Ailesi beni istemedi benden 2 ay sonra başkasını bulmuşlar

ailesinin sizden haberi bile olmamış olabilir, çocuk sizle konuşurken diğeriyle de konuşmuş olabilir, bir erkeğin peşinde takılıp kalmayın

ailesinin sizden haberi bile olmamış olabilir, çocuk sizle konuşurken diğeriyle de konuşmuş olabilir, bir erkeğin peşinde takılıp kalmayın
Ailesinin benden haberi vardı, söylemişti ailesine söylediğini. Ben aileme henüz söylemediğim için de kızar gibi olmuştu hatta. Yani tamamen evlilik niyetiyle bir araya gelmiştik tanışalım takılalım sevgili olalım düşüncesiyle değil. Bana da benim niyetim bu diye net bir şekilde söyledi zaten yüz yüzeyken de. Peşine takılı kalmaktan kastınız nedir ki? Ben burada yalnızca çevreme anlatamadığım için içimi dökme amacıyla yazdım. Akıl mı danışıyorum ne yapayım nasıl edeyim diye, yuvasını kurmuş nihayetinde peşine düştüğüm yok peşine düşmeyin derken düşünmeyin demek istiyorsanız da, bunun için çabalıyorum zaten belki burada yazılan bir iki cümle bir iki kelime üzüntümü hafifleticek içimi soğutucak unutmam için yardımcı olacak mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…