Ailesel sorun 🙁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keyfi ve çıkar diil, mecburiyetten. Eşim olsa yanımda hallederdik biz. Ailemle yapamıyorum işte. İşten ayrılırsam da tek başıma üstesinden gelemem. Onlarlayim diye itilip kakilmayi haketmiyorum

Itilip kakilmiyorsunuz ki?
Yani 2 çocuğa bakamayacaksaniz neden 2 çocuk? Siz dert görmemişsiniz bu yastan sonra insanlara eziyet olup birde haklı gibi sinir krizi geciriyorsunuz

Yani 2 çocuğa bakamayacaksaniz neden 2 çocuk? Siz dert görmemişsiniz bu yastan sonra insanlara eziyet olup birde haklı gibi sinir krizi geciriyorsunuz
Aynen ya şimdi bende boşandım annemlerle yaşıyorum kızım var ama şu var ki başka eve çıkabilir miyim çok rahat fakat böyle keyfim daha yerinde kızım dedesi nenesi ile keyifli zaman geçiriyor benim olanları düşünmek için zamanım kalmıyor kendime acı çektirmiyor mutlu mesut yasiyorum, ama bu evden çıkalı yıllar olmuş gelip insanların sınırlarını çiğner düzenlerini bozarsam iki taraflı huzursuzluk olur, yahu niye herkese baba despot gelmiş anlamadım etrafinizda sürekli eşyalarınızı karıştıran düzeninizi bozan kişiye söylersiniz anlamaz yazarsınız anlamaz ee artık sizinde tahammülünuz kalmaz patlarsiniz

Baba despot olabilir yılların birikimi olabilir ilişkiler kötü olabilir ama onun evi onun kuralı
40 yaşında kadının tartı için lafa alınıp tartı alip gizlice tartılmasi çocukluktan
Evde babasını idare etmeyen iş yerindede yabancıya dert olur alınır

Este ayrı kabahatli az çok karısının durumunu biliyordur alsın götürsün yanına ne gerek var araya tekrar yılları koymaya , haklısınız baba despot olabilir sınırları çok nettir o zaman adama uyacak sınırlarını zorlamayacak bunu eşi yapsa susar böylesi söz konusu baba anne olunca kendilerine nedense anlamsız bir hak doğar yapamıyorsa gidecek kendi düzenine kendi kurallarıyla yaşayacak

Eşiniz ne zaman dönecek görevden

Sizin şu anda eşinizle ayrı eviniz yok mu ?

Bir göz odam bir lokma ekmeğim olsun ama etrafımda toksik insan olmasın. Rahat yatağıma gözü yaşlı gireceğime kuru yerde huzurla yatayım.
Yaşadığın olaylar anksiyete vb daha da kamçılar.

Sadece sizin değil, aşırı kontrolcü olan babanızında tedavi olması gerekiyor. Kalemi yerine koy ne demek yahu, kagida yazmak ne demek? Madem yerinde değil al sen kendin koy. Sağlam kisi yi de hasta ediyor bu tipler

Hepinize tek tek teşekkür ederim

Uçan balinalar aşkına konudan bir şey anlayan var mı ?
Aldığını yerine koy diyen titiz bir babanız varmış.
Siz de koyun yerine madem.
Adamın evinin düzeni o.
Öyle istiyorsa öyle yapın.
Ne ikide bir kendizi tokatlıyor, korkudan gözlerinizi kapatıyorsunuz felan.
Bir psikologa gidin, akıl sağlığınız belli ki halay çekiyor başka alemlerde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…