- Konu Sahibi *Kus-Yuvasi*
-
Koca olmayi bilmis de erkek olamamis ! Çok üzgünüm çoook
Utanmaz adam !
Ne buyuk cesaret ya, bunu esine soylesin...utanmaz adam, adam ol, erkek ol da sen ver buyuklerine, yardim et :mymeka:
Kimin için silecek ailesini ya ? kim için ? su es içinmi ? :1ninca:
insallah boyle bir hata yapmaz arkadasin
koca bulunur da aile..asla !
Hiç de mecbur degiller yardim etmeye, kendine guveni yoksa, çalismaya da g..yoksa, evlenmeseydi
Arkadasin, ona "mecbur degiller yardim etmeye, birde utanmadan aliyorsun, hiç birsey hiç kimse için ailemi silmem bilmis ol, bunu bi daha soylemeye kalkisirsan, çok pisman olursun" desin, sonrada yuz vermesin hiç
ben sahsen oyle yapardim şakkıdı
Ah yaralim, haklisin da ...
Kizi tamamen korkutmus .... Bende duysam inanmazdim böyle varliklarin olduguna, ama birebir arkadasimda görüyorum ... Allah yardimcisi olsun insallah ...
Arkadaslar, bir haftadan beri aklima takildi ve bir türlü kendime gelemiyorum düsünmekten.:1no2:
Benim en yakin arkadasim bana geldi ve bazi seyler anlatti:
Arkadasimin ailesi varlikli ve ellerinden geldigince ailesi kizlarina (yani arkadasima) yardim etmeye calisiyorlar. Kendiside calisiyor zaten. Maddi sorunlari yok ... Fakat bunun esi varsa yoksa arkadasimdan hak kavgasi ediyor, yok iste neymis ailen az yardim ediyor, onlar zaten varlikli etmeleri cok normal, diger kizlarina yapiyorlar tabi sanada yapacaklar gibilerinden ... Arkadasimin kiz kardeside evlendi ve yine ailesi cok destek oldu, hatta daha fazla olmak zorunda kalmislar, cünkü kiz kardesinin esi fakirmis ... Simdi diyorki arkadasim ... Benim kocam ailemi silmemi istiyor, neden dersen? Cünkü yeni damada daha fazla destek oluyorsunuz dermis, bana az oldunuz. Tüm haklarini ailenden alacaksin dermis.
Arkadasimda bir feryat bir feryat, hep böyleydi diyor, bir türlü diyor, kocamin gözünü doyuramadim, birde kendimi savunmaya kalksam hep kendini hakli cikarmaya calisiyor diyor, yani hep bir mazereti var ...
Cok üzüldüm o kadarki, arkadasimin adina ... nasil esler var bu dünyada ... oda kararsiz ne yapayim diye bana soruyor, bende elimden geldigince destek vermeye calisiyorum manevi ama nereye kadar ...
Siz olsaniz ailenizi silerminiz eger esiniz böyle bir ultimatum koyarsa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?