• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailenizi silermisiniz?

Koca olmayi bilmis de erkek olamamis ! Çok üzgünüm çoook

Utanmaz adam !

Ne buyuk cesaret ya, bunu esine soylesin...utanmaz adam, adam ol, erkek ol da sen ver buyuklerine, yardim et :mymeka:

Kimin için silecek ailesini ya ? kim için ? su es içinmi ? :1ninca:
insallah boyle bir hata yapmaz arkadasin
koca bulunur da aile..asla !

Hiç de mecbur degiller yardim etmeye, kendine guveni yoksa, çalismaya da g..yoksa, evlenmeseydi :delphin:

Arkadasin, ona "mecbur degiller yardim etmeye, birde utanmadan aliyorsun, hiç birsey hiç kimse için ailemi silmem bilmis ol, bunu bi daha soylemeye kalkisirsan, çok pisman olursun" desin, sonrada yuz vermesin hiç

ben sahsen oyle yapardim şakkıdı

Ah yaralim, haklisin da ...

Kizi tamamen korkutmus .... Bende duysam inanmazdim böyle varliklarin olduguna, ama birebir arkadasimda görüyorum ... Allah yardimcisi olsun insallah ...

ne eşimi ailem için silerim nede ailemi eşim için silerim
arkadaşınızın eşi buna deyecek bir insanda değil zaten

hayır aile mi böyle bir erkek için silmem,kocamı silerim,kullanıyor bence kızın ailesini,kızın babası ona yardım etmek zorunda değil ki!adam ona hem kızını versin ,hemde baksın,oldu yani!madem birilerinin sırtından geçinmek istiyor,kendi ailesi yardım etsin!

Hiçbir aile maddi destek vermek zorunda değil.Destek bekleyecek kadar zo durumdeysa,kendine güvenmiyorsa evlenmeseymiş.Beni yetiştiren büyüten,varını yoğunu önüme döken ailemi yıllar sonra hayatıma giren biri için asla silmem.Hayat arkadaşımı da ailem için kıramam.

ailem bana bir ekmek bile almak zorunda değil aynı şekilde eşimin ailesinden de beklemem asla kocaman insanlar olmuşuz evlenmişiz artık bir şekilde ayakta kalmalıyız. vallahi allahım büyük konuşmuş olmayayım da ailem bu kadar yardım edecek birde eşim daha fazlasını isteyecek ha birde ailemi silecekmişim hiç kusura bakmasın kendisini bir kalemde arkama bakmadan silerdim.

Ah yaralim, haklisin da ...

Kizi tamamen korkutmus .... Bende duysam inanmazdim böyle varliklarin olduguna, ama birebir arkadasimda görüyorum ... Allah yardimcisi olsun insallah ...

Iyide ablacim...niye korkutmus ? mafia mi bu adam ?
off biliyorum uzaktan davulun sesi hos gelir diyecekler belki ama...aile silinir mi ya..
hem ben boyle olaylar sadece turk filmlerinde oldugunu saniyordum Çok üzgünüm çoook

peki...sence ne yapacak arkadasin ?

umarim ailesini silmez...hayatinin en buyuk yanlisi olur, asla da duzeltemez kendisini :1no2:

hiç kusura bakma ama demekki o arkadaşının kocası o kızla menfaat içi istemiş kızda ailesini silemiyecegine göre para bekliyor diye düşünüyorum ne biçim insan bunlar yaa manevi destek verse onada karşı çıkacak demekki oturup şükredecegi yaptıgına bakk.

Tüm arkadaslarin yorumlarina tek tek tesekkür ederim ...

Insallah böyle insanlarda er yada gec dogru yolu bulurlar ...

Aslina bakarsaniz cok acinacak insanlar onlar ...

Hic bir insan icin aile silinmez ben bunu söylerim bunu bilirim ...

Allah tüm kötü huylu insanlarin huylarini güzellestirir insallah ...

Arkadaşına çok üzüldüm ama bu kadar ezdirmesin kendini o adama:oklava:
ailesi ona bakmak zorunda değil oki bakamayacak niye evlendi neye güvendi babasının parasınamı iç güveyi gitseydi madem bakılmak istiyor oki :kızgın: erkeğim diye gezerler sonra Çok üzgünüm çoook bunları aleme rezil edeceksinki kapıya çıkamasınlar:mymeka: terbiyesiz adam ne olacak:enbuyukkk:

evet silerim
ama ailemi değil eşimi silerim
böyle yüzsüz ve görmemiş birisi benim eşim olamazdı çünkü

Arkadaslar, bir haftadan beri aklima takildi ve bir türlü kendime gelemiyorum düsünmekten.:delphin::1no2:

Benim en yakin arkadasim bana geldi ve bazi seyler anlatti:

Arkadasimin ailesi varlikli ve ellerinden geldigince ailesi kizlarina (yani arkadasima) yardim etmeye calisiyorlar. Kendiside calisiyor zaten. Maddi sorunlari yok ... Fakat bunun esi varsa yoksa arkadasimdan hak kavgasi ediyor, yok iste neymis ailen az yardim ediyor, onlar zaten varlikli etmeleri cok normal, diger kizlarina yapiyorlar tabi sanada yapacaklar gibilerinden ... Arkadasimin kiz kardeside evlendi ve yine ailesi cok destek oldu, hatta daha fazla olmak zorunda kalmislar, cünkü kiz kardesinin esi fakirmis ... Simdi diyorki arkadasim ... Benim kocam ailemi silmemi istiyor, neden dersen? Cünkü yeni damada daha fazla destek oluyorsunuz dermis, bana az oldunuz. Tüm haklarini ailenden alacaksin dermis.

Arkadasimda bir feryat bir feryat, hep böyleydi diyor, bir türlü diyor, kocamin gözünü doyuramadim, birde kendimi savunmaya kalksam hep kendini hakli cikarmaya calisiyor diyor, yani hep bir mazereti var ...

Cok üzüldüm o kadarki, arkadasimin adina ... nasil esler var bu dünyada ... oda kararsiz ne yapayim diye bana soruyor, bende elimden geldigince destek vermeye calisiyorum manevi ama nereye kadar ...

Siz olsaniz ailenizi silerminiz eger esiniz böyle bir ultimatum koyarsa?

Ailem bize bakacaksa neden evlendim ki o zaman?
evine bakmayan erkege ben erkek demem....
eşimi çok ama çok sevmeme ragmen,ailemi silmem eşim için..
eşim ailesini benim için silermi ki ben sileyim....:jeyyar:

Adam aklı sıra plan yapıyor,karısı nasıl olsa ailesini silemez,bu durumda da ailesinden daha fazla şey ister kocasıyla arası açılmasın diye.

ailemi bu nedenle sileceğim. asla... arkadaşınızın eşi, evlenirken onun ailesine mi güvenmiş... ne kadar büyük gurursuzluktur bu... birde, ince hesaplar peşinde... küçük damada veriyorlar daha fazla, onlara vermiyorlar diye...birde yüzsüzce aileni ,bu yüzden sil diyor... adam tamamen, çıkar ve para peşinde. ne sevgi, ne saygı ,hiçbir insani duygu kalmamış..belki de, arkadaşınızın ailesinin, küçük damada daha fazla yardımcı olmasının sebebi de budur. büyük damadın,bencil ve çıkarcı olması....sakın eşinin dediğini yapmasın arkadaşınız... çok büyük bir hata yapmış olur...............................

bir karaktersiz için ailemi niye sileyimki.onu bir güzel boşar.giderim babamın evine.böyle bir adamla ne yatağa girer.nede onunla herhangi birşeyi paylaşmak isterim.başta böyle aç gözlü bir adam kadın olarak bana asla çekici gelmez.ya aklını başına alsın yada cehennemin dibine gitsin.kızın babası o jigolo ruhlu adam için kazanmamış paraları.eşimle birçok sorun yaşadık ama asla kendi kazancı dışında başkasınıkine tamah etmedi.çok onurlu bir insandır.hayat geçirmesin onunla arkadaşınız.daha neyi düşünüyor anlamadım.Ayrıca etrafımdada var evlendikten sonra hala anne ve babasından yardım alan çiftler var.çok gerekmedikçe ne kadar iyi niyetlede yapılsada yanlış bulurum.herkesin kesesi ayrı olmalı.varsa yiyecen.yoksa yemiyecen.bu kadar basit

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X