evet yokmus ama gorumce veya eltı var mı bılememilk zamanlar beraber gidilebilir sonraki zamanlarda gitsede kafamı dinlerim der zaten ,
sanırım işin içinde kv yok o zaman gidilebilir kızzz
Sen strateji yapmazsan annesi yapar ona göreahfjsahfjahsf çok güldüm ya bunlar nasıl stratejiler böyleçok ilginç bi dönüşüm olmuş
Evli değilim ama burada hoşuma gitmeyen şey , görev gibi söylenmiş olması.Selam herkese. Birlikte olduğum kişiyle evlilik hayatımızı nasıl yaşayacağımız hakkında konuşurken, her hafta ailelerimizi ziyaret ederiz gibi bir fikir atıldı ortaya, onun tarafından. Benim içime pek sinmediği için kendi fikirlerimi söyledim. Ailelerden fiziksel ve manevi olarak bağımsızlaşmamız gerekir bence. Zaten haftanın 5 günü çalışacağımızı, birbirimize zaman ayırmamız gerektiğini, her hafta 1 günün en az yarısını başka bir eve ayırmanın pek mantıklı olmadığını açıkladım. Ama fikrini pek değiştirmedi. Bir de ben insan içinde daralan da bi tipim, her hafta her hafta ne kadar kaldırırım bilemiyorum böyle etkinlikleri. Sizin rutininizi merak ettim. Gerçekten her hafta ailenizi ziyaret ediyor musunuz ya da onlar size geliyor mu? Zaman dengesini nasıl sağlıyorsunuz? İster istemez tek bir cümleleriyle dahi bir anda moralinizin bozulduğu olmuyor mu?
Her hafta kural gibi çok zor.Hem görev gibi kurala bağlanmasından hem de her seferinde tüm günü bağlamaktan nefret ederim.
Spontan olmalı. Özlemişizdir, planımız yoktur tüm günde kalırız.
Fakat benim çalıştığım bir senaryoda her hafta tam gün ailelerde geçirmek benim kabul edebileceğim bir şey değil.
Adam bağıra bağıra ben aileciyim, kurala bağlayalım diyor.
Büyük bir fikir ayrılığı, bunu netleştirmeden evlenmeyin.
Çünkü evlenince kendi kendine düzelmez. Hatta size, ben sana söylemiştim evlenmeseydin bile diyebilir.
teşekkürler başka bi açıdan baktığınız için :)Evli değilim ama burada hoşuma gitmeyen şey , görev gibi söylenmiş olması.
Bence bunu söylemesinin nedeni , sizin tarafnızdan onun anne babasına karşı sanki bir uzaklık gelebileceği korkusu.Önce bunu bence bir araştırın, neden böyle bir korku duymuş.
İkincisi, bence şunu da anlamak lazım, eşiniz de insan ve anne babası ile ilgilenmesi gerekir. Her hafta görmesi ,, halini hatrını sorması ve hatta yardıma ihtiyaçları varsa etmesi bence gayet de normal. Anneci olması manasına gelmez.
Ama dediğim gibi, görev gibi söylenmesi hoş olmamakla beraber, bunu neden söyleme gereği duymuş bence ona da bakın.
Asla her hafta ziyareti kabul etme , çok istiyor ise kendi tek gitsin , şimdi kabul edersen başını çok ağrıtirlar , valla birey olamamış bir ana kuzusu ile karşı karşıyasınız, iyi düşünün, biz yeni evliyken hergun eşimin ailesinde, ailesi ise sürekli bizdeydi , boşanma aşamasına gelene kadar asla düzelmediler, şimdi canım isterse giderim istemezse gitmem , onları da 2 vaya 3 haftada bir görürümSelam herkese. Birlikte olduğum kişiyle evlilik hayatımızı nasıl yaşayacağımız hakkında konuşurken, her hafta ailelerimizi ziyaret ederiz gibi bir fikir atıldı ortaya, onun tarafından. Benim içime pek sinmediği için kendi fikirlerimi söyledim. Ailelerden fiziksel ve manevi olarak bağımsızlaşmamız gerekir bence. Zaten haftanın 5 günü çalışacağımızı, birbirimize zaman ayırmamız gerektiğini, her hafta 1 günün en az yarısını başka bir eve ayırmanın pek mantıklı olmadığını açıkladım. Ama fikrini pek değiştirmedi. Bir de ben insan içinde daralan da bi tipim, her hafta her hafta ne kadar kaldırırım bilemiyorum böyle etkinlikleri. Sizin rutininizi merak ettim. Gerçekten her hafta ailenizi ziyaret ediyor musunuz ya da onlar size geliyor mu? Zaman dengesini nasıl sağlıyorsunuz? İster istemez tek bir cümleleriyle dahi bir anda moralinizin bozulduğu olmuyor mu?
Aileler genç mi?Haftada bir ziyaret bana çok normal geliyor çok mu aileciyimama biz haftasonları kimseye gitmeyiz, hafta içi iş çıkışı yemeğe gider, yemek yer çay içer 9.30 gibi falan da döneriz. Onlar bizi gördü diye mutlu, biz yemek bulaşık işinden yırtık diye mutlu
Tamemen bağımsız olsun istiyorsanız, her hafta aile ziyareti yaparız diye düşünen biriyle evlenmeyin.teşekkür ederim herkese cevaplar için şimdi bir şey daha sorucamaslında konunun ilk mesajında da biraz bahsetmiştim. şimdi siz her hafta gidiyorsanız, bu ailenize evliliğinize karışmak için biraz fazla alan açmıyor mu? sonuçta sohbet muhabbet derken epey hakim oluyorlar olana bitene. bunun dengesini nasıl kuruyorsunuz? ben evliliğim tamamen bağımsız olsun istediğim için akrabalardan uzak kalmak istiyorum açıkçası biraz da.
Tamemen bağımsız olsun istiyorsanız, her hafta aile ziyareti yaparız diye düşünen biriyle evlenmeyin.
Onun için sizin gibi düşünen, aile akraba görüşmelerinden hoşlanmayan birini seçmeniz lazım. Böylesi bile İle lades olur.
teşekkür ederim herkese cevaplar için şimdi bir şey daha sorucamaslında konunun ilk mesajında da biraz bahsetmiştim. şimdi siz her hafta gidiyorsanız, bu ailenize evliliğinize karışmak için biraz fazla alan açmıyor mu? sonuçta sohbet muhabbet derken epey hakim oluyorlar olana bitene. bunun dengesini nasıl kuruyorsunuz? ben evliliğim tamamen bağımsız olsun istediğim için akrabalardan uzak kalmak istiyorum açıkçası biraz da.
Yok istanbulda yaşamıyoruzİstanbul'da mı yaşıyorsunuz acaba? Haftada üç kere yolda geçen zamanı nasıl çekiyorsunuzAnlaşıyor olmanıza sevindim bu arada
onu yapan uzaktanda yapar karakter meselesiteşekkür ederim herkese cevaplar için şimdi bir şey daha sorucamaslında konunun ilk mesajında da biraz bahsetmiştim. şimdi siz her hafta gidiyorsanız, bu ailenize evliliğinize karışmak için biraz fazla alan açmıyor mu? sonuçta sohbet muhabbet derken epey hakim oluyorlar olana bitene. bunun dengesini nasıl kuruyorsunuz? ben evliliğim tamamen bağımsız olsun istediğim için akrabalardan uzak kalmak istiyorum açıkçası biraz da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?