıyaretı bıtınce sıze katılır zaten ...

evlendıkten sonra ayrı ayrı ınsanlar kendılerıne de zaman ayırabılmelı sureklı bır arada olalım dıye darlamamak gerek karsılıklı

Bence kişiye ve duruma göre değişen bir durum. Ayrıca bu durum şart olmamalı. Şahsen işim vardır diyelim müsait değilimdir ya da olur ya gitmek istemiyorumdur o an, 1 hafta hiç gitmem ya da haftada birkaç kere giderim vs. ve içten gelmesi gerek. Ama bu zorunluluk gibi de düşünülmemeli.

++++++

Teşekkür ederim cidden aklıma yattı :)

yay burcuyum şart koşarsa nefes bile almam ,
değil ki ana bana ya gitmek için şart koşacak
ayy bendeeee yay burcuyum asla kısıtlamaya sart kosulmasına falan dayanamam
bikbikbik sureklı bır arada olamam kocamla bıle arada bır kafamı dınlemek ısterım canım ısterse katılmak ısterım

ama konu sahıbının sevduucegı sende geleceksın dıye sart kosmuyormus ben babamı zıyaret etmek ıstıyorum dıyormus konu sahıbı kendısını gıtmek zorunda hıssedıyor ayrı plan yapmak ıstemıyorum dıyor

Teşekkür ederim cidden aklıma yattı :)

evlenınce hayat kosusturmasından zaten aynen boyle olacak bazen bende geleyım dıyeceksınız bazen sen gelene kadar bende ıslerımı bıtıreyım dıyeceksınız buyuk ıhtımal her hafta kendısıde gıdemeyebılır :)

ilk zamanlar beraber gidilebilir sonraki zamanlarda gitsede kafamı dinlerim der zaten ,

sanırım işin içinde kv yok o zaman gidilebilir kızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…