Ailenizin istemediği kişiyle evlenmek..

Haklısınız sonuna kadar
Ben de 1 yıl boyunca affetmedim
Ama unutamadım yeniden barısmak isteyince bu sefer dayanamadım :KK43:
Evlendikten sonra çook pişman olursun, eğer en güzel zamanlarda ve tanışma aşamasında terbiyesizleşebiliyorsa evlendikten sonra vah haline, boşver mantığını kullan, nasıl bir eş nasıl bir hayat yaşamak istiyorsun önce ona karar ver, İnan bu tip seni n aileni 3 gün sonra insan yerine bile koymaz

Benim onunla evlenmeyeceğimi sanıp oyaladıgmı düsündü hakaret etti bunun üzerine
Yani burda yazilamayacak kadar kötü demek ki hakareti.Buyukler birşey görüyorda söylüyor benim esimde sevgiliyken ailem tanışınca eşimi çok sevdiler ama ailesiyle sorun yaşarsın dedi babam sen bilirsin kızım dedi babamın dediği birebir çıktı yani sizde sabırla annenizi ins ikna edersiniz

Evlendikten sonra çook pişman olursun, eğer en güzel zamanlarda ve tanışma aşamasında terbiyesizleşebiliyorsa evlendikten sonra vah haline, boşver mantığını kullan, nasıl bir eş nasıl bir hayat yaşamak istiyorsun önce ona karar ver, İnan bu tip seni n aileni 3 gün sonra insan yerine bile koymaz

Size sonuna kadar katılıyorum. Ancak beni hiç üzmemişti o zamana kadar. Bir sans versem mi bunu düşünüyorum

Yani burda yazilamayacak kadar kötü demek ki hakareti.Buyukler birşey görüyorda söylüyor benim esimde sevgiliyken ailem tanışınca eşimi çok sevdiler ama ailesiyle sorun yaşarsın dedi babam sen bilirsin kızım dedi babamın dediği birebir çıktı yani sizde sabırla annenizi ins ikna edersiniz
İnsallah

Ablam 1 evlilik yaptı ve ayrıldı. Babam evliliğe ilk günden karşıydi. Babam ablama bu adam ağzı bozuk kıskanç sen bununla yapamazsin dedi. Ablam isteyince tamam dediler. Sonuç balkona pijama ile çıktı diye dayak yiyen bir kadın. Ve küfürler..

Ablam 1 evlilik yaptı ve ayrıldı. Babam evliliğe ilk günden karşıydi. Babam ablama bu adam ağzı bozuk kıskanç sen bununla yapamazsin dedi. Ablam isteyince tamam dediler. Sonuç balkona pijama ile çıktı diye dayak yiyen bir kadın. Ve küfürler..

Cok yazık olmuş. Ben de böyle olur diye korkuyorum acıkcası

Sanirim saygısızca dediği laf annene küfretmesi. Yani ben öyle dusundum.
Her ne şekilde olursa olsun evlenme anne baba sözü dinle. Erkekler duzelmez. Kimse duzelmez.

Cok yazık olmuş. Ben de böyle olur diye korkuyorum acıkcası
Şimdiden böyle bi korkunuz varsa hiç barışmasaydınız keşke.. Hareketlerinizde art niyet arayıp hakaret ediyorsa geleceğin sinyalleri belli. Zaten evlilik konusu açılana kadar balım gülüm işler ciddiye binince sindirmeye dediklerni yaptırmaya çalışıyolar. Ailenizi dinleyin kötü bi tecrübe yaşamayın.

Bir ayrılık yasamıstık. tartıstıgımız sırada saygısızca birkac sey söylemisti. Bu yüzden ayrılmıstım. 1 yıl sonra barıstık ve ailem saygısızlıgından ötürü istemiyor
Ailenizi dinleyin, hep haklı çıkarlar. Size şimdiden saygısızlık yapan kişi evlenince dozu arttırarak devam eder.

Şimdiden böyle bi korkunuz varsa hiç barışmasaydınız keşke.. Hareketlerinizde art niyet arayıp hakaret ediyorsa geleceğin sinyalleri belli. Zaten evlilik konusu açılana kadar balım gülüm işler ciddiye binince sindirmeye dediklerni yaptırmaya çalışıyolar. Ailenizi dinleyin kötü bi tecrübe yaşamayın.
Cok seviyordum o yüzden barıstım :KK43:

anneni dinle ve uzaklaş derim ben.büyükler her zaman haklı çıkıyor bazen inanmak istemesekte.annenize sevgiliyken saygısızlık yapan evlenince ne kadar ileri gidebilir siz düşünün

Evet haklısınız bana da hakaret etti ilk kez böyle bir sey yaptı ve ben de ayrıldım. 1 yıl sonra affettim ama seviyorum be o da beni cok seviyor annem hicbir sekilde istemiyor :KK43:

şimdi hakaret var hakaret var

insanların bazen son hadlerine geliriz yani S***** G** (Defol) demiş olabilir bence çok da sorun etmem bunu

ama direkt size yönelik sen zaten … her önüne gelenle.. yaptın vs tarzı acıtmak için söylediği şeyler varsa düşünülür

fakat evlilik farklı bir durum hayatta benim eşimin ağzından çıkan sözlerden en çok etkilendiğim "orada da çalışmaz bir süre sonra işten çıkarsın" cümlesidir küfretse daha iyiydi

bilerek delireyim diye söyledi ondan önce hiçbir yerden burada yapamadım, şartlar ağır vs diye işten ayrılmadım zira

Ailelerin dediğinin hatalı çıktığına pek şahit olmadım şimdiye kadar

Bazı şeyleri önceden görüyorlar objektif baktıkları için. Yoksa en çok onlar ister senin sevdiğin biriyle evlenmeni

Bir yıl önce neden ayrıldın???

Back
X