- 29 Ocak 2021
- 1.778
- 3.400
- 53
Koca kadın olduğunuzun farkında olsanız keşke, kafa yaşınız ile biyolojik yaşınız hiç uyumlu değil. Benim sevgilimi bir kek mutlu ediyor, siz çok çabalamak zorunda kaldınız herhalde başka başka şeylerle ki, hırsınızdan dalga geçiyorsunuz. Başka seviyesiz yorum yapsanız da görmeyeceğim haberiniz olsun. Yaşınızın insanı olan bence, komik duruma düşmezsiniz.Ay çocuk çocuk yazıyorsunuz bitmişbak bak laflara bak annesinden izin alamayan insan gelmiş koca kadına bitt diyor hee bitti bitti kesin bitti. Siz haftada bir kek pişirin monotonluğa iyi gelir
Ne alaka? Eşinin annesi vefat etmemiş miydi?Bence de kaçının
Bu mesaja neden begenmdm atılır anlamadımteşekkürler tatlı mesajınız için :) hayatın akışının ne getireceği belli olmuyor galiba dediğiniz gibi.
Ban değil Dasmeer, üyelik iptali yapmış.Konu sahibi neden banlandi?
Doğru söyle korkuyorsun değil mi seninkiler kaynanam benle ilgilenmiyor, bana bunu takmadı, evine çağırmıyor diyen gelin getirirseler diye
fragmana hos geldin. simdiden haftada bir diyorsa evlenince haftada ucten baslar. bazilari boyle koloni halinde yasamayi seviyor, sen sevmiyorsun anlasilan. sen boyleysen ailen de sevmiyordur ic ice yasamayi. onun kolonisine katilmayi kabul edeceksen devam et.Selam herkese. Birlikte olduğum kişiyle evlilik hayatımızı nasıl yaşayacağımız hakkında konuşurken, her hafta ailelerimizi ziyaret ederiz gibi bir fikir atıldı ortaya, onun tarafından. Benim içime pek sinmediği için kendi fikirlerimi söyledim. Ailelerden fiziksel ve manevi olarak bağımsızlaşmamız gerekir bence. Zaten haftanın 5 günü çalışacağımızı, birbirimize zaman ayırmamız gerektiğini, her hafta 1 günün en az yarısını başka bir eve ayırmanın pek mantıklı olmadığını açıkladım. Ama fikrini pek değiştirmedi. Bir de ben insan içinde daralan da bi tipim, her hafta her hafta ne kadar kaldırırım bilemiyorum böyle etkinlikleri. Sizin rutininizi merak ettim. Gerçekten her hafta ailenizi ziyaret ediyor musunuz ya da onlar size geliyor mu? Zaman dengesini nasıl sağlıyorsunuz? İster istemez tek bir cümleleriyle dahi bir anda moralinizin bozulduğu olmuyor mu?
Eşimin annesi haftasonu kahvaltısı istiyormuş her hafta tavrımı koydum her zaman bunu yapamam diye o dönem çalışıyordum bşr de ha şimdi hafta sa değil torun olunca iki günde bşr görüşür olduk yemeğe çağırır çay yapar çağırır hafta da bşr görüşmek çok değil ama süreklilik isteyecek şekilde kabul etmeyin bence sonuçta çalışıyorsunuz bir deSelam herkese. Birlikte olduğum kişiyle evlilik hayatımızı nasıl yaşayacağımız hakkında konuşurken, her hafta ailelerimizi ziyaret ederiz gibi bir fikir atıldı ortaya, onun tarafından. Benim içime pek sinmediği için kendi fikirlerimi söyledim. Ailelerden fiziksel ve manevi olarak bağımsızlaşmamız gerekir bence. Zaten haftanın 5 günü çalışacağımızı, birbirimize zaman ayırmamız gerektiğini, her hafta 1 günün en az yarısını başka bir eve ayırmanın pek mantıklı olmadığını açıkladım. Ama fikrini pek değiştirmedi. Bir de ben insan içinde daralan da bi tipim, her hafta her hafta ne kadar kaldırırım bilemiyorum böyle etkinlikleri. Sizin rutininizi merak ettim. Gerçekten her hafta ailenizi ziyaret ediyor musunuz ya da onlar size geliyor mu? Zaman dengesini nasıl sağlıyorsunuz? İster istemez tek bir cümleleriyle dahi bir anda moralinizin bozulduğu olmuyor mu?
Ben de sasirdim. Tekrar tekrar okudum ne yazmis neresi kötü diyeBu mesaja neden begenmdm atılır anlamadım
He bi de laf sokma yüz göz bükme diz boyu.Benim ailem farklı ilde .Eşimin ailesi ile aynı ildeyiz .Bu konu malesef çok can sıkıcı oluyor .Başta mesafenizi koyun .Çünkü ne kadar giderseniz o kadar çok görüşmek istiyorlar .Ben başta iki haftada bir gidiyordum .Kayınvalide sürekli eşimi doldurdu .Gelmiyor diye .Kavga gürültü .Neden gideyim ki?Gittiğimde illa sinirimi bozacak bir şey yapıyor ya da söylüyordu .Sonra neyse biraz alıştım .Haftada iki kere gidiyorduk .Baktım onu da beğenmiyor .İki gün gitmesek üçüncü gün gittiğimizde savaştan gelmişiz gibi ağıt yakar gibi karsilamalar ,bizde kalın falan demeler .Baktım kadın beraber yaşamak istiyor .Elimi eteğimi çektim .Hep bir bahanem oldu .Sonra korona oldu .Bebeğim oldu,hamilelik derken gitmedim .Gitsem de kısa oturdum .Mesafe en iyisi.Oyle şart koşulmasi bana saçma geliyor ,görev gibi .Yeri gelir bir durum olur haftada üç gün gidersin .Yeri gelir o hafta hiç gorusulmez.Buna baştan alistirin eş ailesini.
Adam azcık akilliysa, konu sahibini önemsiyorsa onun isteklerini ön plana almasi da bir ihtimal dahilindefragmana hos geldin. simdiden haftada bir diyorsa evlenince haftada ucten baslar. bazilari boyle koloni halinde yasamayi seviyor, sen sevmiyorsun anlasilan. sen boyleysen ailen de sevmiyordur ic ice yasamayi. onun kolonisine katilmayi kabul edeceksen devam et.
Ailem 1 saatlik mesafede farklı bir şehirde ortalama 3 ayda bir haftasonu ziyaretlerine gider gelirim torunlarını da görsünler diye, eşim gelmez bizimle sadece bayramdan bayrama gelir ziyaretlerine ya da doğum ölüm vs gibi bir durum varsa gelir. Yaızn kızım ailemle kalıyor yazlıkta tatil maksatlı o dönem ben 2 haftada 1 giderim ama amaç kızımı görmek aile ziyareti değil. Bu arada benher gün telde görüşürüm ailemle senelerdir bu rutin böyle çünkü 18 imden beri ayrı yaşıyorum ailemden.Selam herkese. Birlikte olduğum kişiyle evlilik hayatımızı nasıl yaşayacağımız hakkında konuşurken, her hafta ailelerimizi ziyaret ederiz gibi bir fikir atıldı ortaya, onun tarafından. Benim içime pek sinmediği için kendi fikirlerimi söyledim. Ailelerden fiziksel ve manevi olarak bağımsızlaşmamız gerekir bence. Zaten haftanın 5 günü çalışacağımızı, birbirimize zaman ayırmamız gerektiğini, her hafta 1 günün en az yarısını başka bir eve ayırmanın pek mantıklı olmadığını açıkladım. Ama fikrini pek değiştirmedi. Bir de ben insan içinde daralan da bi tipim, her hafta her hafta ne kadar kaldırırım bilemiyorum böyle etkinlikleri. Sizin rutininizi merak ettim. Gerçekten her hafta ailenizi ziyaret ediyor musunuz ya da onlar size geliyor mu? Zaman dengesini nasıl sağlıyorsunuz? İster istemez tek bir cümleleriyle dahi bir anda moralinizin bozulduğu olmuyor mu?
Kizlar bende sunu merak ediyorum belki cevao yazanlar olur . Ben ailemden herkesten uzakta bir yere evliyim . Esimle birbirimizi taniyoruz yanine kadar surede gitmeliyiz . Otobusle vs 4 saat suruyor ozel aracla 3 . Kac ayda ya da haftada bir gitmem normal . Birde esim hep sen gidiyorsun senin annen babanda gelsin diyor . Yilda 2 kez bile gelmiyolar diyor .
Bence ayda bir hafta sonu kahvaltisina gidin yeterli olur bence . Zaten arada cay icemeye cagiran bir taraf olabilir hem esinizin hem siizzin.
Her hafta gitmiyoruz biz. Yani doğru değil bence gitmek çünkü kişilerin kendilerine vakit ayırması lazim. Esim de ben de çok dikkatliyiz bu konularda. Hani ayda bir olabilir bence. Evlenince fikirleri değişir dahaSelam herkese. Birlikte olduğum kişiyle evlilik hayatımızı nasıl yaşayacağımız hakkında konuşurken, her hafta ailelerimizi ziyaret ederiz gibi bir fikir atıldı ortaya, onun tarafından. Benim içime pek sinmediği için kendi fikirlerimi söyledim. Ailelerden fiziksel ve manevi olarak bağımsızlaşmamız gerekir bence. Zaten haftanın 5 günü çalışacağımızı, birbirimize zaman ayırmamız gerektiğini, her hafta 1 günün en az yarısını başka bir eve ayırmanın pek mantıklı olmadığını açıkladım. Ama fikrini pek değiştirmedi. Bir de ben insan içinde daralan da bi tipim, her hafta her hafta ne kadar kaldırırım bilemiyorum böyle etkinlikleri. Sizin rutininizi merak ettim. Gerçekten her hafta ailenizi ziyaret ediyor musunuz ya da onlar size geliyor mu? Zaman dengesini nasıl sağlıyorsunuz? İster istemez tek bir cümleleriyle dahi bir anda moralinizin bozulduğu olmuyor mu?
Benimde ailem yaşlı bende sık gidiyorumBunun bi normali standardi yok ki.
Benim annemle ayni sehirdeyiz ama annem yasli ve yalniz. Ya bizde kalir ya her gün ugrariz.
Esimin annesinin sabit bir evi yok. Genelde ankaradaki kizinda veya antepteki kizinda kalir. Biz istanbuldayiz, ankaradayken esim her hafta gider ziyarete. Burda is durumu önemli, vaktiniz enerjiniz, maddiyatiniz yetiyorsa sık sık gidin derim, sonradan buyuk pismanlik yasarsiniz. Ama 1 izin gununuz varsa onu da surekli yollarda harcayamazsiniz tabi ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?