Ailesi beni istemiyor!!!

tacsizprensess

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014
101
1
11
İzmir
İki buçuk yıllık bir ilişkim var kızlar ve erkek arkadaşımın ailesi ilişkimizi öğrendiklerinden beri beni istemiyorlar! sorun onların memleketinden olmamam. benim oraya gelin gideceğime inanmıyorlar o kız burda durmaz diyorlar memleketten olsun diyorlar :43: kaç kere ağlata ağlata ayırdılar bizi erkek arkadaşım herşey güzellikle olsun istiyor ama sülalecek üstüne gidiyorlar bunaltıyorlar o da ikna olmayacaklarına inandığında ayrılıyoruz ama en fazla ayrılığımız bir ay sürüyor ağlaya ağlaya arıyor beni barışıyoruz tekrar aynı meseleler şimdi benim işimle ilgili yükselme sınavım var bayramda gittiğinde ayrıyız de dedim tekrar üzülmekten korktuğum için sınav öncesi bu sefer de bi kız bulmuşlar git tanış görüş diye tutturmuşlar olmaz demiş kapatmış konuyu ama korkuyorum çok üzülüyorum sınavım da var nasıl çalışacağımı şaşırdım artık düşünmekten :43:

Eski erkek arkadaşımın ailesi de aynı şeyi yapmıştı, onların memleketten değilim diye beni istememişlerdi, hiç tanışmamıştık oysa ki daha.. Sürekli onun da fikrini değiştiriyorlardı, sürekli ayrılalım deyip sonra ben sensiz yapamam falan fişmanlar.. Baktım olacak gibi değil, ayrıldım. Ömür boyu öyle yaşayamam ben, sen de kararını bir an önce verirsin inşallah hayırlısıyla..

İki buçuk yıllık bir ilişkim var kızlar ve erkek arkadaşımın ailesi ilişkimizi öğrendiklerinden beri beni istemiyorlar! sorun onların memleketinden olmamam. benim oraya gelin gideceğime inanmıyorlar o kız burda durmaz diyorlar memleketten olsun diyorlar :43: kaç kere ağlata ağlata ayırdılar bizi erkek arkadaşım herşey güzellikle olsun istiyor ama sülalecek üstüne gidiyorlar bunaltıyorlar o da ikna olmayacaklarına inandığında ayrılıyoruz ama en fazla ayrılığımız bir ay sürüyor ağlaya ağlaya arıyor beni barışıyoruz tekrar aynı meseleler şimdi benim işimle ilgili yükselme sınavım var bayramda gittiğinde ayrıyız de dedim tekrar üzülmekten korktuğum için sınav öncesi bu sefer de bi kız bulmuşlar git tanış görüş diye tutturmuşlar olmaz demiş kapatmış konuyu ama korkuyorum çok üzülüyorum sınavım da var nasıl çalışacağımı şaşırdım artık düşünmekten :43:

bu insanların memleket sevdasını anlayamayacağım hiç . farklı ülkeden olsanız ne olur anlamadım ki. altı üstü farklı il

Eski erkek arkadaşımın ailesi de aynı şeyi yapmıştı, onların memleketten değilim diye beni istememişlerdi, hiç tanışmamıştık oysa ki daha.. Sürekli onun da fikrini değiştiriyorlardı, sürekli ayrılalım deyip sonra ben sensiz yapamam falan fişmanlar.. Baktım olacak gibi değil, ayrıldım. Ömür boyu öyle yaşayamam ben, sen de kararını bir an önce verirsin inşallah hayırlısıyla..

aynı durum
sen nasılsın şimdi hayatın nasıl
ben duygusal olarak çok bağlıyım ona nedense hep bir umut var içimde geçicek bugünler güzel olucak herşey diye ama...
sen mutlu musun peki..

bu insanların memleket sevdasını anlayamayacağım hiç . farklı ülkeden olsanız ne olur anlamadım ki. altı üstü farklı il

annesi görmek bile istemiyor beni :19:
abisi olmaz diyor memleket dolayısıyla kültür farkımız varmış...
biz ne zaman ayrılsak babasıyla konuşuyor erkek arkadaşım babası hem kıyamıyor ona tamam sen istiyorsan olur oğlum diyor barışıyoruz diğerleri girince araya tek laf etmiyor babası çekiliyor kenarıya
:43:

annesi görmek bile istemiyor beni :19:
abisi olmaz diyor memleket dolayısıyla kültür farkımız varmış...
biz ne zaman ayrılsak babasıyla konuşuyor erkek arkadaşım babası hem kıyamıyor ona tamam sen istiyorsan olur oğlum diyor barışıyoruz diğerleri girince araya tek laf etmiyor babası çekiliyor kenarıya
:43:

tatlım oğluda ana kuzusu ise yol ver gitsin

o kız burada durmaz dedıklerıne göre, annesi öncelıkle kendıne hızmetcı arıyor bunu bil:34:
ve bazen sevgı de yetmez
aile istemıyorsa, sevgılın elını masaya vuramıyor demektır.. elını masaya vuramayan erkek senı ileride mutlu edemez
öncelık hep ailesinde olur. vardır bunda bır hayır:34:

boşver canım ilerde baska sorun da çıkarır kadın o da annesini tutar durur . aman en tehlikeli tip ana kuzuları.. hayılrısı olsun canım

ben de ondan korkuyorum yarın bigün ailesinin biz demiştik bakışlarını görmek beni çok üzer ya da o keşke onları dinleseydim derse...
böyle düşününce nasip diyip susuyorum her güzel şeyde bir pürüz çıkıyor bu kadar umut bu kadar emek mutluluk dualar...
bakalım nasıl sonuçlanacak ama süreç çok zor geçiyo çookk

Ailesi ve hatta annesi seni istemiyorsa birde anA kuzusuysa arkana bakmadan kac canim bosa harcadigin zamana yazik olur elinde sifir kalirsin... Tecrübeyle sabit inan bana ;)

aynı durum
sen nasılsın şimdi hayatın nasıl
ben duygusal olarak çok bağlıyım ona nedense hep bir umut var içimde geçicek bugünler güzel olucak herşey diye ama...
sen mutlu musun peki..

Canım sendeki gibi ona da birilerini ayarlamaya çalışıyorlardı falan.. Şu an çok mutluyum, tekrardan bir ilişkim var ve ailesiyle özellikle de annesiyle ilişkimiz gayet güzel.. En azından değer görüyorum, seviyorum, seviliyorum. Sanırım senin erkek arkadaşın da ana kuzusu, benim eskisi de aynen öyleydi. Canım bu huyları değişmeyecek ileride, eğer değişecek diye düşünüyorsan yanılıyorsun. Sevdiğin kişiyle evlenirken ailesi ile de evleniyorsun maalesef pek çok kişi bunu kabul etmiyor ama evlendikten sonra anlıyorlar. Ben mantığımla hareket eden biriyim, evet duygusal olarak acı çektim ama güçlü olduğumu düşünüyorum ve şu an iyi ki de o kararı vermişim diyorum, yine olsa aynı kararı verirdim ayrılırdım.

Son düzenleme:
Ailesi ve hatta annesi seni istemiyorsa birde anA kuzusuysa arkana bakmadan kac canim bosa harcadigin zamana yazik olur elinde sifir kalirsin... Tecrübeyle sabit inan bana ;)

Arkama bakmadan kaçmayı nasıl isterdim bilsen nedense tutuyor birşey beni yapamıyorum kızmayın bana lütfen ben işimde kendi hayatımda hep sağlam ayakları yere basan bi genç kız oldum ama ona nasıl bağlandım anlamıyorum belki ben onu bırakamıcam ama olası bi vakada bu yorumlar bana güç vericek eminim çok sağolun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım sendeki gibi ona da birilerini ayarlamaya çalışıyorlardı falan.. Şu an çok mutluyum, tekrardan bir ilişkim var ve ailesiyle özellikle de annesiyle ilişkimiz gayet güzel.. En azından değer görüyorum, seviyorum, seviliyorum. Sanırım senin erkek arkadaşın da ana kuzusu, benim eskisi de aynen öyleydi. Canım bu huyları değişmeyecek ileride, eğer değişecek diye düşünüyorsan yanılıyorsun. Sevdiğin kişiyle evlenirken ailesi ile de evleniyorsun maalesef pek çok kişi bunu kabul etmiyor ama evlendikten sonra anlıyorlar. Ben mantığımla hareket eden biriyim, evet duygusal olarak acı çektim ama güçlü olduğumu düşünüyorum ve şu an iyi ki de o kararı vermişim diyorum, yine olsa aynı kararı verirdim ayrılırdım.[/ QUOTE]
senin adına çok ama çok sevindim bigün ben de bunları söyleyebilecek miyim acaba halbuki ne kadar istiyorum zor oldu ama değdi diyebilmeyi

Ya da belki bigün canıma tak ederse silip geçebilirim hayat bu inşallah hayırlısıyla sonuçlanır herşey

Ya da belki bigün canıma tak ederse silip geçebilirim hayat bu inşallah hayırlısıyla sonuçlanır herşey

Eger Boyle diyorsan sonu olmadigini sende biliyorsun ne kadar erken vazgecersen ilerde kendine o kadar az kizarsin... Benzeri bi iliski yasadim cunku... Sonu olmayacagini olsada mutlu edemeyecegini cok iyi anlamastim ama noktayi koyabilmem nedense coook uzun surdu.. Bazen kizarim kendime bazen yasamam gerikyormus diye hatirlarim.. ALLAH hayirlisini versin cok zor canim

Yerinde olsam bi dakika dusunmez ayrilirdim ailesinin doldursuna gelip senden ayriliyosa benim basimdada oyke bi tane var ve nisanliyim nisani atamyrum keske sevgili olsaydikda diyorum donup yuzune bakmazdim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Seven adam ailesinin laflarıyla kararlar almaz öyle hemen. Evlenseniz bile sanki ailesinin üstünüzde egemenliği olacakmış, evliliğinizde tatsızlıklara yol açacakmış gibi geldi bana.. :19:

Arada ayrılıklar yaşayıp geri dönmesi yeteri kadar güçlü kişilik olmadığını gösterir.

Böyle bir adam evlendikten sonra da hep arada kalır ve seni yıpratır.
Seni istemeyen insanları sen hiç isteme, yeniden seversin, unutursun.

İnan aile öyle büyük etken ki aşk maşk bırakmıyorlar ortada:ssz:

Arada ayrılıklar yaşayıp geri dönmesi yeteri kadar güçlü kişilik olmadığını gösterir.

Böyle bir adam evlendikten sonra da hep arada kalır ve seni yıpratır.
Seni istemeyen insanları sen hiç isteme, yeniden seversin, unutursun.

İnan aile öyle büyük etken ki aşk maşk bırakmıyorlar ortada:ssz:

Evet çok yıprattılar bizi ben perişan oldum bi keresinde bir haftada sekiz kilo verdim bir keresinde markette düştüm bayıldım ben ondan böyle zor bi süreç olsa da onun beni bir kere bile bırakmayı göze almamasını isterdim çok kırgınım ona ailesi kızı istemediği halde kızı bırakmayıp evlenen bi çok tanıdığım insan var oysa

Back
X