Öyle aileye can kurbanYok istanbulda yaşamıyoruz
Küçük bi yerde yaşıyoruz
O yüzden yol sorunu olmuyor
Ama yemekleri çok güzel ve çeşit çeşit oluyor
Uzak olsaydı da değerdi bencr
neden moralimi bozuyorsunuzevlilik kurumu seni çok yorar bil istedim
Şimdiden pazarlık yapması tuhaf biraz moraliniz bozulsun bence de. Biz evlenirken kendi evlilik hayatımıla ilgili hayaller kurardık anamız babamızla olan şeyler aklımıza bile gelmezdi. Adamın evlilik hayali ailesine gitmek. Tuhaf değil mi sizce de?neden moralimi bozuyorsunuz
her ilişkinin dinamiği farklı, fikir almaya çalışıyorum sizden.
aynen öyle herkes farklı .neden moralimi bozuyorsunuz
hayallerimizi de konuşuyoruz ya. aslında pazarlık gibi değil de, ailelerimizi önemsediğini böyle bir ziyaret örneği vererek açıklamıştı. ben ise önem vermekle her hafta ziyaret etmek arasında bi bağlantı olmadığını düşünüyorum. hatta fazla muhabbet zarar bile verebilir. arayıp hal hatır sorulur evet, yardıma ihtiyaçları varsa yapılır edilir. ama sürekli fiziksel olarak bir arada bulunmak şart değil bence. dediğim gibi fikirlerinizi okuyup düşünüyorum üstüne.Şimdiden pazarlık yapması tuhaf biraz moraliniz bozulsun bence de. Biz evlenirken kendi evlilik hayatımıla ilgili hayaller kurardık anamız babamızla olan şeyler aklımıza bile gelmezdi. Adamın evlilik hayali ailesine gitmek. Tuhaf değil mi sizce de?
Yani ilk zaman bizimki haftada birdi, bana öö geliyordu artık, adama da babasigile de biraz özleyelim diyordum anlamiyorlardi. Kendi ailemi keza öyle cok da merak edip göresim gelmezdi, bazen haftada gitmezdim.Selam herkese. Birlikte olduğum kişiyle evlilik hayatımızı nasıl yaşayacağımız hakkında konuşurken, her hafta ailelerimizi ziyaret ederiz gibi bir fikir atıldı ortaya, onun tarafından. Benim içime pek sinmediği için kendi fikirlerimi söyledim. Ailelerden fiziksel ve manevi olarak bağımsızlaşmamız gerekir bence. Zaten haftanın 5 günü çalışacağımızı, birbirimize zaman ayırmamız gerektiğini, her hafta 1 günün en az yarısını başka bir eve ayırmanın pek mantıklı olmadığını açıkladım. Ama fikrini pek değiştirmedi. Bir de ben insan içinde daralan da bi tipim, her hafta her hafta ne kadar kaldırırım bilemiyorum böyle etkinlikleri. Sizin rutininizi merak ettim. Gerçekten her hafta ailenizi ziyaret ediyor musunuz ya da onlar size geliyor mu? Zaman dengesini nasıl sağlıyorsunuz? İster istemez tek bir cümleleriyle dahi bir anda moralinizin bozulduğu olmuyor mu?
teşekkürler tatlı mesajınız için :) hayatın akışının ne getireceği belli olmuyor galiba dediğiniz gibi.Yani ilk zaman bizimki haftada birdi, bana öö geliyordu artık, adama da babasigile de biraz özleyelim diyordum anlamiyorlardi. Kendi ailemi keza öyle cok da merak edip göresim gelmezdi, bazen haftada gitmezdim.
Sonrasinda 2 haftaya çıkardık o da kocamin isinden dolayi, adam vardiyali çalışıyor bi dinlensin diyerekten. Alışıyorlar merak etme.
Cok seyi evlenmeden konusup karara bagladik ama adamin uymadiklari oluyor (cok oldu bizde), yeri geliyor sen de uyamayabiliyorsun. Cok da şaapmamak lazım.
Mutluluklar dilerim.
Tek diyeceğim bir şeylere tepkinizi baştan belli edin. Kırmamak için kabul edilen her emrivaki aranıza kavga ve soğukluk olarak geri dönüyor çünkü.Selam herkese. Birlikte olduğum kişiyle evlilik hay atımızı nasıl yaşayacağımız hakkında konuşurken, her hafta ailelerimizi ziyaret ederiz gibi bir fikir atıldı ortaya, onun tarafından. Benim içime pek sinmediği için kendi fikirlerimi söyledim. Ailelerden fiziksel ve manevi olarak bağımsızlaşmamız gerekir bence. Zaten haftanın 5 günü çalışacağımızı, birbirimize zaman ayırmamız gerektiğini, her hafta 1 günün en az yarısını başka bir eve ayırmanın pek mantıklı olmadığını açıkladım. Ama fikrini pek değiştirmedi. Bir de ben insan içinde daralan da bi tipim, her hafta her hafta ne kadar kaldırırım bilemiyorum böyle etkinlikleri. Sizin rutininizi merak ettim. Gerçekten her hafta ailenizi ziyaret ediyor musunuz ya da onlar size geliyor mu? Zaman dengesini nasıl sağlıyorsunuz? İster istemez tek bir cümleleriyle dahi bir anda moralinizin bozulduğu olmuyor mu?
çok teşekkürlerTek diyeceğim bir şeylere tepkinizi baştan belli edin. Kırmamak için kabul edilen her emrivaki aranıza kavga ve soğukluk olarak geri dönüyor çünkü.
cok takdir ve gipta ettim sizi cidden masaAllah ne güzel insansiniz kaldimi böyle sizin gibi gelinler Rabbim sizden razi olsun ne hayirli dilek ve muradiniz varsa vesrin aminBana da süre koymak yanlış geliyor
Eşimin ailesiyle aynı şehirde yaşıyoruz
Kendi ailemle başka şehirdeyim
Eşimin ailesine bazen haftada 3 gün gittiğimiz de oluyor bazen 10 gün uğramadığımız da
Duruma göre şekilleniyor
Ne bu hafta mutlaka bi kere gidilmeli modundayım ne de yeni gittim 1 hafta dolmadan asla gitmem modundayım
Hatta yemek olmadığı günler soluğu orda alıyoruz
Çok da iyi oluyor
Kendi aileme de ortalama 2 3 ayda bi gidiyorduk normalde
Koronada işler biraz karıştı
Ben iki aileyi de özlüyorum ve gitmeyi seviyorum valla
Bi sorunumuz da yok çok şükür
neden moralimi bozuyorsunuz
çok kaba bir üslubunuz var.tecrübeyle cevap veiryoruz , bu tamamen eşinin sergilediği davranışlara baglı birşey
bunu sen şu yaşta bilmiyorsan evet seni yorarlar diye yazarım yanii
çok sık görüşmesekte eşimin ailesinin herşeyden haberi olur , iyi niyetli kocam anlatır onlarda biz herşeyi biliyoruz gibi bana konuşur , önce deliriyordum şimdi evet ben bu şekilde olmasına karar verdim ,diyorumaha böyle bakıyorlar bana ,
her ilişkinin dinamiği farklıysa bize akıl sormayacaktın güzel kız ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?