- Konu Sahibi *Kus-Yuvasi*
-
hiç kimse için aileme sırt çevirmem ben.
kaldı ki bu koca muhtemelen sırtını eşinin ailesine dayamaya çalışmış. beceremeyincede kendi kendie ultimaton koymuş. nasıl olsa karım ailesini silmez bize destek getirir düşüncesinde bence. işin içinde çıkarcılık kokusu alıyorum.
pardon ama bence bu adam iflah olmaz.
Bir görseniz kizda cok iyi niyetli, hep iyi niyetinden oldu ne olduysa zaten, fazla saf malesef ... nasil akillanir bilmem ...
böyle yüzsüz erkeler varmı yahu
hiç uğraşmam babamlamı kazanmış parasını ister verir adam ister vermez ki yardım edıyolarmış
neymiş yeteri kadar etmiyomuşşşşş
bak sen beyimize valla kocamı silerim hiç değmez aç gzölu biri için ailemi silmeye
böyle biri allah korusun aileden biri ölse miras kavgasına birbirne düşürür herkezi
yazık ya
Amaaannn ..
KK sayesinde daha neler duyucaz bakalım..
Sanki karısının ailesi ona bakmak zorunda..Mantığa bak ya..
Ailesini silmesini istiyor ama tüm varlığını aldıktan sonra..Nasıl yani..? Uyanık, çıkarcı ve hadsiz..
Arkadaşın ''baba benim mirastaki hakkımı verin sonra da hayatımdan çıkın '' mı diycek yani..?
Şaka gibi..
Arkadaşın eşine karşı net tavrını koysun..Başka çaresi yok..
''Ailem bize ya da kardeşime bakmak zorunda değil, benden de böyle birşey istemeye hakkın yok senin'' diycek..O kadar..
Aynen bende öyle düsünüyorum ....
Bir görseniz kizda cok iyi niyetli, hep iyi niyetinden oldu ne olduysa zaten, fazla saf malesef ... nasil akillanir bilmem ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?