- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
Bak buna söyleyecek lafım yok
ben onunci yil yaklasiyor, varsa taki adeti bir dugun de ben yaparim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak buna söyleyecek lafım yok
"Takı konusunda gerekli önem " nasıl oluyor ?Bence elalemi takmayin. Fakat Takı meselesini ciddiye alın. Bu konuds net bir karara varin. Nasılsa nikahları oldu diye karşı taraf takı konusunda gereken önemi vermemezlik etmesinler. Tecrübeyle sabit.
Seneye hepimiz bi daha yapalim dugunleri benceben onunci yil yaklasiyor, varsa taki adeti bir dugun de ben yaparim![]()
![]()
Oğlan cocugunuz varsa sünnet düğünü yapın insanlar böyle gereksiz seylere cok önem veriyorSeneye hepimiz bi daha yapalim dugunleri bencezaten asiri dozda dugune maruz kalacaz o belli oldu herkesin dugunu seneye kaldi
biz de arada kaynariz
TamOğlan cocugunuz varsa sünnet düğünü yapın insanlar böyle gereksiz seylere cok önem veriyor![]()
Tamdarkmore lik bir fikir ..kabarık bir gelinlik giyer saçlarını bülbül yuvası şeklinde dağınık topuz yaptırır..davul ve zurna ekibi kapısının önünde küçük bir konser verir ..sonra üstü açık bir arabayla şehir turu
![]()
Tamdarkmore lik bir fikir ..kabarık bir gelinlik giyer saçlarını bülbül yuvası şeklinde dağınık topuz yaptırır..davul ve zurna ekibi kapısının önünde küçük bir konser verir ..sonra üstü açık bir arabayla şehir turu
![]()
Ya dügunu bekliceksin ya da düğünü unutucaksin tercih senin. Gelinligin hazirsa giy gelinligini kiy nikahini gec evine derim mis gibi. Zaten 5 saatin nasil gectigini anlanlmiyorsun bile. Ayni evde yasadiktan 1 yil sonra dugun yapmak çok sacma.Herkese merhaba. Sizlerden bir fikir almak istiyorum kızlar. Şöyle ki benim Haziran ayında düğünüm var aslında bugün nikahım olucaktı ama Perşembe gününe aldık yani 2 gün sonra kıyılacak nikahımız. Biliyorsunuz ki ülkece geçtiğimiz şu zor günlerde düğünler vb organizasyonların ne olacağı belli değil. Eğer bu şekilde devam ederse ve Haziran temmuz ayına kadar bekleyip eğer bu yasaklar kalkmazsa biz nişanlımla evimize yerleşiriz diye düşünüyoruz. yani mesela bu yasaklar seneye kadar devam ederse o kadar bekleme taraftarı değiliz. 2 yıldır nişanlıyız ve zaten Perşembe de nikahlı olucaz. Ama ailem bu duruma çok karşı çıkıyor işte düğün olmadan evlenilir mi seneye kadar denilirse seneye kadar beklersiniz gibi. nişanlımın ailesi siz bilirsiniz diyor. düğünde gelecek olan takı falanda bizim hiç umrumuzda değil açıkçası düğünün en büyük amacının o olduğunu düşünüyorum benim için aslolan nikahtir nişanlım içinde bu böyle. ama ailem sorun yapıyor dediğim gibi ve boşu boşuna evimiz herseyimiz hazırken sırf takılar için 1 yıl daha beklemek bana çok mantıksız geliyor. sizin bu konuda düşünceleriniz neler? tabiki bizde isterdik eğlendiğimiz güzel bir düğün yapalım ama kısmet yani elimizden birseyde gelmiyor. gelinlik bile hazır fotoğraf çekimi yine yaptırıcam hayalini kurduğum şeyleri gerçekleştirmiş olucam. ama yine de ailem yüzünden kafam baya karışık. fikirlerinizi bekliyorum
Herkese merhaba. Sizlerden bir fikir almak istiyorum kızlar. Şöyle ki benim Haziran ayında düğünüm var aslında bugün nikahım olucaktı ama Perşembe gününe aldık yani 2 gün sonra kıyılacak nikahımız. Biliyorsunuz ki ülkece geçtiğimiz şu zor günlerde düğünler vb organizasyonların ne olacağı belli değil. Eğer bu şekilde devam ederse ve Haziran temmuz ayına kadar bekleyip eğer bu yasaklar kalkmazsa biz nişanlımla evimize yerleşiriz diye düşünüyoruz. yani mesela bu yasaklar seneye kadar devam ederse o kadar bekleme taraftarı değiliz. 2 yıldır nişanlıyız ve zaten Perşembe de nikahlı olucaz. Ama ailem bu duruma çok karşı çıkıyor işte düğün olmadan evlenilir mi seneye kadar denilirse seneye kadar beklersiniz gibi. nişanlımın ailesi siz bilirsiniz diyor. düğünde gelecek olan takı falanda bizim hiç umrumuzda değil açıkçası düğünün en büyük amacının o olduğunu düşünüyorum benim için aslolan nikahtir nişanlım içinde bu böyle. ama ailem sorun yapıyor dediğim gibi ve boşu boşuna evimiz herseyimiz hazırken sırf takılar için 1 yıl daha beklemek bana çok mantıksız geliyor. sizin bu konuda düşünceleriniz neler? tabiki bizde isterdik eğlendiğimiz güzel bir düğün yapalım ama kısmet yani elimizden birseyde gelmiyor. gelinlik bile hazır fotoğraf çekimi yine yaptırıcam hayalini kurduğum şeyleri gerçekleştirmiş olucam. ama yine de ailem yüzünden kafam baya karışık. fikirlerinizi bekliyorum
Var var ablasi olma miOğlan cocugunuz varsa sünnet düğünü yapın insanlar böyle gereksiz seylere cok önem veriyor![]()
Ahahahaha koltuktan dusuyordum bakTamdarkmore lik bir fikir ..kabarık bir gelinlik giyer saçlarını bülbül yuvası şeklinde dağınık topuz yaptırır..davul ve zurna ekibi kapısının önünde küçük bir konser verir ..sonra üstü açık bir arabayla şehir turu
![]()
Aaa ne demek komik oğlunun ilk gelini olarak beyaz giymeyecek misin sen simdiVar var ablasi olma mi
Allahim nasil komik bir sey olur yaaa, yapana da guluyorum ben. Kendim yapsam asla kendimi affetmem![]()
Yalnız üstü açık araba değil ata binmesi gerekiyor hatanız varTamdarkmore lik bir fikir ..kabarık bir gelinlik giyer saçlarını bülbül yuvası şeklinde dağınık topuz yaptırır..davul ve zurna ekibi kapısının önünde küçük bir konser verir ..sonra üstü açık bir arabayla şehir turu
![]()