ailenizi haftada bir ziyaret ediyor musunuz yoksa ben mi saçmalıyorum?

Aynen

konu sahıbı bence olumsuz yorumlara kızmamalısınız cunku hepsı tecrube... herkesın yasayıp gordugu ve bıldıgı seyler var
sızın gozumu korkutmayın veya moralımı bozmayın dedıgınız seylerı yasıyoruz aslında :)
sız sorun yasamayın dıye uyarıyorlar

her ılıskının dınamıgı farklıdır da erkekler tıpık olarak uc asagı bes yukarı aynılar sorun zaten erkeklerde ... ondan dolayı uyarıyorlar sızı ...

mesela sevgılınızın soyledıklerınıze kapalı olması cıddı bır sorun
bu konuyu halledersınız ama baska seyde sorun cıkacak aynı sebepten , dedıgım dedık bırı bu sıkıntı
yoksa gıtme gelme meselelerı cozulur bunlar cok basıt seyler gercek sorunlarda sıkıntı yasayacagınızı dusunuyorum

k.validemler burdayken her hafta yatılı gidiyordum ama kendim de mutluydum bu durumdan
sanırım siz kalabalık sevmiyorsunuz

hafta içi gidip kalabilirsiniz eğer zor olmuyorsa oradan işe gidersiniz
hafta sonu size kalır

yorumlara değil nezaketsizliğe kızıyorum. haklısınız herkes projeksiyon yapıp kendi zehrini kusuyor. sorun yok :)

yorumlara değil nezaketsizliğe kızıyorum. haklısınız herkes projeksiyon yapıp kendi zehrini kusuyor. sorun yok :)
Yorumlarımızda tek nezaketsizlik olan kısmı gösterebilir misiniz. Bize göre hava hoş. Bu sizin için sorun değilse keşke konu açmasaydınız o zaman. Oh çok iyi olur sürekli kalın bir şey olmaz deseydik bizden iyisi olmazdı. Gerçekleri söyleyince zehir kusuyor oluyoruz ne diyim Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin.

valla ben zehır mehır gormedım

bırı bırıyle kotu konustugunda gonullu avukatlık yapmayı severım huyum kusurun... haksız yorumlara zaten genelde uye arkadaslarda mudahale edıyor gozumden mı kactı acaba bılemıyorum ...

hepımız ayrı ayrı kendı dılımıze gore yazıyoruz kımısı cok neselı gulerek yazandan rahatsız olur kımısı cok cıddı yazana dovecek gıbı konusuyor der. halbukı herkesın tek derdı yasadıgını anlatmaktır e burası sımdı kaygan ve parlak da bır zemın yuz yuze konusma gıbı de olmuyor gerılecek bırsey yok yanı

Tabiki gösteririm. "bize akıl sormayacaktın güzel kız" gibi mahalle ağzı söylemler hoşuma gitmiyor. Sizin de bahtınız açık olsun.

Biz her iki aileye uzak olduğumuz için böyle bir durumumuz yok. Her hafta her hafta yorucu olabilir. İtiraf edelim çoğu kez yaşanan tamda şu yukarıda ki durum.

Kizlar bende sunu merak ediyorum belki cevao yazanlar olur . Ben ailemden herkesten uzakta bir yere evliyim . Esimle birbirimizi taniyoruz yani ne kadar surede gitmeliyiz . Otobusle vs 4 saat suruyor ozel aracla 3 . Kac ayda ya da haftada bir gitmem normal . Birde esim hep sen gidiyorsun senin annen babanda gelsin diyor . Yilda 2 kez bile gelmiyolar diyor .

Bence ayda bir hafta sonu kahvaltisina gidin yeterli olur bence . Zaten arada cay icemeye cagiran bir taraf olabilir hem esinizin hem siizzin.

Ay sizin konunuz kapanmış ben yetişemedim dün. Burada ama en son bu konularda akıl verecek insansınız gibi geliyor. Ben normal bir uzun süreli bir ilişkide monotonluktan sıkıldınız sanmıştım. Siz haftada bir aileden zor zar izin alıp pastanede çay içip rahatsızlık duyuyormuşsunuz mesela. Yani altı senedir sevişmeyen yakınlaşamayan insanlar bir an önce evlenmek isterler mesela siz evlenmek de istemiyorsunuz. Yani normalin çok dışında bir ilişki sizinki

Ne kadar saygısız bir insansınız ya. Sevişip sevişmemem sizi ne ilgilendirir hadsizlik yapmayın. Ne demek yorum yapacak son kişiyim, ben gayet normal bir ilişki yaşıyorum hafta da bir görüşüyorum diye mi anormal oluyor orda on defa yazdım evlenmeme sebebim işim gücümün olmasaydı onu hallettim ve artık düşünüyorum, pastaneymiş, her h sonu biz farklı yerleri gezip görüyoruz ne demek pastane çay ya bir daha kesinlikle yorum yapmayın kalbinizi ağır kırarım. Erkek arkadaşım benden gayet memnun, kötü kalbinizi başka yere akıtın. Herkes siz gibi ilişki yaşamak zorunda değil. Kendinize gelin

Eş ailem araçla üç saat mesafede ocak tatilinde 5 gece kalırız, yaz tatilinde 7 gece kalırız, ramazan bayramında da iki üç gece kalırız. O kadar. Benim mesela sınırım yedi gece yedinci geceden sonra sıkıntı basıyor bana eşim de biliyor altıncı gece genelde dönelim diyor
Ama eşim mesela genel anlamda düşkün değildir. Haftada bir ben hatırlatırsam arıyor annesini. Yoksa gelmez aklına hani öyle muhabbetleri de yok düşkünlükleri de yok. Tamamen ilişkilerin dinamikler etkili sanırım. Biz hiç yakın mesafe bi haftasonu gidip görüşelim demedik mesela 7 senedir evliyiz.

Sevişin demedim, sevişemeyen iki birbirini seven insan bir an önce evlenelim der dedim. Sizin aranızda cinsel konular dahi konuşulmamış ki aileler konuşulsun. Tuhaf bir ilişkiniz var yani

Sevişin demedim, sevişemeyen iki birbirini seven insan bir an önce evlenelim der dedim. Sizin aranızda cinsel konular dahi konuşulmamış ki aileler konuşulsun. Tuhaf bir ilişkiniz var yani
Seni ilgilendirmiyor. Yorum yapma bir daha. Konuya yap yorumunu. Tuhaf olup olmadığına karar verecek merci sen değilsin

ne kadar surede gıtmelıyız sorusu cok ılgınc gelıyor bana
musaıt oldugunuz gunler gıtmek ıstedıgınızde gıdersınız :) 3-4 saat suren yol cok da sık gıdılebılecek bır yer degıldır
annenız babanız neden gelmıyorlar dogru demıs esınız onlar da gelsın sızde gıdın

Benim ilişkim hakkında başkasının konusu altında yorum yapamazsın bitti.
Ay çocuk çocuk yazıyorsunuz bitmiş bak bak laflara bak annesinden izin alamayan insan gelmiş koca kadına bitt diyor hee bitti bitti kesin bitti. Siz haftada bir kek pişirin monotonluğa iyi gelir

bırıne bu konuda akıl verecek son ınsansın demek ıcın sızınde bu konuda bır yeterlılık sahıbı olmanız gerekıyor yalnız...
keske konu sabote edılmeseymıs. baska uyelerın konuları hakkındakı kendı goruslerınızı bu konuda nıye okuyoruz anlayamadım.

Üçüncü bir şahıs olarak üçüncü şahısı alıntılama nedeninizle aynı demek ki şu an siz de bunu yaptınız değil mi? Size neyse bana da öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…