• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailenizi silermisiniz?

hiçkimse için ailemi silmem..
kaldı ki zaten aile bir çifte bakmak zorunda değildir.
kendileri uygun görürse,uygun gördüğü meblağda destek olur..
burda eşin niyeti hiç de iyi değil bence.
bu kadar para muhabbeti fazla.
hele de kendinin olmayan bir paranın muhabbeti..
çok ciddi bir şekilde konuşulmalı bu konu eşler arasında.
uyarılmalı bu bey.

böyle bir durumda ailenin ne suçu var ki arkadaşın ailesini silecek.
bu çok hatalı bir davranış olur.
tamamen eşinin açgözlülüğü,kişiliksizliği.arkadaşın ile maddiyat için mi evlendi acaba en başta.
iyi niyetli olsa da biraz gözlerini açıp eşinin hatalarını görmesi ve ona göre tavır alması gerekir.
ailesini üzmesin boş yere.

arkadaşını tehtid ediyor olabilirmi boşanırız fln diye acaba,ben böyle bir adamdan boşanması taraftarıyım ama ailesi kabul ediyormu boşanmayı bazı aileler ne olursa olsun karşı çıkar mesela .....
aileye sırtımı döneceğime ona dönerim ben valla...........................

büyük konusmayayım ama asla silmem haaa diyelim canım yandı çok üzüldüm kırıldım eşim asla bunu bilmez yalnız olmam onu kuvvetlendirir kimseye koz vermem ben ,çok şükür ailemle eşimle herşey yolunda düşünmesi bile kötü böyle bişeyi ama hayatt

bencede böyle bır adam yuzunden asla aile silinmez...
nasıl adam bu böyle senın varlıgın için mi evlendi ozaman....
vermeyince sileceksinmişşşş....
bence arkadasına söyle kendıne gelsın bu adam için degmez bile...

kendine güvenemiyorsa,ailesinin geçindirmeyi göze almadıysa ne diye evlenmiş bu adam anlamadım.Gururlu biri olsa tenezül etmez zaten.Madem aile yardım ediyor takdir etmeli,minnet duymalıdır.Kimse için aile silinmez,dış kapının mandalı...

asla..ailemi silemem..annemin 9 ay boyunca beni taşıması..babamın bu yaşa kadar bana bakması..kardeşimin en yakın arkadaşım olması....herşeye değer...aile gibisi yok..istisnalar hariç..

bu nasıl bir kişilik nasıl bir karakter!
aslında böyle birine karakter kelimesi bile fazla:kızgın:
utanmadan birde aileni sil diyebiliyor haaa:mymeka:
ne fikirde biri olduğunu belli etmiş
arkadaşınada şaşırdım doğrusu öyle bir adama lafını vereceği yerde
o istedi diye birde ailesini silmeyi mi düşünüyor:kahve:
asla aklından bile geçirmemesi lazım...

adamin amaci belli para...
ben olsam hooop kardesim orda dur iste,onlar hic bir zorunlulugu olmadiklari halde bize destekler,sen böyle diyosun..o zaman hadi bakalim gözün doysun,aklini basina almadigin sürecede gelme derim adami silerim yani
ne demek canim aileni sil!!!

gözünü toprak doyursun der yüzüne tükürürüm o adamın.
Hoş ne kadar adamsa artık. bir tek karının koynuna girmekle koca olunmuyor..
Kızın ailesine güvenipte mi evlenmiş?

bence sizin arkadaşınız da kocasına gidip annemler kardeşime şunu yaptı bunu yaptı diye anlatmasın yoksa kocası aile sırrıdır bu nerden duycak anlatırsa tabi bu sefer kocası sana neden yapmıyolar der öyle yüzsüz kocalar var malesef
ben arkadaşının yerinde olsam ailemle ilgili hiçbişey anlatmazdım bu 1
2,side derdimki sende zaten erkek olarak az bi şeref olsaydı bu lafları söylemezsin...
erkek ol kendin çalış kazanda biz görelim..
benim ailemin umrunda bile olmazsın ama sen bana bakmak zorundasın ...

Back
X