ailenizi haftada bir ziyaret ediyor musunuz yoksa ben mi saçmalıyorum?

Ay çocuk çocuk yazıyorsunuz bitmiş bak bak laflara bak annesinden izin alamayan insan gelmiş koca kadına bitt diyor hee bitti bitti kesin bitti. Siz haftada bir kek pişirin monotonluğa iyi gelir
Koca kadın olduğunuzun farkında olsanız keşke, kafa yaşınız ile biyolojik yaşınız hiç uyumlu değil. Benim sevgilimi bir kek mutlu ediyor, siz çok çabalamak zorunda kaldınız herhalde başka başka şeylerle ki, hırsınızdan dalga geçiyorsunuz. Başka seviyesiz yorum yapsanız da görmeyeceğim haberiniz olsun. Yaşınızın insanı olan bence, komik duruma düşmezsiniz.

Bacım eş adayın evlenir evlenmez anam da anam diyecek sen de gelip buraya dert yanacakskn. Bekarken kokusu çıkar ama evlenince idrak edersin böyke şeyleri

Anne ve babalar çocuklarını görmek ister

Özellikle erkekler haftada 1 ailesine gitmek isterken, eşinin ailesini düşünmez mesela
Aynı mesafede 2 aile var diyelim, erkek kendi ailesine her hafta gitmek ister
Karısının ailesine ara sıra

Karisi kendi ailesine her hafta gitmediği icin
Kocası da gitmesin ister.

Sonra Onlar da yaşlanır ve kendi çocuklarını haftada 1 görmek ister

Kısır döngü....sonsuz bir yol

fragmana hos geldin. simdiden haftada bir diyorsa evlenince haftada ucten baslar. bazilari boyle koloni halinde yasamayi seviyor, sen sevmiyorsun anlasilan. sen boyleysen ailen de sevmiyordur ic ice yasamayi. onun kolonisine katilmayi kabul edeceksen devam et.

Eşimin annesi haftasonu kahvaltısı istiyormuş her hafta tavrımı koydum her zaman bunu yapamam diye o dönem çalışıyordum bşr de ha şimdi hafta sa değil torun olunca iki günde bşr görüşür olduk yemeğe çağırır çay yapar çağırır hafta da bşr görüşmek çok değil ama süreklilik isteyecek şekilde kabul etmeyin bence sonuçta çalışıyorsunuz bir de

Benim ailem farklı ilde .Eşimin ailesi ile aynı ildeyiz .Bu konu malesef çok can sıkıcı oluyor .Başta mesafenizi koyun .Çünkü ne kadar giderseniz o kadar çok görüşmek istiyorlar .Ben başta iki haftada bir gidiyordum .Kayınvalide sürekli eşimi doldurdu .Gelmiyor diye .Kavga gürültü .Neden gideyim ki?Gittiğimde illa sinirimi bozacak bir şey yapıyor ya da söylüyordu .Sonra neyse biraz alıştım .Haftada iki kere gidiyorduk .Baktım onu da beğenmiyor .İki gün gitmesek üçüncü gün gittiğimizde savaştan gelmişiz gibi ağıt yakar gibi karsilamalar ,bizde kalın falan demeler .Baktım kadın beraber yaşamak istiyor .Elimi eteğimi çektim .Hep bir bahanem oldu .Sonra korona oldu .Bebeğim oldu,hamilelik derken gitmedim .Gitsem de kısa oturdum .Mesafe en iyisi.Oyle şart koşulmasi bana saçma geliyor ,görev gibi .Yeri gelir bir durum olur haftada üç gün gidersin .Yeri gelir o hafta hiç gorusulmez.Buna baştan alistirin eş ailesini.

Şimdiden bunu degistirmeye calismaniz cok sacma bazen her hafta gidersin bazen uymaz iki haftada bir yada daha sık bu evlendiketen sonra rayina oturur ben insan icinde daralirim gecerli bur bahane degil butun gun oturmazsin aksam yemege caya gidersin onlari cagirirsin va normal insa yasam sekli yani.

Evlenene kadar her gününü geçirdiğin, üzerinde sayısız emeği olan anne ve baba evine evlendikten sonra haftada bir, 2-3 saat gitmek şimdiden zor geliyosa hiç gitme.

He bi de laf sokma yüz göz bükme diz boyu.
Sonra ayy niye gelmiyorsunuz demeler.
Niye geleyim her defa böyle olacaksa.

Adam azcık akilliysa, konu sahibini önemsiyorsa onun isteklerini ön plana almasi da bir ihtimal dahilinde

Ailem 1 saatlik mesafede farklı bir şehirde ortalama 3 ayda bir haftasonu ziyaretlerine gider gelirim torunlarını da görsünler diye, eşim gelmez bizimle sadece bayramdan bayrama gelir ziyaretlerine ya da doğum ölüm vs gibi bir durum varsa gelir. Yaızn kızım ailemle kalıyor yazlıkta tatil maksatlı o dönem ben 2 haftada 1 giderim ama amaç kızımı görmek aile ziyareti değil. Bu arada benher gün telde görüşürüm ailemle senelerdir bu rutin böyle çünkü 18 imden beri ayrı yaşıyorum ailemden.
Eşimin ailesi ile aynı şehirdeyiz. Annesi vefat etti, kp görümcemde kalıyor onu görmeyeli aylar oldu eşim arar uğrar her hafta ama birlikte çok nadir gideriz, çünkü haftasonu kızımın kursu vs var 1 gün onunla kalan günde evde dinlenme ile geçiyor.

Bunun bi normali standardi yok ki.

Benim annemle ayni sehirdeyiz ama annem yasli ve yalniz. Ya bizde kalir ya her gün ugrariz.

Esimin annesinin sabit bir evi yok. Genelde ankaradaki kizinda veya antepteki kizinda kalir. Biz istanbuldayiz, ankaradayken esim her hafta gider ziyarete. Burda is durumu önemli, vaktiniz enerjiniz, maddiyatiniz yetiyorsa sık sık gidin derim, sonradan buyuk pismanlik yasarsiniz. Ama 1 izin gununuz varsa onu da surekli yollarda harcayamazsiniz tabi ki.

Her hafta gitmiyoruz biz. Yani doğru değil bence gitmek çünkü kişilerin kendilerine vakit ayırması lazim. Esim de ben de çok dikkatliyiz bu konularda. Hani ayda bir olabilir bence. Evlenince fikirleri değişir daha

Benimde ailem yaşlı bende sık gidiyorum
Esim de kendi ailesine gidiyor
Tatillerde ayrı geçiriyoruz haliyle
Ama böyle iyi oluyor.
Herkes kendi ailesi ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…