AynenSiz olumsuz yorumlara kulaklarınızı tıkıyorsunuz, fakat çok yanlış yoldasınız altı senelik ilişkim var bir kez bile ailelere gelip gitme konusu açılmadı, ha açılabilir ama kalkıp da her hafta gidilecek diye göreve bindirmesi kabul edilebilir bir şey asla değil, bir yorumunuzda demişsiniz destek olmakla sürekli fiziksel yakınlıkta olmak aynı şey değildir diye aynen öyle. Ayrı bir aile kurduğunuzun bilincinde olmalısınız ikiniz de. O kadar sık görüşmeye her hafta havadan sudan konular konuşulacak hali yok, illa ki iç işlerinize karışılmaya başlanacak ve siz bunu baştan olağan bir şey gibi kabul ederseniz ama evlenmeden önce böyle demiyordun deyip ihale size kalacak, ana kuzusu değil diyorsunuz ama tam da öyle biri. Aileler bir şeye ihtiyaç duyulduğunda elbet yapılır, görüşülür edilir, ama her hafta her hafta gitmek istemesi bunu dile getirmesi çok tehlikeli inş gözünüz açılır.
yorumlara değil nezaketsizliğe kızıyorum. haklısınız herkes projeksiyon yapıp kendi zehrini kusuyor. sorun yok :)konu sahıbı bence olumsuz yorumlara kızmamalısınız cunku hepsı tecrube... herkesın yasayıp gordugu ve bıldıgı seyler var
sızın gozumu korkutmayın veya moralımı bozmayın dedıgınız seylerı yasıyoruz aslında :)
sız sorun yasamayın dıye uyarıyorlar
her ılıskının dınamıgı farklıdır da erkekler tıpık olarak uc asagı bes yukarı aynılar sorun zaten erkeklerde ... ondan dolayı uyarıyorlar sızı ...
mesela sevgılınızın soyledıklerınıze kapalı olması cıddı bır sorun
bu konuyu halledersınız ama baska seyde sorun cıkacak aynı sebepten , dedıgım dedık bırı bu sıkıntı
yoksa gıtme gelme meselelerı cozulur bunlar cok basıt seyler gercek sorunlarda sıkıntı yasayacagınızı dusunuyorum
Yorumlarımızda tek nezaketsizlik olan kısmı gösterebilir misiniz. Bize göre hava hoş. Bu sizin için sorun değilse keşke konu açmasaydınız o zaman. Oh çok iyi olur sürekli kalın bir şey olmaz deseydik bizden iyisi olmazdı. Gerçekleri söyleyince zehir kusuyor oluyoruz ne diyim Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin.yorumlara değil nezaketsizliğe kızıyorum. haklısınız herkes projeksiyon yapıp kendi zehrini kusuyor. sorun yok :)
valla ben zehır mehır gormedımyorumlara değil nezaketsizliğe kızıyorum. haklısınız herkes projeksiyon yapıp kendi zehrini kusuyor. sorun yok :)
Tabiki gösteririm. "bize akıl sormayacaktın güzel kız" gibi mahalle ağzı söylemler hoşuma gitmiyor. Sizin de bahtınız açık olsun.Yorumlarımızda tek nezaketsizlik olan kısmı gösterebilir misiniz. Bize göre hava hoş. Bu sizin için sorun değilse keşke konu açmasaydınız o zaman. Oh çok iyi olur sürekli kalın bir şey olmaz deseydik bizden iyisi olmazdı. Gerçekleri söyleyince zehir kusuyor oluyoruz ne diyim Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin.
Ay sizin konunuz kapanmış ben yetişemedim dün. Burada ama en son bu konularda akıl verecek insansınız gibi geliyor. Ben normal bir uzun süreli bir ilişkide monotonluktan sıkıldınız sanmıştım. Siz haftada bir aileden zor zar izin alıp pastanede çay içip rahatsızlık duyuyormuşsunuz mesela. Yani altı senedir sevişmeyen yakınlaşamayan insanlar bir an önce evlenmek isterler mesela siz evlenmek de istemiyorsunuz. Yani normalin çok dışında bir ilişki sizinkiSiz olumsuz yorumlara kulaklarınızı tıkıyorsunuz, fakat çok yanlış yoldasınız altı senelik ilişkim var bir kez bile ailelere gelip gitme konusu açılmadı, ha açılabilir ama kalkıp da her hafta gidilecek diye göreve bindirmesi kabul edilebilir bir şey asla değil, bir yorumunuzda demişsiniz destek olmakla sürekli fiziksel yakınlıkta olmak aynı şey değildir diye aynen öyle. Ayrı bir aile kurduğunuzun bilincinde olmalısınız ikiniz de. O kadar sık görüşmeye her hafta havadan sudan konular konuşulacak hali yok, illa ki iç işlerinize karışılmaya başlanacak ve siz bunu baştan olağan bir şey gibi kabul ederseniz ama evlenmeden önce böyle demiyordun deyip ihale size kalacak, ana kuzusu değil diyorsunuz ama tam da öyle biri. Aileler bir şeye ihtiyaç duyulduğunda elbet yapılır, görüşülür edilir, ama her hafta her hafta gitmek istemesi bunu dile getirmesi çok tehlikeli inş gözünüz açılır.
Ne kadar saygısız bir insansınız ya. Sevişip sevişmemem sizi ne ilgilendirir hadsizlik yapmayın. Ne demek yorum yapacak son kişiyim, ben gayet normal bir ilişki yaşıyorum hafta da bir görüşüyorum diye mi anormal oluyor orda on defa yazdım evlenmeme sebebim işim gücümün olmasaydı onu hallettim ve artık düşünüyorum, pastaneymiş, her h sonu biz farklı yerleri gezip görüyoruz ne demek pastane çay ya bir daha kesinlikle yorum yapmayın kalbinizi ağır kırarım. Erkek arkadaşım benden gayet memnun, kötü kalbinizi başka yere akıtın. Herkes siz gibi ilişki yaşamak zorunda değil. Kendinize gelinAy sizin konunuz kapanmış ben yetişemedim dün. Burada ama en son bu konularda akıl verecek insansınız gibi geliyor. Ben normal bir uzun süreli bir ilişkide monotonluktan sıkıldınız sanmıştım. Siz haftada bir aileden zor zar izin alıp pastanede çay içip rahatsızlık duyuyormuşsunuz mesela. Yani altı senedir sevişmeyen yakınlaşamayan insanlar bir an önce evlenmek isterler mesela siz evlenmek de istemiyorsunuz. Yani normalin çok dışında bir ilişki sizinki
Eş ailem araçla üç saat mesafede ocak tatilinde 5 gece kalırız, yaz tatilinde 7 gece kalırız, ramazan bayramında da iki üç gece kalırız. O kadar. Benim mesela sınırım yedi gece yedinci geceden sonra sıkıntı basıyor bana eşim de biliyor altıncı gece genelde dönelim diyorKizlar bende sunu merak ediyorum belki cevao yazanlar olur . Ben ailemden herkesten uzakta bir yere evliyim . Esimle birbirimizi taniyoruz yanine kadar surede gitmeliyiz . Otobusle vs 4 saat suruyor ozel aracla 3 . Kac ayda ya da haftada bir gitmem normal . Birde esim hep sen gidiyorsun senin annen babanda gelsin diyor . Yilda 2 kez bile gelmiyolar diyor .
Bence ayda bir hafta sonu kahvaltisina gidin yeterli olur bence . Zaten arada cay icemeye cagiran bir taraf olabilir hem esinizin hem siizzin.
Sevişin demedim, sevişemeyen iki birbirini seven insan bir an önce evlenelim der dedim. Sizin aranızda cinsel konular dahi konuşulmamış ki aileler konuşulsun. Tuhaf bir ilişkiniz var yaniNe kadar saygısız bir insansınız ya. Sevişip sevişmemem sizi ne ilgilendirir hadsizlik yapmayın. Ne demek yorum yapacak son kişiyim, ben gayet normal bir ilişki yaşıyorum hafta da bir görüşüyorum diye mi anormal oluyor orda on defa yazdım evlenmeme sebebim işim gücümün olmasaydı onu hallettim ve artık düşünüyorum, pastaneymiş, her h sonu biz farklı yerleri gezip görüyoruz ne demek pastane çay ya bir daha kesinlikle yorum yapmayın kalbinizi ağır kırarım. Erkek arkadaşım benden gayet memnun, kötü kalbinizi başka yere akıtın. Herkes siz gibi ilişki yaşamak zorunda değil. Kendinize gelin
Seni ilgilendirmiyor. Yorum yapma bir daha. Konuya yap yorumunu. Tuhaf olup olmadığına karar verecek merci sen değilsinSevişin demedim, sevişemeyen iki birbirini seven insan bir an önce evlenelim der dedim. Sizin aranızda cinsel konular dahi konuşulmamış ki aileler konuşulsun. Tuhaf bir ilişkiniz var yani
O sizin tasarrufunuzda değil yalnız, forum bu isteyen istediğine yorum yazar. Emir veremezsiniz kimseyeSeni ilgilendirmiyor. Yorum yapma bir daha. Konuya yap yorumunu
Benim ilişkim hakkında başkasının konusu altında yorum yapamazsın bitti.O sizin tasarrufunuzda değil yalnız, forum bu isteyen istediğine yorum yazar. Emir veremezsiniz kimseye
ne kadar surede gıtmelıyız sorusu cok ılgınc gelıyor banaKizlar bende sunu merak ediyorum belki cevao yazanlar olur . Ben ailemden herkesten uzakta bir yere evliyim . Esimle birbirimizi taniyoruz yanine kadar surede gitmeliyiz . Otobusle vs 4 saat suruyor ozel aracla 3 . Kac ayda ya da haftada bir gitmem normal . Birde esim hep sen gidiyorsun senin annen babanda gelsin diyor . Yilda 2 kez bile gelmiyolar diyor .
Bence ayda bir hafta sonu kahvaltisina gidin yeterli olur bence . Zaten arada cay icemeye cagiran bir taraf olabilir hem esinizin hem siizzin.
Ay çocuk çocuk yazıyorsunuz bitmişBenim ilişkim hakkında başkasının konusu altında yorum yapamazsın bitti.
bırıne bu konuda akıl verecek son ınsansın demek ıcın sızınde bu konuda bır yeterlılık sahıbı olmanız gerekıyor yalnız...Ay sizin konunuz kapanmış ben yetişemedim dün. Burada ama en son bu konularda akıl verecek insansınız gibi geliyor. Ben normal bir uzun süreli bir ilişkide monotonluktan sıkıldınız sanmıştım. Siz haftada bir aileden zor zar izin alıp pastanede çay içip rahatsızlık duyuyormuşsunuz mesela. Yani altı senedir sevişmeyen yakınlaşamayan insanlar bir an önce evlenmek isterler mesela siz evlenmek de istemiyorsunuz. Yani normalin çok dışında bir ilişki sizinki
Üçüncü bir şahıs olarak üçüncü şahısı alıntılama nedeninizle aynı demek kibırıne bu konuda akıl verecek son ınsansın demek ıcın sızınde bu konuda bır yeterlılık sahıbı olmanız gerekıyor yalnız...
keske konu sabote edılmeseymıs. baska uyelerın konuları hakkındakı kendı goruslerınızı bu konuda nıye okuyoruz anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?